Prison Predlozi sezona jesen 2024

Pozdrav igrači prison-a!

Kao što znate kraj sezone se bliži i dolazi do global restarta. Došlo je vreme da iznesete svoje predloge kako bi prison učinili boljim, zanimljivim i kvalitetnijim za igru.

Odgovorom na ovu temu možete napisati sve što bi novo dodali, staro izbacili ili trenutno izmenili na prison podserveru. Ovo sve obuhvaća kategorije gameplaya, kitova, mape, rankova, crateova i drugo.

Sve što ćete predložiti, koristiti će Vama i nama kada upalimo novi server u novoj sezoni. Predlozi će biti detaljno pregledani, a vi ćete biti nagrađeni.
Svaki odgovor koji nije predlog, biti će obrisan, a igrač udaljen s foruma.

Zelite li ovu mapu sa nekim malim izmenama na njoj ili zelite li neku staru mapu iz proslih sezona?
Da li biste zeleli nesto novo da vidite na serveru i ako da sta to?

➤ Predlog ostavljate u ovom formatu:

Vaš Nick:
Vaši predlozi:
Vaša kritika za ovaj pod server:

Vidimo se na novoj sezoni uskoro!
Vaš SC Tim!

ogishaa19
Cao bilo bi lepo malo promeniti neke rudnike.osim ovih novih rudnika nista nije mjenjano ostaviti ovu mapu ili dodati sa onim kothom koroali ako je moguce

dodati da se u4 arm moze kupit sa obicnim parama al da bude skup i isto tako mending jer bi pvpanje bilo lakse a i kopanje.Staviti crvenu boju za rank pajser makunti 10k i 20k iz legy key i poboljsati sanse za reset rudnika u hybrid keyu da bi se spusitele cene jer 500k po jednom je nenormalno

Vaš Nick:ahwha
Vaši predlozi:Vratiti ovu mapu https://youtu.be/gerG40IWFS8?si=B4tYFDixd8IvWUpY :slight_smile:
Vaša kritika za ovaj pod server:Fixati cene u nekim rudnicima, promeniti neke rudnike iskreno na prisonu nije bilo toliko eventa i brzo je opao a i nagrade za koth mesec previse su op i za 1 i za 2 mesto treba se to fixati isto promeniti cene u nekim rudnicima itd… Ali iskreno mislim da bi mogli da vratite ovu mapu sto sam poslao :smiley: !

Nick:F4RR3LL101
Predlozi: napravite neki mali plot gde mozete radit neke male buildove ili nes stavit neka ti plotovi kostaju 4k neka bude plot 10 blockova za pocetak i neka se moze uduljit tako da rade neke izazove i moze se prosiriti do 100 blockova i onda morate platit 10k da mozete ici do 150 blockova i to je to ovo sam u svojoj glavi izmislio

imar role play za to

Vaš Nick:Karijes
Vaši predlozi:Ovako, cene rudnika HAOS, 920k za rudnik ludi li ste vi? Ostaviti isti princip rankupanja samo da se ide do freeman1 ili dodati prestige na kojem bi bile OP nagrade poput P5 chestplatea koj bi bio jedini p5 pis na serveru, eff7 pika itd.

evo slike predloga za koj mislim da bi bilo okej implementirati sledece sez, da ako bude dodat prestige rankup (najveci bi bio prestige 5) da se doda i ovo, da igrac koj dodje do prestige-a dobije eff7 (samo tu da se dobije eff7 znaci ni u crate da ga nema) i on izabere fortune i ima druge rudnike, a ovaj sa silkom isto tako.
Mapa da se promeni, uglavnom kothovi i da ne bude voda preblizu kothova, vec da su kothovi malcice odmaknuti od vode (osnujte build team za to, garantujem da ima ljudi koji bi gradili za neku nagradu u vidu scpoena / builder rank koj bi bio kao scmvp itd…)
sharpness 7 izbaciti u fullu iz igre, takodje vratiti /limitedshop 1 / 2 /3 itd.
Lbzonu izbaciti ili je promeniti vec bog zna koliko je ovakva (ako se odluci da bude predlog za eff7 gore staviti blokove koji su instant sa eff6 neth pikom)
Zabraniti autotool jer igracima olaksava previse igru, i samim tim staviti da malo rudnika bude sa blokovima koji su mineani sa vise tool-ova.
Trident izbaciti iz crateova i dodati ga u lbshop za neku ogrmonu sumu novca, da se ljudi pomuce da ga dobiju.
Cene rudnika smanjiti, kao i rankupove jer gde ima smisla da ja sa rudnikom od 450k celog na x2 moram skupiti 15m za rankup na rudnik koj je iole bolji.
Rankupanje da ostane isto sto se tice a - w, samo izbalansirati cenu rankup-a sa cenom rudnika, jer sezone evo traju po 3m samo.

