Promena administacije ako ocete igrace

vaš nick: 200 puta me banovali ko i nick vise da stavim
server: podserver/global/ts3/discord svugdje
razlog bana:triger vredanje ne postovanje administracije sve
trajanje bana: temp/perm/mac dozivotni da bogda
vreme bana: isto
zašto mislite da trebate da dobijete unban: ovako nonumber utri po se batica da neko mod si na serb craftu. qkly me 3 puta false bata na accu gde sam nedavno uplatio rank za triger ko bata mac uruke nije uzeo false me bana ja dao pare za rank drugo cela administracija utripovala da su neko jeste neko smece obicno ovako 2 puta sam uplatio rank sta znaci dao sam pare a da rank nije trajao vise od 5 dana sta znaci sabotaza to je kao da sam dao pare za nesto ko je traje po dogovoru ceo mesec ali zbog necega sto ja ne uticem bude skraceno. hocu da se pregledaju sve moje teme i banove da se vidi jel false ban ili pravi ili u suprotno povrat novca nije do para do principa je zadnji forum post od mene. da ne dolazim u srbiju.
Malo nauicte i zakone van serb crafta o krivicnim delima jer pola servera ste banali false a pola od njih imali rankove da bogda se nadje neko da vas prijavi.

Zahtjev za unban odbijen.

Već danima gledam kako vređaš okolo po serveru i pišeš sve i svašta igračima, dobiješ kaznu, ali tebi to ništa ne znači. Koliko vidim treba te kaznit baš onako muški da se smiriš malo i da razmisliš o svom ponašanju. Ukoliko se nastavi ovo, biti ćeš trajno banovan sa servera.

Temu zaključavam.