Predlozi za survival da se poboljsa server sto je vise moguce

e ovako ne znam gde da pocnem ali prvo cu reci je da za sad podserver survival je odlican po mom misljenu i po misljenu mnogih.Evo par predloga za server:
1: Dodati neku novu arenu za pvp ne mora warp end ali neka arena sa vise sadrzajem
2:Raditi cesce evente na Serveru tako ce vise ljudi dolaziti i igrati(naravno kad vi budete imali vremena
3:e sad ovo je po meni najzanimljivija stvar koju bi mogli da ubacite.Prvo mapa na spawnu bi mogla da se promeni i da bude spojena za pvp zonom ostavljam vam sliku da vidite

evo sliku pa vi vidite ali uradite slican fazon kao ovo vise ljudi ce ici pvp.

To je to od mene nadam se da ce nesto od ovoga da se ostvari Hvala lepo Pozdrav.

napraviti na survival koth arenu kao na factions pre 3 god, koth planina i koth macu picu, evo video https://youtu.be/MMwiSU3lBsw?si=gToJFKdpnYsztHSK
sto pre dodati ovu mapu i ova 2 kotha (pored ovog sto je tu da bude random kao na prison)
Evo zasto je ova arena bolja od /warp end-a:
end premal svet a na survivalu ponekad koth bude preko 20 igraca sto je za end bogami ono…
ova arena ima 2 kotha i u njoj ima dovoljno mesta i za bezaniju i za makljanje sa bugarima.Arena se moze staviti na spawnu, ili poseban svet (moze i pored /warp pvp ili iza njega. sto bi znacilo da igra ima 3 random kotha.

1 Like