Vaša kritika za ovaj pod server:Manjak evenata, neaktivan staff, losa ideja rankupanja, premal broj luckyblockova, buster 2x, crate-ovi i situacija sa rankovima (Direktor rank)

Nick: Choban
Predlozi:
Prvi predlog vratite old school mapu koja ima fabriku za preradu vode sta je vec bilo. Evo snimak gde se vidi ta mapa: https://youtu.be/Nn7QDnWMklM?si=F5-GqDC0gj_osheD
Dalje sto se tice kothova dodati da budu malo izazovniji. Tipa koth Heliodrom( https://youtu.be/5S8pTvCVY_I?si=Xxcq5iROVis0-0u3)
Koth Rupa( https://youtu.be/ozF4b3M5Km8?si=GA8SanNYWwqH7FfN)
I Koth neki na ostrvu. Ima toliko vodene povrsine na prisonu napravis ostrvo i stavis koth da ima neki tunel pod vodom da se moze doci peske, a da trident bude op. Ostaviti koth premium, ali da bude jednom sedmicno ne da je stavljen u random kothove ili 2-3 puta sedmicno u 8 uvece. Ovo predlazem jer sta je zanimljivo tucemo se sa kb2 za zlato, ovi neki idu no fres i onda trcimo na zlato 5 min i bezanija posle. Daj da se bude tesko vratiti na zlato i da one ekipe koje bude vise da uzme koth i da se vise umire na kothovima. Svi imaju pune dubove itema nema smisla. Udjes u ovu rupu sto sam poslao gore bajo spasa ti nema.

Amori u4 u5 u6 i prot5, macevi. Sve ostaviti super pretesko je biti full prot5. Mogu dolaze novi igraci sa drugih podservera i da se opreme i da idu kothove.

Envoy- je mnogo bvzv stavite da bude op da traze igraci. Tipa da se dobije 100k iz njega, u4 pis, mending, 16 encki, stek gepli, totem, lb itd. Kad vec postoji plugin napravite da se trazi. Jok ja ga nadjem dobijem un3 kniigu koju bacim odmah. Napraviteto kako treba.

Broj celija ostaviti isti, mada mozda staviti do 4 kpca bude muke malo.

Rudnici ne znam nisam kopao nista K sam rudnik nmg da komentarisem. Mada bih prosirio lb rudnik za duplo.

Nagrade za blokove danas. Lbovi su problem evo bas sad kad se ne kopa. Podeliti po koji lb za ljude koji su kopali najvise danas.

Cesci eventi. Pvp turniri, Klan war na kraju svakog meseca, parkur, eventi poput prison escape. Dovoljno je da se napravi event da udje moderator i kaze ko bude danas imao najvise odgovora na kvizu dobija 10 legy keyeva. Jok ovako niko ne odgovara na kviz.

Event Rudnici. Dodate lepo neki rudnik gde su cene super i da je zatvoren protor i da ima pvpa.

Skloniti travu i cvece sa mape visine 2 bloka. Lik udje u to i ne moze se udari.

Omoguciti da se u safe zoni mozes bow bustati bez da izlazis iz klana.

Voteparty na 300.

Kritike: Navedene u predlozi

Nick: KraljDzungle
Predlog: ubaciti više rudnika kako bi duze trebalo da se dodje do freeman i malo produzilo igru, povecati rudnike i broj blokova u njima zbog velikog broja igraca na pocetku dosta rudnika nema jer se prebrzo iskopaju zbog malog broja blokova sto automatski cini malo igru dosadnijom takodje vreme za reset rudnika od 5 sati je malo previse sto navodi dosta ljude da samo budu afk na serveru dok se nesto ne restartuje, ubaciti pored flash mine i kviza jos neke mini igre koje bi ucinile kopanje zabavnije, ubacivati nove stvari povremeno kako bi se igraci odrzali na serveru bez da im bude dosadno jer su sve vec videli. Mozda probati OP prison. Takodje mozda staviti da skemovanje bude zabranjeno i kaznjivo jer dosta igraca koji npr na pocetku budu skemani za pare koje jedva skupe izgube zelju za igranjem na tom podserveru.
Po meni dobra je ideja bila ona sezona gde nije bio freeman vec Prestige mozda staviti tako nesto ali sa prestige da se dobijaju neke op stvari kako ne bi bilo dosadno kopati ponovo od pocetka.
Dodati vise eventa miksovanje pvp sa jos nekim eventima koji nisu pvp za neke igrace koji ne igraju pvp.
Dodati black market i tako neke fazone koje bi ucinile igru jos zanimljivijom.

