⚔ Prison Nova sezona [Otvaranje] [16.01.2022]

Pozdrav igrači,


Ovom temom vas obaveštavamo da se Prison podserver gasi u subotu 15.01.2022 u 22:00h i neće biti dostupan do nedelje 16.01.2022 u 20:00h.

U nastavku ove teme možete pogledati šta smo to novo ubacili na novi Prison i šta smo izbacili.

Mapa:
Kao što sam rekao u odgovor na temu vezanu za Prison Anketu, mapa se vraća stara koja je bila pre par sezona koja se većini igrača svidela pa smo razmislili da je vratimo.

Rudnici:
Što se rudnika tiče kao najveću promenu na Prisonu izbacili smo Prestige rudnike. Od sada je zadnji rankup FreeMan do kojeg smo naravno sada malo otežali. Kako bi došli od a do FreeMan rudnika trebaće vam 115 miliona.
Ubacili smo nove rudnike P,Q,R,S,T,U,V , a takođe smo izmenuli izglede trenutnih rudnika od f do FreeMan.
Takođe smo dodali novi rudnik Daily koji će biti aktivan tek u drugoj nedelji sezone i do njega će moći svi da idu ali samo u odredjeno vreme kada se on startuje gde će naravno biti i PvP-a.

Ćelije:
Kpc ćelije se vraćaju i verujemo da je to glavna stvar koju svi žele da vide ponovo na našem Prison podserveru. Povećali smo cene renta za neke od ćelija.

LB:
Lucky Block je doživeo takođe veću promenu u kojoj je ubačen LB Zona u kojoj se nalazi LB Shop i 4 LB rudnika. Što se itema iz LB Shopa tiče ostavićemo vas sami da otkrijete. Takođe uklonili smo 1.5x sell i dodali 2x sell.

KoTH:
Ubačen je novi vremenski period za KoTH koji će biti u 16:00. Takođe je ubačen novi KoTH koji će biti samo nedeljom u 20:00. Taj KoTH će biti aktivan nakon druge nedelje sezone.

Crate:
Ubačena su 3 nova crate-a: Donator crate- key za njega će se dobijati iz kitova Bonus, BonusPlus i BonusExtra, Vote crate- key za njega će se dobijati isključivo iz vote-anja, Ultimate crate- key za njega će se dobijati iz posebnog KoTH-a koji će se održavati samo nedeljom.

Kitovi:
Kitovi Bonus, BonusPlus i BonusExtra su izmenjeni u njih su dodati donator ključevi. Dodat je novi FreeMan kit koji se naziva FreeManGOD kit koji ćemo vam ostaviti sami da istražite.

SCShop:
SCShop je dobio neke izmene. Za neke od itema smo smanjili cenu za neke smo ostavili istu a takodje smo izbacili jednu stvar i ubacili dve nove stvari. Izbacili smo trident iz SCShopa i ubacili smo Ef5Unb4Silk lopatu i mending knjigu.


Očekujemo vas u što većem broju na otvaranju novog Prisona

Vaš SC Tim.

zelim da kazem da ste mnogo umobolni jer ste izbacili tridnet prison je propao pogotovo bez p5 nije zanimljivo vise kao pre svake sezone samo 2 clana koji idu na kothove…jednino sam zadovoljan sto ima novih rudnika…

Prison uradite za 1d fact radite 2 nedelje brao

ne slazem se uopste nije fora afkati 5 dana i posle samo runati u vodu sa tridentom… ali opet sigurno postoji neki nacin da se dobije isti taj trident

trident nije bio 500 scp nego 1500 scp :*

verzija???

Pozdrav,
Verziju prebacujemo sa 1.13.2 na 1.16.5 ali naravno moći će se ući sa svake verzije.

Jel ako uzmem kit pre restarta jel cu moci da uzmem bez koldauna i sledece sez ono na pocetak i tako to …?

Zdravo,
Kitovi se u sledećoj sezoni takođe resetuju što znači da ćeš moći ponovo da ih uzmeš kada počne nova sezona.