Prica o mirku svemirku mirkoagent

Dansa vam pricam o valteru ak milenko moj pokojni deda ak roleplayar agent mc. Imao je on pricu pored svog sestrinog
hormona posto je svaki dan drkao kiflicu na nju pricao je jednu zanimljivu pricu kako je valter branio sarajevo valjda
Napravio je kanal i primao je kitu u anal i tada je pocela nova avantura za horesterol mirko agent! Mirko agent je poceo lagano startovo je ribice po instagramu kao sto ja zovem pedofil vatao maloletnice za nogu hvala bogu sto je otisao sa srwa. Ovaj horesterol je napravio kanal i umislio neko mudo teo je da jebe andjelu i nadju ali full bulazleri burazengije imaju dobre guzaljengije su za ustavili valtera i osvojili sarajevo i vratili bosnu na miru i na slogu.
Ovo je pismo sa antartika morali smo da se preselimo nasa ekipa moje dve kraljice floofypink i sweet su i dalje u miru posto sam im platio sve racune posto smo na antartici jer je manic i mirko podneo prijavu na nas kao oni sa piratebaya
otpala mi jaja koliko je hladno na antartici a u picku materinu vratite mi kucu mamu vam jebem.Pozdrav od takachava,bandzole, samirsa i _ImFireta a ovaj pingvin xP1ng0 me smara aj cao oce da mu drkam kiflicu poy

Znasli kad je Beli obesmislijo izbore? Kao prvo imam apsolutny 17 godiny imam jos pravy da vatam ribe,nisam ono drugo. Kae druga stvar sacete svi na sud. Poy zauvik :slight_smile:

Salili smo se lol ne moras na prijavu odma wtf naravno znamo da si dobar pa timovao sam sa tobom

Ako si se mnogo potresao mogu da obrisem posto ono ne volim da vredjam i cilj mi je da dobijem ban tkd. Ovo nije istina sto sam rekao samo izvori koji su mi rekli igraci sa sca valjda?

da ja jedem tresnje poz za xp1ng0 drka mi bananu

Nije istina brate,kad imam 17 godina… Sto bih to bio ? Pusti sto drugi pricaju,sprdaju se rtd…Vratice se njima.

Mirko i ja tako mislim ozb, al mrzim takve igrace.