Otvaram prvo zasjedanje AHK !
Tačke devnog reda…
1.Kako riješiti problem hakera ma serveru?
2.Kako riješiti stambeno pitanje početnika koji nisu hakeri?
Molim da na pitanja odgovarate u komentare.
P.S. Ljudi moraćemo preuzet stvar u svoje ruke! :woohoo:
Blokirati te sa foruma ili obrisati tvoje glupe spam poruke. How about that…
OMLA ali ova tema i ovaj odeljak se zove ‘Caffe’, sa opisom ‘Spamujte uz kaficu’ Tako da …
Znam ali pogledaj aktivnost igraca monky. Bumpa stare teme, pise neke gluposti i ostalo. Jeste ovo Caffe, ali nesto treba umereno raditi.
Ja predlazem da se BLOCK monky jer mnogo spama a Vi Akee nemojte mnogo da se**** jer ste vegeta u svakoj prici.
Omla nemjesaj se u moje teme jebemti swe pa me blokirajte jebem ti familuju evo block me ali ja Sam ti rekao sada poslednji put jasno!
Vas dva ufurana majmuna mrs.
Akee tnx
[quote=“monky” post=28405]Vas dva ufurana majmuna mrs.
Akee tnx[/quote]
Kaze za nas da smo majmuni, a pogledaj njegov nick…
OMLA STVARNO MI IDES NA KURAC ? JEL SVAKOM LONCU TREBAS BIT POKLOPAC ? STA TI OCEKUJES ? MODERATORA NECES DOBIT NE NADAJ SE I STVARNO VISE PRESTANI ! STA SI SE UMISLIO !
Koliko znam majmun na engleskom se pise monkey, a ne monky .
Kabooom i tebi neko drma kavez ?
Omla šta si mislio da niko nije na mojoj strani hvala klarex i kaboom a Omla neka me block a ti ces ostat gad uvijeK…
You are so salty man
OMLA drma mi ga tvoja mama evo…
Omla misli da je MOD!
A zapravo je samo balavac…
Auuuuuu 360 no scope ohhhhhhhhhhhhh
Znam, u svakoj sam corbi mirodjija, slazem se
A to da se prose8avam, i to stoji Zezanje, zezanje i samo zezanje
E da, obavezno ispravljanje gresaka, ljudi lude od toga… Npr, tema Caffe nije napisana kako treba… fali jos jedno ‘e’ na kraju
Koje vi gluposti pisete da bi nabili rank na forumu nmg da vjerujem!
Ko Isko?
monky Ti nisi na toj listi… Ako imas nesto da ga pitas PITAJ GA U PM!!! A ne da spamas za Jeb*** Rank. Ako ti je do Ranka kupi ga… Ali ne za Forum vec za igru na SC!