Primedba za trenutnu sezonu: dosta mali rudnici kao sto sam rekao i preveliko vreme za resetovanje rudnika sto dovodi do toga da svi rudnici budu prazni ukoliko ne dodjes u tacno vreme kada se restartuju.

S Postovanjem,
Vaš KraljDzungle

Nick:89qz
Predlog:Sl sez dodati koth rupa i koth heliodrom.Da 3dent bude mnogo OP takodje s7 i p5 da se bas bas bas rare dobijaju a ne iz fma…Naj naj najveca glupost ikada je sto ste stavili s7 i p5 za fm rudnike.To promeniti i vratiti da se rupa do samo FM naravno da se teze zaradjuju pare (niske cene u rudnicima da budu) da bude malo zanimljivije a ne kao neki OP prison imas ef6 sve instant rudnici lako blokove skupljas i to.I da bude samo 3 instant rudnika.

Vaš Nick: Tazas
Vaši predlozi: kao sto su kolege vec pisali, treba da se srede kothovi jer bas je glupo da se koth zasniva samo na kepanju i onda run, napravite mix mapa, to jest od starih napraviti kombinaciju jedne nove, dodati kothove https://youtu.be/Nn7QDnWMklM?si=F5-GqDC0gj_osheD, https://www.youtube.com/watch?v=ozF4b3M5Km8 ili neki slican koth kao sto je ovaj rupa npr ovaj koth sto je bas ovde na ovoj mapi https://www.youtube.com/watch?v=gerG40IWFS8, ili napraviti koth kao sto je na sspu pre bio koth UTOPIA.

Izbalansirati cene rudnika, npr ove sezone J rudnik je za oko 40k skuplji od L rudnika, a to je 2 rudnika razlika, srediti overall cene svega, nekako izbalansirati gaple jer je dosadno da ides fajt od 30 minuta i pojedes stek gapli za jedan armor koji mozda ni ne bude mend.

I srediti forum, jer mislim da je svima muka da idu pvp i da pojedini strepe da l ce dobiti ban jer je protivnik losiji, on me snimi ispadne kao da citujem mod me fals ban i kako ja to da dokazem ako ja nemam snimak. Dodati pravilo da snimak sa foruma bude samo Razlog za SS igraca, a ne konstantno banovanje legit igraca jer je protivnik duplo losiji.

Vaša kritika za ovaj pod server: Malo vise paznje posvetiti serveru, moderatori redovno ulaze ali niko nista ne radi, nije bio ni 1 event pvp ove sezone na prisonu.

Izbaciti plot jako glupa stvar poz

Jedini predlog ne slusati randome poput nece i ovih koji igraju prison prvi put vec poslusati neke starije igrace koji su igrali prison ranije i znaju da napisu preslog
Zz Men

izbaciti trident
izbaciti s7
izbaciti plotove sa fma
Totemi da budu bas retki
ubaciti neki mini detalj kada ubijes lika legne mu skin na pod kul je

vratiti ovu mapu i ovog coveka sa snimka , hvala!

takodje kao sto je rekao crnimc (regedit boy) usporiti gameplay cene povecati za rupove ili smanjiti cene iz rudnika jer se brzo dolazi do fma
TO BI ZADRZALO IGRACE DA I DALJE KOPAJU POZ

Vas nick: CrniMC
Posto uglavnom pisu ovi koji ne znaju kako je prison funkcionirao pre 5-6 godina evo mojih predloga:
Neka bude ovo nekakva kao "back to the future sezona verujem da bi igraci zavoleli sporiji tip igre

1. Izbacite eliksire nek ljudi prave malo potove kao u stara vremena ovo nije postala igra nego iskopas pare kupis eliksire i ides se pvp-at

