Prison predlog 123321333

Doati sell multiplier 1.1x ili 1.2x na svakom prestigeu kao na drugim serverima jer prestige nema poentu ajde mozda ima prestige 1 rupas se imas celiju i rudnik ali ne isplati se sad da se ide do prestige 5 da bi se dobio malo bolji rudnik. Ako vec ne zelite da dodajete sell multiplier dodajte bar neke bolje nagrade za prestige ( jer se na prestige 1 nista ne dobija sad ne znam za ostale) , jer se ovako po meni ne ispalati da se rankupjem na prestige 2. I hteo bi da pitam sto se na rudnike od O do R dobivaju p4u4mending delovi armora A od T do W p4u3 mending armori zar nije logicno da na boljem rudniku budu bolje nagradde.

1 Like

Mogli su da ubace i prestige keyeve koji se dobijaju aktivnoscu, tacnije veci rudnik. A sto se tice predloga se apsolutno slazem, inace sta mi vredi rankup na Prestige, ako su cene iste?

Predlažem kreiranje predloga na diskordu.

jesam vec nego reko i ovde da predlozim

Prestige neće dobiti povećavanje cijena ove sezone, svakako ako ćemo realno ni cijene rankup-ova nisu drastično povećanje da bi one morale da se malo povećavaju.
Prestige služi kao produženje gameplay-a, a i kao validan način nagrađivanja igrača na kraju sezone uz pomoć Prestige Top-a

Što se tiče nagrada razmotrit ćemo i vidjeti za neke izmjene