Prom Tim

U vezi promotera posto je ona tema zakljucana za komentare pa cu pitati ovde.
Posto prosli konkurs sam ucestvovao u tome i hail je rekao da cemo dobijati sc poene kada reklamiramo.
Reklamirao sam svakog dana 2x kada je bilo deljenje sc poena nisam bio kod kuce,hail je rekao da ce mi naknadno podeliti poene i cekao sam ga bas dugo da mi je vec bilo postalo glupo da molim nekoga za 100sc poena…
E sad da li je idalje Hail glavni za to ili neki aktivniji moderator?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Zaduženo je više nas za Prom Tim :wink:

Svi koji su se javili na fejsu su dobili SC poene. To što niste pratili obaveštenja nije moj problem.

Tacno se secam da je to bila subota i ja tad nisam bio kuci a kada sam ti se javio sutra ti si rekao da sacekam i da ces mi dati.

Ako budete radili bićete nagrađeni. Više moderatora je zaduženo za to i hail nije dužan da vam sad daje poene od prošlog konkursa. :slight_smile:

Pa ja nisam ni trazio sad sc poene nisam autostican.Samo sam hteo da kazem kako je bilo pre!

A zasto ne bi vratili vote sistem? Zar to ne dize neki rejting? Samo ne moraju se davati sc poeni

a na koliko vremena ces da, dajes sc poene?samo da ne bude bilo ko prosli put na svakih 1-2 meseca.nikakav hejt samo treba da, si malo aktivniji s tim.
hvala

Ko je reklamirao dobijao je SC poene, nisu se žalili. Tako da slobodno možete da pišete šta hoćete ovo je i onako demokratija. ?

Bilo pa proslo nmvz.
Al i sam znam koliko sam puta pitao gde je hail…
“Doci ce on oko 24:00” tako su mi odgovarali.

Najjbolje bilo /vote
Ovo sto sam reko nema veze da vezom od teme

Sent from my iPhone dada using Tapatalk

Sada rade vise ljudi koji ce drzati promotere pa nece doci do takvih stvari :slight_smile:

Katanac