Sad ide raspust, imam nešto slobodnog vremena, noć je rezervisana za lutanje po kraku i preuseravanje od alkohola i psihoaktivnih supstanci, muvanje, a dan je za, za, za…? Bravo, spavanje.
Al’ nekad se nađe vremena za zajebancije na kompu, da se prisetiš starih dana predškolskog doba, kad si ceo dan visio ispred guzatog monitora i keva te stalno opominjala sa to znači, da to nije zdravo, da ćeš da iskriviš kičmu, kurac, palac.
Nego, šta sam hteo? To sam hteo. Malo za raspust u ranim jutarnjim satima da poigram neku multiplayer igru, neku baš dobru. Hoću da mi VI preporučite.
Koji su uslovi?
Da ne zauzima previše prostora
Da nije zahtevna (Intel procesor, dva jezgra, 1.80 Ghz, Intel HD grafička, 4 GB RAM-a, terao je Dotu, LoL, Smite, Minecraft, AC1 na low)
I najvažnije od svega: Nemojte mi nešto što zahteva mnogo vremena, tipa LoL i ta sranja, toga sam igrao i previše, nešto opuštajuće, što mogu da igram sad, pa da ne igram mesec dana, pa opet da nastavim. I da je multiplayer, naravno.
Ko preporuči neku koja mi se svidi dobije iskorišćeni Durex Classic.
[quote=“DYLANndc” post=89871]Sad ide raspust, imam nešto slobodnog vremena, noć je rezervisana za lutanje po kraku i preuseravanje od alkohola i psihoaktivnih supstanci, muvanje, a dan je za, za, za…? Bravo, spavanje.
Al’ nekad se nađe vremena za zajebancije na kompu, da se prisetiš starih dana predškolskog doba, kad si ceo dan visio ispred guzatog monitora i keva te stalno opominjala sa to znači, da to nije zdravo, da ćeš da iskriviš kičmu, kurac, palac.
Nego, šta sam hteo? To sam hteo. Malo za raspust u ranim jutarnjim satima da poigram neku multiplayer igru, neku baš dobru. Hoću da mi VI preporučite.
Koji su uslovi?
Da ne zauzima previše prostora
Da nije zahtevna (Intel procesor, dva jezgra, 1.80 Ghz, Intel HD grafička, 4 GB RAM-a, terao je Dotu, LoL, Smite, Minecraft, AC1 na low)
I najvažnije od svega: Nemojte mi nešto što zahteva mnogo vremena, tipa LoL i ta sranja, toga sam igrao i previše, nešto opuštajuće, što mogu da igram sad, pa da ne igram mesec dana, pa opet da nastavim. I da je multiplayer, naravno.
Ko preporuči neku koja mi se svidi dobije iskorišćeni Durex Classic.[/quote]
Jos jedna internet faca…
Da li si hteo ovom temom da nas nasmejes, ucutkas ili slucajno zadivis ne znam, to znate ti i sam Bog, ali jedno znam… treba ti psihijatar i to sto skorije moze. Eto iskren da budem.
Ja ti preporucujem da ides kod psihijatra…Mislim da je to odlicna igrica za tebe.Verujm da ce se i drugi sloziti samnom?A i jel ti ‘‘keva’’ rekla da nije zdravo da konzumiras alkohol?Ako si mislio da ovom temom dobijes paznju,da drugi misle da si faca?pogresio si,zestoko…Jer ovu temu citaju deca od 10 godina,i manje.Dzabe gubis vreme ovde,i jos ti postavjas uslove,hoces i muzicku zelju?Ljubi majcica svoga djaka.Za tebe nije ni MINECRAFT vec tetris.Opet kazem,poseti psihijatra,on ce ti bolje objasniti kakvo je tvoje zdrastveno stanje.
Ljudi, samo mi preporučite neku dobru multiplayer igru, da igram preko raspusta, a da pritom ispunjava uslove navedene gore.
Što se tiče uvoda:
Tu nema ništa neistinito.
To ne radim da bih bio “faca”, niti bilo šta slično i nisam ništa loše mislio. Ako vam se ne sviđa ovaj način sprdnje, možete lepo da kažete, ja nikoga nisam vređao, a vi mene napali k’o da sam ubio čoveka. Ne želim nikakvu svađu.
Ukoliko smatrate da je neprikladna za ovaj forum - obrišite je, banujte me s foruma, to je vaše pravo, mada ne vidim razlog tome.