Pozdrav za sve one koji ovo citaju Ovom prilikom zelim da obavestim igrace pod servera survival o tome da je krajnje vreme da prestanete da vredjate druge.Konkretno govorim o skorasnjem vredjanju igraca Prodanov_Ezz.
VI NEMATE PRAVO DA ODAJETE LICNE INFORMACIJE O DRUGIM IGRACIMA I DA ZBIJATE SALE NA OSNOVU NJIHOVOG IZGLEDA!!!Ali kako god izbrisao sam sve dokaze za report.ALI,posle GR bicu jos redovniji na forumu i prijavljivacu svakoga ko ne zna da se ponasa.Cast Izuzecima.
Slazem se Stefane sa tobom.Nazalost,danasnju decu ne mozes nauciti da nije lepo smejati se nekom ko je puniji ili ima neku govornu manu.Nadam se samo da ce takva deca jednog dana nauciti da nije sve u izgledu,pa neka je ta osoba i najruznija,vec ono sta imaju u sebi,a to je da si iskren,dobar i veran prijatelj.
Ovom prilikom stajem na Bojanovu stranu,nemoj dozvoliti da te bilo kakav komentar dovede do odustajanja.Budi svoj,budi jak i samo napred.
Svako ko vredja dobija kaznu, samo prijavite i reseno od Lovemaxi09
Ja od sjutra aktivan iha pa cu isto biti redovan!
[quote=“lovemaxi09” post=83885]Slazem se Stefane sa tobom.Nazalost,danasnju decu ne mozes nauciti da nije lepo smejati se nekom ko je puniji ili ima neku govornu manu.Nadam se samo da ce takva deca jednog dana nauciti da nije sve u izgledu,pa neka je ta osoba i najruznija,vec ono sta imaju u sebi,a to je da si iskren,dobar i veran prijatelj.
Ovom prilikom stajem na Bojanovu stranu,nemoj dozvoliti da te bilo kakav komentar dovede do odustajanja.Budi svoj,budi jak i samo napred.:)[/quote]
Ana a kada se Vi meni smejete kada pevam na TS aaa??? sta s time sto ti ne pevas aaaa???
Pa,ja ne znam da pevam aaaaaaa…
Nole bio si dobrovoljac da pjevas heehheh
Primer je LukasMaster
Govori Defekt001_ da je defektan zbog nick-a
meni govori da sam debeo itd
ali ja sam se pomirio sa tim pa me i bas briga sta kaze
a on je mali klinja
(Koji vrv ne zna da obrise du*e (Izvinjavam se na izrazu))
To je klasika za vredjanje preko interneta i socijalnih mreza, jer verovatno se nikada necete ni upoznati ni sresti, tako da, ako neko ima svojih problema ili njega maltretiraju, on ce da maltretira druge. I tako se pravi neraskidiva veza.
To se takodje zove “cyber bullying”.
Nije laka stvar da se prevazidje ako si slabog karaktera, ili pak sa sobom nosis vise emocija nego sto mozes da poneses, ali jedini odgovor na ovo je da samo batalis da ga slusas, ili preokrenes sve na sprdnju.
Jebes ga, sprdaj se sa drugima ali sprdaj se i na svoj racun. Tad je najjace
[quote=“stefan3112” post=83884]Pozdrav za sve one koji ovo citaju Ovom prilikom zelim da obavestim igrace pod servera survival o tome da je krajnje vreme da prestanete da vredjate druge.Konkretno govorim o skorasnjem vredjanju igraca Prodanov_Ezz.
VI NEMATE PRAVO DA ODAJETE LICNE INFORMACIJE O DRUGIM IGRACIMA I DA ZBIJATE SALE NA OSNOVU NJIHOVOG IZGLEDA!!!Ali kako god izbrisao sam sve dokaze za report.ALI,posle GR bicu jos redovniji na forumu i prijavljivacu svakoga ko ne zna da se ponasa.Cast Izuzecima. :P[/quote]
Sta tebe boli ako neko vredja?.To je njegovo pansanje i njegova kultura koju je naucio, ako te vredja imas forum pa ga prijavi, a da zabranis nekome da vredja nemas pravo ovo je srw…Ako neko vredja ima kazna za to…
Svaka cast Luka doktoreee
Istina
GreenLionHD ne pada mi napamet da se raspravljam s tobom.Tebi ako kucno vaspitanje dozvoljava da psujes i Vredjas onda ok…Molim modove da lockaju temu da ne bude daljnih rasprava.