Prijava igraca - 1erl

Vaš nick: MqrkenziBizza
Nick igrača koga prijavljujete: 1erl
Razlog: Nedozvoljena sredstva
Dokaz (Slika/Video): https://www.youtube.com/watch?v=_xn7iMYHtzc
Obrazloženje: Ostavio sam ceo fight uncut, i imate dole ono sto se meni cini sumnjivim. Neke stvari su 50/50 ali vecina toga je blatant hitbox. Oprezno pogledajte naznacene delove klipa, po mogucnosti na 0.25. Hvala.

0:05 gleda pored,
0:08 udara sa 4 blocka,
0:15 gleda iza mene i udara me, nije ni okrenuo glavu prema meni nakon sto me hitao
0:32 gleda malo pored, nisam siguran
0:37 opet gleda sa strane i udara me
0:53 cist hitbox, maltene kroz zid me udario.

Da naglasim da igram na 81 FOV i 0 FOV effects.
Ostatak klipa ima nekoliko cudnih situacija, ali necu bas svaku sitnicu da naglasavam.

Edit: Takodje, posto vidim da mu se timejti zale kako neki igraci salju POV u tiket, bilo bi jedino ispravno da igrac posalje pov na forumu.

I na njegovom POV-u se vidi:
0:02 hitbox
0:17 hitbox kao kuca, udara 2 metra pored
0:35-0:36 opet hitbox, udara pored
0:40-0:41 (0:53 na mom POV-u) najkriticniji deo snimka, ni u jednom momentu nije pogledao u mene. Hitbox se vidi u oba POV-a.
0:46 hitbox
0:53 udara pored mene, vidi se na snimku da primam hit
1:30 hitbox kao kuca
1:53 moguc hitbox, nisam siguran.

Sa njegovog POV-a se vise vidi da cituje nego sa mog. Probao je da u nekom programu malo smanji kvalitet snimka, ali na 0.5 brzini, sve se jasno vidi. Takodje je ugasio zvuk kada je upload svoj POV da ne bi precizno mogli da cujemo kada mi zadaje hit. Sve u prilozenom ide protiv koristi igraca kojeg sam prijavio. Molim administraciju da ga kazne, Hvala!

Nekon pregleda obe perspektive igrac je kaznjen,
lock