Protok informacija

Ako bi mogli da na discordu napravite kanale za svaki podserver koji imate gde bi igraci mogli da daju svoje predloge za poboljsanje rada servera.Forum koristi mali broj igraca dok je sa discordom sasvim druga situacija,tako da bi imali uvid u misljenje veceg broja igraca.

Pozdrav

Takvi kanali postoje upravo ovdje na forumu. Ukoliko igrači žele da predlože nešto mogu to isto uraditi ovdje. Isto tako drugi igrači mogu da uskoče i ostave svoje mišljenje na taj prijedlog.

Otključaću temu pošto smo baš o Discordu pričali u timu. Misliš da bi predlozi trebalo tamo da se prebace? Na koji način bi to izgledalo i kako bi bilo pregledno, jer to je upravo ovo što je @Kamber rekao, chat je kao vremenska linija pa nije baš lako da se prati, ako možeš da objasniš to bi bilo super :slight_smile:

2 Likes

Pozdrav,
Ubacuje se poseban bot koji bi sluzio za samo taj kanal, kad igraci naprimer napise neki predlog to izgleda ovako: Screenshot by Lightshot i postoje kao da se korisnik slaze sa tim predlogom ili ne slaze.

Hvala sto si ipak ostavio otvorenu temu.U biti i nije toliko komplikovano.Uputi se poziv svim igracima da u svrhu poboljsanja srv i zelje da se vidi njihova slika kako bi srv mogao da funkcionise da svoje predloge proslede putem foruma,ts-a,dm(odredjenim clanovima staf tima sto se tice dm).Podsrv koji imaju najvise predloga za njih se otvaraju kanali na disc gde ce igraci moci da glasaju za predloge.Naravno pod obavezno se navede da svaki igrac koji daje predlog da konkretno objasnjenje za ono sto predlaze(predlozi tipa ubacite ili izbacite ono razlog: msm da bi to bilo dobro; se nece uvaziti),cisto da se izbegne razvlacenje i melodrama po chetu,mada je to veoma tesko izbeci.Pre drugih igraca tu bi pre svega staf trebalo da iznese neke svoje ideje na primer za faction i da vide kako bi igraci reagovali na njih.Kada se predoci igracima da ti kanali nece biti za raspravu vec za glasanje da bi mogli da napravite srv najpribliznijem kakav oni zele.E sad bice i nerealnih i boze pomozi predloga ali bice i dobrih.Ali sve su ovo prazna slova ako se ne resi glavno pitanje:Da li si ti @Batica spreman da prihvatis nove ideje i da odresis kesu za poboljsanje servera?