Predlozi za Factions 2022 LETO

Ok su oni samo nemoj taj autosell posto neko nece tipa iron da sella nego cuva za ftop.

ubaci custom enchantments Detonate book 1/2

Vidite, i ako necu igrati iskrn mislim da mozete napraviti dobar fac… Jednostavno je, vratite kao sto je bila sezona 6 i tjt… Bukvalno samo to uradite i eto vam igraci.

Slazem se sa tobom nek vrate stari factions sa sez 6 i imaju igrace

sezona 8 je bila najbolja

1 Like

neka postoje mob hopperi

Brate ako zelite igrace treba da se napravi da ne bude p2w ovoliko, npr kao sto je bio rg koji je pre 4 meseca imao 130 igraca.

zdravo postovani moderatori…

  1. Border ako bude postajala elitra: overworld: 25k x 25k, razlog: Sa elitrom se prodje citav svet za 10ak minuta, ovako bi bilo zanimljivije i igraci bi istrazivali vise…
  2. Durability na obsidianu staviti na 5 ili 3 durability: Zato sto cannoni nisu radili kako treba ni na 1.8 testirano od naseg drugara Ognjena Seven koji je pola zivota pravio topove zarad dobrog servera da to dokaze…
  3. Warp koth: vratite ono iz 2018 kad je bilo da nema bezanja jer nije svrha da se s kotha bezi, svrha je ubiti ostale igrace koji kampuju i niko te ne tera ides to je vec tvoje pravo.
  4. Pojacati nagrade za turnire: Davati rankove po 10d, ne gubite nista samo budete u plusu jer tako navucete igrace da igraju Factions.
  5. Staviti da se s Ftop buycraft mogu uzimati SC Poeni ne vidim razlog zasto bi neko igrao zbog rankova koji nisu vredni koliko i SCP? On jeste bude u plusu u pocetku, ali za 3 meseca se sve moze promeniti. Da se ta fakcija raida itd.
  6. Obratiti paznju na ekonomiju, mozda netherrack kao pre da se pece za pocetak ili da se crncu kolacici… Takodje cactus skloniti, dosta je dugo i uporno igraci prave samo cactus farme, takodje veliki uticaj ima na igru to sto se prave velike farme npr: 1 cank cactus farme oduzima 1h s rankom, bez ranka pravis 2 i vise i to igrace mrzi vise da prave zato s to se gubi previse vremena za 1 farmu…
  7. Kit tools: dmd Pick eff2 s unb2, isto sekira, mac s3 fire2, armor p2 unb2.
    cooldown: 15d
    takodje u ranku Vip ubaciti jos koji kit: npr /kit obsidian 2 steka obsa i to.
  8. Predlozio sam jos odavno, posto je tajming cannona bas tesko namestiti ako je baza udaljena 10+ canka mogli bi da stavite da obs puca od TNTA, naravno ukoliko bi se ovaj predlog usvojio uopce durability na obsidianu da bude bar 20 ili 20+. Da se prave zidovi kao na svaki drugi server i da bude previiiise raidovanja

VELIKI POZDRAV

ima li novosti kambere

Brt ocel taj rr

predlazem da zavrsite ovu sezonu na Factionsu, samo odugovlacite jer umire svaki novi dan

Kako umire kad je riknila ima mesec dana

1 Like

1.13.2 i s7 da se vrati <3

izbacite weakness i slow falling, ty <3

Jel posle gr dolazi i nova sez

Ne brate posle gr se nastavlja ista ova to je samo radi fore :clown_face:

Ahaaa oke oke jel se vracaju i farme pitam za druga

jedva cekam novu sezonu factionsa, uzbudjen sam previse. umrecu na kompjuteru ako bude trebalo ciljem da je pobedim i da uzmem tih 40 eura vaucer!

Volim vas :heart: no homo :slight_smile: