Promene vezane za AntiCheat sistem - SEPTEMBAR 2022

Pozdrav Serbovci,

Verujem da je većina pročitala temu, vezanu za servisne informacije Servisne informacije - SEPTEMBAR 2022 koju je nedavno objavio @Batica.

Najavili smo da sredinom ovog meseca planiramo implementaciju promena na AntiCheat sistemu, koje smo zaključno sa današnjim danom završili.

O kakvim promenama je reč?

AntiCheat više nije neophodno da pokrećete prilikom svakog ulaska na server, već samo ukoliko želite da igrate na podserverima za koje je on obavezan. Ovo praktično znači da se po serveru možete kretati slobodno sve dok se ne odlučite pristupiti nekom od PVP servera koji su navedeni ispod, a za čiji ulazak je potrebno pokretanje AntiCheat-a.

Serveri za koje je pokretanje AntiCheat aplikacije neophodno:

  • Factions
  • SkyPvP
  • Prison

Serveri kojima možete pristupiti bez pokretanja AntiCheat aplikacije:

  • Hub
  • RolePlay
  • OneBlock
  • Vanilla
  • KitPvP

Uskoro će KitPvP server biti u beta fazi testiranja novog serverskog AntiCheat sistema, tako da će se i on prebaciti iz prve u drugu grupu servera :slight_smile:

Takođe, kada jednom pokrenete AntiCheat ne morate da gasiti i paliti ponovo da biste se povezali na druge servere za koje je neophodan. Isto tako, ukoliko ste navikli da koristite AntiCheat aplikaciju, neće škoditi da je koristite i na dalje i tako stičete dodatno poverenje našeg tima.

Ukoliko imate nekih problema u vezi AntiCheat-a možete nas kontaktirati putem našeg Discord servera SERB-CRAFT.

Uživajte u igri na SERB-CRAFT-u!

4 Likes

Pozdrav Svima!

Kao što je navedeno u poruci iznad, KitPvP će uskoro imati svoj AntiCheat sa serverske strane u BETA fazi. Upravo je to vrijeme došlo.

Od sutra će se na KitPvP moći pristupiti bez AntiCheata i tako ćemo da namještamo iz dana u dan taj anticheat da funkcioniše što ljepše.

NAPOMENA
To što izbacujemo anticheat i da je ovaj na serveru u testiranju, ne znači da imate dozvolu da koristite NEDOZVOLJENA SREDSTVA.
Ukoliko budete banovani na serveru, sigurno ćete biti i uvršeni na Mac Ban za SC AntiCheat i tako rizikujete daljnu igru.

Iz dana u dan gledamo da Vam olakšamo pristup serveru, kao i da unaprijedimo sve naše sisteme na najviši mogući nivo. Gledamo se na novoj sezoni i u nekoj novoj eri :slight_smile:

Uživajte u igri na SERB-CRAFT-u!
Vaš SC Tim!

1 Like

idemo u nove minecraft avanture zajedno!!!

1 Like

slazem se sa tobom oces zajedno da idemo u nove avanture???