[quote=“Clawzz post=278257 userid=20372”]ja se ne slazem od kad su razdvojene kc ne laguje vise kao prosle sezone.
[/quote]
Najviše je lagovalo zbog itemframe jer je u KC bilo najviše prostora pa su većinu čestova tako obeležavali a kad ima mnogo itemframe u blizini FPS dosta opada.
slazem se sa minerom oko poslednje 3 stvari, oko onog prestiga to je meni malo bezazleno da postoji uopste, po meni bolje je da dodate vise rudnika umesto prestigeova, ali ako bude prestige rudnik, neka se ne ubacuju nagrade za pvp
Slažem se sa petkom,ako prestige bude postojao izbacite iteme za pvp.
[quote=“petkoboos post=278303 userid=17067”]slazem se sa minerom oko poslednje 3 stvari, oko onog prestiga to je meni malo bezazleno da postoji uopste, po meni bolje je da dodate vise rudnika umesto prestigeova, ali ako bude prestige rudnik, neka se ne ubacuju nagrade za pvp
Koja je onda poenta prestiga? Ako nema nagrada da ti daju motivaciju dalje da kopas neces ici do prestige 10 onako iz smora bukv, ako vec prestige ostaje nek ostanu i nagrade jer bez nagrada prestige i nema neku poentu…
[/quote]
[/quote]
I ja se slazem sa ovim momkom po imenu roof top yt, njegova pamet me je na prvi pogled odusevila, sve pohvale…
z
[quote=“BABYLOVES post=278329 userid=19146”]I ja se slazem sa ovim momkom po imenu roof top yt, njegova pamet me je na prvi pogled odusevila, sve pohvale…
zahvaljujem beba se vraca <3333
[/quote]
Po meni vise od p4 i s6 ne treba da bude, sto se tice lucky blockova, mislim da je bilo koji multiplier ne potreban, samo se itemi stekaju u celiji za sell, iz lucky blocka bi se mogli dobijati keyevi, itemi neki itd, na fazon envoya, ali da je jaci od envoya, i zagarantovan je tebi log.
jebeno kako ste krenuli doguracete prison do p3 s3 brate sta nek imaju op itemi jbt svako se muci da do toga dodje
Nece niko dogurati do p3,s3 realni itemi su p4,s6 max, nije fora da neko 24/7 kopa da ostavi dusu u rudniku da ne vidi sunca mesec dana dodje do prestige 10 uzme najjaci item na srw jedino ga on ima, ne ide u pvp, i jedini item je kod lika koji ne ide u pvp i koji kopa po ceo dan i noc.
Ma vi ste svi retardi ahhahaha bolje idote kopajte rudnike za prave pare ko jos igra prison u 2k21
Hhahahaha
[quote=“Buljograd post=278483 userid=18537”]Ma vi ste svi retardi ahhahaha bolje idote kopajte rudnike za prave pare ko jos igra prison u 2k21
Hhahahaha
Jedini pravi komentar
[/quote]
[/quote]