[Prison] Predlozi za Sezonu Proljeće 2025

Pozdrav, igrači!

➤ Proljetna sezona Prisona je pred nama, a SC Tim uveliko radi kreće sa radovima za istu!

➤ Sada je pravo vrijeme da podijelite svoje prijedloge! Recite nam šta biste voljeli vidjeti na serveru, kao i što vam se možda nije svidjelo u dosadašnjem gameplayu. Naš tim već ima spremne planove, ali želimo čuti vaše ideje i sugestije kako bismo dodatno poboljšali igru. Sve povratne informacije i kritike su dobrodošle! :blush:

➤ Svoje prijedloge možete ostaviti u sljedećem formatu:

Vaš Nick:
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:
Vaše kritike:

➤ Pokušajte što realnije i detaljnije opisati svoje prijedloge i kritike. Trudit ćemo se da odgovorimo na većinu vaših prijedloga, pružimo vam detaljan feedback i otvoreno razgovaramo o svemu što predložite, u duhu konstruktivne diskusije.

➤ Komentarišite i tuđe prijedloge koje igrači ostave kako bismo na taj način mogli sklopiti šire mišljenje svih vas i uzeti neku sredinu.

Naš feedback vama

➤ Nova sezona će imati i novu mapu koja je masovno PvP balansirana za što bolji FPS i što bolje PvP iskustvo što se tiče terena.
➤ Šta biste promjenili oko trenutnih rudnika.
➤ Šta bi još željeli da vidite na serveru kako bi vam igra bila zanimljivija (DTC nije moguć, plugin ne postoji :frowning: )
➤ Naš Prison je po želji igrača baziran na neku OldSchool varijantu uz određene elemente nove ere. Da li želite da PORED trenutnog prisona tokom ljeta bude otvoren i OP Prison koji će biti potpuna razlika od trenutnog.

Vaš SC Tim!

Vaš Nick: __hunter69
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: Smanjiti cene za rank upove.
Dodati npr. za rudnik H da ima 2 runika (mislim kao rudnik A ove sezone)
Neki P5 pis u sc/gc shop (helmet ili bucke)
Dodati trident u lbshop. Jednostavno ih nema toliko puno na serveru i mnogo se tesko dobivaju.
Veca sansa za dobivanje lucky blockova
Inace jos jedna stvar, vise PC, LC i X celija da bude dodano
Vaše kritike: Pa nemam kritike, jedino sad ovo sto sezone traju po 3 mj. mi je glupo malo.
Mapa, ova mapa na prisonu se jedno do sad ponavljala 3 put. Mislim da je vreme da dodate neko nove mape.

Inace, slazem se da se doda ovaj OP Prison pocetkom leta, a ne kao skyblock kad ste vratili pri kraju avugusta :smiley:

Edit* Vratiti /elixir na prison !

1 Like

Vaš Nick:ogisa
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Vise celija da bude npr vise pc celija rc i x celija malo manje cene rudnika za rup /kit direktor da daje vise gepli fazon 15 20 smanjiti /fix komandu na 15 minuta Igraci koji tek udju na srw da se ne mogu pvpat na podserverima prve 24h igranja sprjecilo bi dosta citera na serveru i samim tim bi bilo vise fun na serveru
Vaše kritike: Dodajte op prision ali da bude balanced do nekle ako ima npr s10 dodate p9 arm da bude balanced

1 Like

izdvojeni citat

Vaš Nick:elise6969
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**smanjiti rankupove , dodati vise celija kc , pc,rc i smanjiti x celije msm da ih bude manje , i ubaciti u sc shop da moze da se kupi p5 bots i kapica , i smanjiti u ranku da se kitbonus dobija ranije a ne po 1meseci i 5 dana da cekas , vise gepli u ranku i dodati op
• **Vaše kritike:**nemam ih

1 Like

Vaš Nick:Hunter
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Takodje kao i ostali igraci smanjiti cene ya rankupove vratiti sell wand ako treba i skuplje jer je ovo mucenje da se prodaje dodati vise celija kao sto su x lc i pc
malo vise gapple sa kit direktor i msm da je to to od mojih predloga mozda malo vise sanse za lb
• **Vaše kritike:**Nemam Kritike ali bih voleo da se vrati survival kao sto je bio pre da nema ona velika drveca i da bude reset samo zima leto.

1 Like

Vaš Nick:kqqe
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Dodati op prison i napraviti da bude vise fun nova sezona ne kao ova posle mesec dana svi quitaju i niko ne igra vise
• **Vaše kritike:**Nemam kritike dobra je sezona samo treba napraviti da bude vise fun tjt

1 Like

Nemanja
Prijedlog:Dodati vise Pc pc na sprat ćelija i novu mapu da stavite

1 Like

Da moderator Adiknes vodi sezonu na Prison posto je igrao aktivno sve dok je posto staff i zna vrlo dobro sta treba da se uradi i kako, ovi samo dobijaju prozivke za abuse ostali sto su bili pre i nista drugo

Vaš Nick:MisterDacAA
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Pa za pocetak bi maknuo 10k i 20k iz legy keya jer nije realno da najjaci key na serveru tolko daje i cesto daje tih 10k a u vote keyu najmanja je 20k a vecinom dobijamo 30k iz vote keya mislim logika nije u redu
Vaše kritike: da sto vise pazite na igrace jer dosta njih vredjaju a nikog nema tad

1 Like

Vaš Nick:M4A1
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: Da opet bude freeman 1. 2.3.4.5 kao prosle sezone
Vaše kritike: Da moderator SLATERINOS PRESTANE DA BANUJE IGRACE KOJI NEMAJU NISTA TJT NECU DA ULAZIM U DETALJE

1 Like

Nije cilj da sve bude olakšano. Itekako čak i sa ovom ekonomijom ima Freemana koji su završili igru uspješno :slight_smile:

Nešto što je traženo i neki feedback koji smo dobijali tokom zadnje 2-3 sezone da je ovaj broj tridenta okej. Pošto je prije bilo masu više i taj broj tridenta je bio nekako izhejtovan pa smo balansirali to. Vidjet ćemo šta možemo oko ovoga.
Svakako dodajte još komentar šta vi mislite kako je najbolje uklopiti :slight_smile:

Koliko gold coina preporučuješ? Ostali isto predložite i ostavite mišljenje.