2. Promenite mapu ove mape sto se prave su prevelike na ovoliko malo ljudi evo predloga za mapu: https://www.youtube.com/watch?v=yfwr4AWhNZA >> lepa za igru ima stvari na mapi nije monotona kao sto je @Daye1 vec predlozio. Mapa je i tad bila na jesen tako da bi bila odlicna

3. Igra je previse ubrzana nasprem onoga sta je bilo pre par godina neka se malo uspori da ima igraca preko cele sezone a ne samo prvih 15 dana

4. Dodajte malo raznovrstnih stvari u sve crateove da ne drze ljudi 64 encke na kothu od pocetka sezone

5. Izbacite ovu custom texturu svakako je niko vise ne koristi i samo pravi problem igracima ostavite normalno kao sto je i pre bilo (sto se vidi i na snimku gore)

6. Mending da se dobija fishanjem i da se smanje sanse za mending u crateovima

Sta da ne bude ubaceno:

• Izbaciti Trident svi samo udju u vodu i beze pa se nikome ne igra
  • Izbaciti p5 ili samo ostaviti 2 dela p5 kapicu i boots
  • Izbaciti ELIXIRE nek prave ljudi potove
  • Izbaciti S7 mac
  • Izbaciti u4 armor nek bude samo u3
  • izbaciti splash hilice ili da budu bas skupi

To je to od mene neka bude malo kao u stara vremena kad je igrica bila zabavna
Ova mapa nek se ubaci

Vaš Nick:SAHRANA
Vaši predlozi: Prosto i jednostavno pravite redovno turnire.
Vaša kritika za ovaj pod server: Kothovi smaraju hilici trebaju da budu toliko skupi da se isplati samo op likovima da kupe par komada :stuck_out_tongue:

Vaš Nick: Iceland
Vaši predlozi: ostaviti trident, izbaciti hilice, curse of vanishing i totemi da budu mythic rarity tjst da sansa da se dobiju bude bas mala i izbaciti ih iz lbshopa ili povecati cijenu totema na 500k, ostaviti full p5 pisove i s7 jer je citava svrha prisona imati najjace iteme i doci do freemana a ne da idemo kao idioti 2 pisa p5.
Vaša kritika za ovaj pod server: 1 event kroz 3 mjeseca sezone, lako se zaradjuju pare (Z rudnik daje 900k) , nedovoljno pojacanje cijene za encke i gunpowder u lbshopu, prejaki direktor kitovi malo smanjiti broj potova.
ubaciti ovu mapu:

ukloniti eff7 i vratiti unb x pickaxe
po meni eff7 ubrzava mnogo gameplay :slightly_smiling_face:
ubaciti da pored nicka pise clan u kojem je igrac

Evo jos nekoliko predloga

• Smanjite rudnike kao sto su pre bili (ostaviti ako se ubacuje mapa sto sam poslao kao sto su na mapi napravljeni)

• Smanjite vreme reseta rudnika kao sto je pre bilo (ostaviti ako se ubacuje mapa sto sam poslao kao sto su na mapi napravljeni)

• Smanjite cene rudnika kao sto su pre bile (ostaviti ako se ubacuje mapa sto sam poslao kao sto su na mapi napravljeni)
    Neka kopaju ljudi neke druge rudnike a ne da misle da ce zbog ranka samo premium rudnike kopat nek kopaju normalne rudnike zato se sad i dolazi do freemana za 15 dana. Rank je uvek bio da ti malo pomogne oko rankupa a ne da samo premium rudnik kopas.

• Izbaciti encke iz shopova ili da budu bas skupe. Neka ih kupuju iz SCShopa a ne da treci dan servera nose 30 encki u pvp i ne mozes ih ubit

• Totemi da se poveca cena i smanji sansa za dobijanje iz crateova

• Cesci eventi i vratiti Clan War

• Vratit DTC (Destroy The Core)

• Vratiti da pored nicka pise Klan

Vas Nick: GhettoKamikazi
Vasi predlozi: vako sa samim pocetkom da se vrati ova og mapa https://youtu.be/yfwr4AWhNZA?si=iU3ajlXfrkI_wucZ da se izbace hilici s7 p5 trident da se odrzavaju malo vise eventi na prison da ima clan war na prison izbaciti freeman rank nek bude prestige
Izbaciti plotove
Vasa kristika za ovaj pod server:

yea yea slazem se yea