Problem sa anti cheatom/Predlog

Imam vec problem sa anti cheatom posto sam ja navikao da igram na feather client i moj kompjuter radi normalno sa fps boostom na featheru.Zbog anti cheata morao sam da se prebacim na minecraft launcher na featheru sam imao oko 100-150fps
Na minecraft launcheru imam od 60-90fps i normalno je radilo vec neko vreme jer imao sam na pocetku frame dropove kao sto imam na minecraft launcheru i tokom fighta meni se smanji fps na 10 i par dana sam igrao i nije bilo frame dropova ali sad je počelo mnogo da mi frame dropa da nisam u stanju ni da se pvpam.Zelim da pitam kada ce moci na feather ili neki drugi client za premiume jer sam video da imate to u planu al isto sa anti cheatom opet igraci čituju od pocetka sezone sam na svaki koth i dosta ljudi je čitovalo i drugi igraci mogu to da potvrde iskreno vam je bolje da maknete anti cheat aplikaciju i dodate anti cheat na serveru bolji.

Već imaju informacije oko proširenja Anticheata na druge launchere koji smo objavili na našem sajtu. Molio bi te da pročitaš: https://www.serb-craft.com/planovi-dalje-za-server-24-06-2024/

Divno je što smatraš da je bolje da se makne anticheat iako veliki dio igrača ne smatra to tako. Isto tako NE POSTOJI bolji Anticheat koji može da rješi čitere. Svaki živi server koji postoji u ovoj igrici ima problem sa čiterima tako da tu nema šta dalje da se priča.

Mi barem sa Anticheatom imamo rješenje da izblokiramo igrača sa MAC banom da ne čituje na drugim nalozima :slight_smile: