Predstavljanje - vignjoslav

Pozdrav svima, nick mi je vignjoslav. Klinci su poceli da igraju Minecraft, malo na sony-u, pa onda polako na PC i izgleda da su i mene matorog zarazili. Pod ovim nickom cemo pikati svi i ja i klinci. Za sada smo igrali samo survival mod, toliko se razumem u ovu i gricu. Prvo mi je zelja da kupim original igru, i za to mi treba vasa pomoc, gde, sta i kako, pa cemo onda za dalje videti.

zz zoki legendo, krenite da igrate prison ti i tvoji klinci. budi im i otac i robovlasnik. nema večere bez 100.000 iskopanih blokova dnevno. srdačan pozdrav Zorane.

1 Like

Legenda si zorane!

Hvala, hvala. Recite gde da pazarim original, vidim da ima i na cdkeys i na instant gamingu i na steamu i na samom sajtu minecraft.net?

ima da se kupi original na minecraft.net za 35$ i moze se kupiti dodatan cape sa optifine za 10-tak dolara. Ja sam licno valjao drogu po skoli da bih sakupio pare i kupio 2 premium naloga sa minecraft.net

ja sam kupio 2 original primerka sa minecraft.net takodje! samo, za razliku od kolege gore, nisam valjao gudru. bavio sam se romskom prostitucijom i za svega 7 dana skupio novac za 2 naloga i 2 OptiFine plašta. preporučujem java minecraft sa minecraft.net sajta, ali ne preporučujem metode koje smo koristili ja i kolega iznad. pozdrav zorane legendo srpskog fudbala!

https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-deluxe-collection-pc

Olá! Estou bem, obrigado!

Druze jel mozes da objasnis sta je taj prison?