Prijava igraca Francuz_

Vaš nick: jeshkainpink
Nick igrača koga prijavljujete: Francuz_
Razlog: nedozvoljena sredstva (trigger)
Dokaz (Slika/Video): Francuz_ trigger - Clipped with Medal.tv
Obrazloženje: prvo sto ne verujem je da je ovaj lik uopste unbanovan na account Francuz_ gde je vec banovan bio pre 10 dana za cit (Prijava igraca Francuz_ - #3 i Francuz cituje 222) jos dok je bio i macovan na drugom accountu Arsakha, ostao mu trigger upaljen ispred kpc dok smo se tukli, vidi se da se igrac Sneaky_mamba porta warp kpc, i on hita njega dok je hteo da pobegne od mene i da pota, jezivo

Imam snimljeno objasnio sam da imam jako brze reflekse a drugo u to m video sada na početku si me hito van hitbox a neka se proveri slob

Dajte ljudi. Igrac cheatuje vec neko vreme na ovom accountu , svako ga prijavljuje za istu stvar i nikako ban da dobije… I uvek se vade na reflexe (triger na bind) … Treba igraca kazniti mac banom .

Brzi refleksi u part 2, nzm ni kako te qkly unbanovao, trajao ti je mac ban na Arsakha kad si dobio ban na Francuz_ i umesto da ti bude i produzen ti dobijes i unban i unmac i nastavis da citujes, a ceo server zna, nisi ocekivao da ce se lik warpovati kpc nego si hteo da potas i onda ga i hitas, posalji svoj pov ovde i na njemu ce se videti da triggerujes

poslacu pov
ali na tvom klipu na pocetku fajta hitas van hitboxa normalnog razumes vidi se i kod mene na pov

https://www.youtube.com/watch?v=F7KPohTxung evo ga pov qkly vec sam rekao u tiketu i za unban da i dokazao da imam brze reflekse a pogledajte prvi hit od milana na njegovom povu i na mom kako lik hita van normalnog hitboxa eto

prvih 4 sekunde prvi hit gde hita

na taj video koj si ti poslo kad si poceo run od igraca koj te fighto i u tom trenutku si pogledo u Sneaky Mamba igraca i tago ga ( trigger je bio upaljen )

1 Like

Stavi video na privatno il obrisi dok jos nisu videli..

Hahahahhaa kaze covek brze reflekse ima, da imas brze reflekse ti ne bi udario lika s pot nego s kb2, i na tvom povu se vidi da ga nisi ocekivao, dzabe se pravdas toliko kad se za tebe zna da trigger ne gasis

E ovde ako momak ne dobije mac ban nigde nece

Kao sto sam u tiketu rekao odma da se objasnim nisam stigao da klinkenm broj 1 na tastaturi ali sam stigao na misu posto mi je mis jako brz i treba mu pola mili sekunde da registruje kada udarim tako da je to to

A kao drugo to i ti i pola tvojih igrača iz klana milane rade pogledaj samo prijavu koju sam postavio seanky me hita sa 4.5 bloka a dodo ne Moze da me hita a bliže je meni a on dalje tako da brate ne lupetaj gluposti

Isto si ti to radio a tvoj snimak sada na 3 sekundi prvi hit van hi oca normalnog i imas hitbox čisto onako da ti pomogne a ne primećuje se lako a veruj mi imas ga

Hit box na freeman acc, dobar si…

Pogledaj slobodno od pocetak do 5 sec i uspori video

U prvov ss-u bivas udaren (vidi se po macu)
Na 2 ss-u (sekunda posle) se hit registruje + srv latency koji ima serb-craft

Igrac kaznjen,
lock

1 Like