Gledajući šansu koja je bila prije 3 sezone ova je trenutno jako visoka.
Trenutno radi manjeg broja igrača nemate taj osjećaj za LB, ali kada je početak servera itekako ih ima po serveru.

Nažalost više nije 2015-2020 gdje ćeš imati igrače tokom 6 mjeseci, čak i tad ako ćemo realno ti zadnja tri mjeseca držiš server na nekom life supportu bez igrača. Nikakve zabave, nikakve aktivnosti, ništa.
Ovako osvježavaš server i održavaš bazu igrača da svima bude itekako zanimljivo :slight_smile:

Build tim je spremio jaku mapicu i za proljeće i ljeto :muscle:

:sun_with_face:

1 Like

Nažalost bilo koji Sell Wand trenutno nema support za Boostere. Nije moguće trenutno ubacivaje.

Imaš survival temu i možeš da ostaviš mišljenje tamo :slight_smile:

Ako želite možemo da kreiramo novu temu gdje možemo uveliko da diskutujemo o ovome i da ostavite svoj feedback na šta bi voljeli da ovo liči.
Imamo spremne resurse i volju da itekako uložimo u ovaj server i da se svi zabavimo :slight_smile:

Šta bi volio da vidiš na serveru, a da ti bude više fun.

Pa mislim da vratite nesta slicno kao Destroy The Core, Napraviti neke kothove gde mozes samo doci sa tridentom da bude kao island, Pored svakog rudnika kad se warpas da ima enderchest posto neko ko nema rank mora da ide /spawn da uzme pa se vrati opet nazad iskreno uzima vremena. A za ovu sezonu nemam nista reci dobro je uradjena nagrade su dobre cene za rankup su top samo eto posle mesec dana svako prestane ici kothove prison se igra vec 2 godine sa 2 klana nije interesantno… A za p5 pis u goldcoinshop ne bi se slozio iskreno bilo bi bolje u scshop da bude oko 500-1000 SCP i da bude chestplate kao ova sezona https://youtu.be/mQRbyE02tnc A za rudnike/cene i crates staviti Adiknes da uradi to a za kothove nagrade za kothove itd staviti nekog ko se pvpa i igrao je prison dosta za battlepass mislim da bi trebao biti izbacen sa prisona i prebaciti ga na OP prison napraviti dobre nagrade za free pass i za kupljen pass

1 Like

Slazem se sa ovim komentarom iznad da P5 bude oko 500/600 scp (ipak je to 125/150 sati igranja ako hocemo bez p2w nacina da ga uzmemo). A sto se tridenta tice moze ici pool na discordu, moj predolg je da kosta oko 1000 scp-a. Takodje nisi mi prokomentarisao deo poruke u kome sam sponenuo vise X , PC, KC celija u sledecoj sezoni.
Jos jedne stvari, mislim da bi trebali da se izbace Instant Heal potovi, 2 pota (splash) funkcionisu kao totem, nahiluju nas u potpunosti

1 Like

Vaš Nick:7rClarence
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**vratiti elixire s6 trident u vote key dodati bos bar kada je x2 koliko sekundi ima jos do kraja novu mapu napraviti smanjiti kothove na 4 kotha u danu u 13h 15h 17h i 8h i dodati jos 2 mesta gde ce biti koth
• **Vaše kritike:**nemam

1 Like

Vaš Nick:7rClarence
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: takodje dodati smene sa moderatorima koji ce biti na serveru i pratiti da li ima citera i gledati /report posto to vise niko ne gleda i kviz da budu odgovori na srpskom a ne neke na hrvatskom neke na bosanskom
• **Vaše kritike:**nemam

Vaš Nick:LUCHKE
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Naime ova sezona je bila odlicna i svidja mi se to sto ce se sezone skratiti jer vec ima manje igraca.Svidjaju mi se ideje za opprison i mislim da bi bila odlicna stvar za zabavu.Voleo bih da sledeca sezona bude totalno drugacija zato sto je raniji i drugaciji global restart.Voleo bih da vidimo novu mapu i drugacije rudnike(samo rudnik A)da ostane isti.
• **Vaše kritike:**Ova sezona je bila zabavna samo su svi igraci otisli malo prerano a i to je realnost jer je bilo jako malo evenata.Jos jedna kritika kod ove sezone je kao i kod vecine premalo pc na spratu kc i kpc celina,2 klana uzmu te vrste celija.Eto to je to od mojih predloga nadam se da ce sledeca sezona biti zabavna i bolje uradjena!

1 Like

Vaš Nick: djoganijebiznis
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**sratite sc crate na hub i da sc poeni budu isti na svim serverima,da se ne može dobiti 2 puta isti lb rudnik iz laky bloka
Vaše kritike: dodajte nove helpere i modove pošto bikad nisu online samo u prvih mesec igre

Vaš Nick:Chooban
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: da se ne smeju ubijati no armori da bude novo pravilo jedino ako nisu hitali igraca ili tako nesto da su ukrali iteme jer ce svi farmovati killove
• **Vaše kritike:**svi farmaju killove i budu prvi na /leaderboard i dobija scp za nista