Prijava igraca jeshkainpink smestanje bana namerno

Vaš nick:akis(Forum)
Nick igrača koga prijavljujete:jeshkainpink
Razlog: Smestanje bana namerno igracu (Akiis)
Dokaz (Slika/Video):
Smestanje Bana #1 (rudnik A je i nema pristup zlatu, nasli su tacan tajming da ga namerno guraju ka zlatu kako bi bilo kao da nema kb ocigledno namestanje bana) Prijava igraca Akiis part 2
Smestanje Bana #2 (1 hit, za 1 hit se nikad ne kaznjava kolko znam mozda je slucajno iz straha iz necega nije video svog timera i udario ga cist refleks, takodje drugo smestanje bana s obzirom da se za 1 hit i za kratak klip ne prijavljuje nego spamaju prijave kako bi vi mislili da on stvarno ima nesto,a zapravo nema nista i to sto spominje banan na 1000 accova itd ja ne igram na tom nicku sad i oni to dobro znaju ali se prave ludi i idalje teraju tu pricu :slight_smile: : Prijava igraca Akiis
Obrazloženje: Pozdrav, dao sam jednom coveku nalog da igra na njemu i da se pvpa na mom nicku Akiis, tako da posto je moj nalog ja pravim ovu prijavu protiv igraca jeshkainpink sto vec duzi period pokusava da smesti mom nicku(Drugu) ban na nick “Akiis”.

Brate mac banan si,ne gotivi te niko prije nekoliko mjeseci si izvredjao citav staff tim govoreći Kamber Nigger itd..Tebe treba banovati iz zivota pozz

4 Likes

Odbijeno,
Lock.