Prison - GR LETO 2021

Idete na foru mi ćemo birati a vi ostali crknite

Pa nece sig da govore sta trebaju da dodaju sta da izbace likovi koji su juce dosli na srw i koji 2 stvari i njihovu poentu ne znaju da objadne

[quote=“Murske2k20 post=278135”]Mozda kasno pisem al ono, ne moze neko ko igra prison 10 dana da glasa za ovakvu temu znaci, hard i ja prison igramo 4 godina i vise tako da znamo sta je najbolje tu, p5 p6 sh8 ne dolazi u obzir, koja je svrha tu onda, najbolji prison je bio dok je bio BaneBoban kad je bio samo p4 i sh6, to zelimo nazad, LP
[/quote]
totalno se slazem sa Mursketom, brate sa p5 p6 s8 moze te dropa svaka budala uopste nije zabavan pvp sa tim itemima, i bkvl najjaci prison bio kad je bio najjaci item S6 i max armor p4

I da bilo bi dobro da ni s6 ne stavljate, vec ga stavite kao limited edition na /warp shop za vreme bitnijih turnira poput clan wara, ili turnira koji igramo sa nasim itemima, time bi vrednost itema koji imaju igraci bio podjednak i nikakve potrebe ne bi bilo za vracanje op itema,poz.

Nikad nisam igrao prison necu ni igrat al…

• P5 , p6 , s8 je pre pre previse OP
  • ako vec zelite mozete dodat neki veci Unb na armore
  • s6 ja mislim da nije tolko Op i moze da ostane

Vrati spojene kc kao ranije da nema warp kc1 i kc2

StefanOce bas zato sto ne igras prison ne treba da komentarises stvari vezank za njega, da dodjes samo 1 pvp da vidis koliko skida s6 na p4 u poredjenju sa s5 velika je razlika.

pod pitanje lucky blocka, bolje da uklonite da moze da se dobije 1.5x sell, jer koja je poenta 1.5x sell, covek moze sa 500k blokova da ode na fm. Po meni je to glupo. A op itemi bolje nemojte, ostavite p4 s6. Pod pitanje celija napravite neke celije da ih ima 10 komada da su duguljaste i siroke 4 bloka, u duzinu 10 a u sirinu 4. Predlazem da stavite da postoji rudnik O, P, R pa freeman umesto prestigeova.

vezano za creatove, kod epic creatova izbacite pare i eff4, jer po meni bi trebao da postoji barem jedan crate koji sadrzi samo healing. I da se onda epic crate poveca na 75 sc poena.
Kod legy create smanjite procenat da se dobije sekira, koja je poenta da otvorim 5 legy crate i da dobijem od toga 3 sekire.
Da dodate jedan rudnik kao pvprudnik, samo kada iskopate taj '‘drugi’ rudnik u pvpzoni da dobijete neku nagradu.

Naravno, ne igram prison za dzabe 5 godina znam sta kako igraci vole, to sto dolaze “turisti” od prosle sezone pa im je OP p5 sh8 sto ih ne moze drop to je glupo, tako da razmislite malo, LP Gold dobro zna sta ja mislim :slight_smile: LP

takodje i s7 da se izbaci nema potrebe da ga ostavljaju za fm kit previse je op a s6 i p4 je ok

Murske ja se slažem nego sam mislio 1pis da stave

Ni 1 pis momak, i 1 pis kad imas ti si u prednosti u odnosu na drugog igraca koji je p4.

Ovako pod uslovom da vratite p5 da ga stavite ili samo u shopu da mogu ostali igraci da afkaju pa da ga kupe ili da ga stavite samo u koth crate, glupost je da stavite na prestige neki jer neko ko kopa nije mu potreban taj armor, bolje na prestige neki da stavite neki bolji pick, npr kao sa rp-a mine booster ili tako nesto, da dodate nove drugacije celije, ne mora svaka celija da bude kocka napravite nesto kreativno ali da takvih celija ima malo! Vezano za lb bolje stavite da se retko dobija ali da se dobijaju dobre nagrade kao sto je neki miner booster kao sto sam naveo prije, i da vratite 2x ali da bude redak i pod uslovom kad bi vratili p5 armor stavite ga na unb3 da moze da pukne i stavite da se mending retko dobije i govorim da se vrati p5 iz cisto razloga jer kad dropas lika p4u3 ne znaci ti nista svi na pocetku imaju po dub armora od kit pajser ili tako nesto, i da rankup na rudnike treba da se stavi vise, maknite obolelu travu sa mape, smanjite % klk moze da se dobije s5 iz supreme, kao i legy sekire i s5 i iz epica da maknete pickaxe i pare i maknite phantom membranu i onaj rabit foot da na kothu ne mogu da bacaju jump boost i slow falling zamolicu, i slazem se sa petkom da trebate da stavite O P i R pa onda freeman i mozete staviti fora 2 ili 3 prestigea umesto 10… znaci ili stavite p5 da se dobije u koth crateda se kupi u shopu ili ga nemojte ni stavljati

nema potrebe za p5 ovo je prison a ne op prison jbt
stace ti 2x sell ond ne bi niko nikad sello nego bi steko u celijama rude
i sta fali tim potovima pa koristi ih i ti

bahati ne igraš prison nemaš pravo glasa

Ne znam samo zašto se ti javljaš za temu vezanu za pod server za koji ne znaš apsolutno ništa, dodji 1 koth i vidi kako otezava jump boost i slow falling pot, pritom ovo nije ni sfc ni potpvp, kome bi bio zabavan pvp da 10 minuta ne može da se pomeri sa mesta i da ne može da funkcioniše, zato ga i treba izbaciti.

ja se ne slazem od kad su razdvojene kc ne laguje vise kao prosle sezone.

BabyLoves učestvuje u temama za prison i za factions.
Pritom daje glupe predloge za factions, molim te nestani amel taxi driver

Došao sam do prvog prestige rudnika i mogu reći da je baš jadan, samo 30k za ceo rudnik koji se sporo kopa sa eff6 a vreme reseta na svakih 460 minuta ako se ne varam. Nigde ne piše šta se tačno dobija na koji prestige niti kako se neke mogućnosti koriste.

Prvi prestige rudnik trebalo bi da se otključava na Prestige[II] i da zarada bude bar 50-60k, drugi na Prestige[IV] i da zarada bude 70-100k i treći na Prestige[VI] i da zarada bude 100-150k ili da se smanji vreme reseta.

Kod FreeMana trebalo bi osloboditi ćeliju ako je igrač banovan do kraja sezone jer nema smisla da zadržava ćeliju a banovan je i ne može da igra.

Ako opet bude problem sa nedostatkom ćelija možete dodati da se na /warp Pecnice kad se uđe unutra i zatvori može postaviti shulker i iskopati.

Kod rankova dodati /disposal komandu i opciju za znak [disposal] ili clear inventory /ci.