Predlog

S obzirom na to da se afk fish farme od 1.16 verzije prave drugacije i za njih su potrebni neki itemi koji nisu dostupni igracima na rp-u, predlozio bih da napravite neki objekat u kom ce biti vise afk fish farmi koje mogu da se iznajmljuju ili tako nesto, pa da mozemo da pecamo u afk fish farmama.

Nije losa ideja al ako budu ubacivali ubacice tek sledece sez.Bilo bi glupo da sada ubace cena mendinga bi vrv opala.

Slazem se, sa obzirom na to da za veliku fish farmu (koja radi) treba pistona (sticky) i jos nekih stvarcica koje mi nismo u stanju da napravimo ( jer ne moze ) trebalo bi da napravite neko mesto za iznajmljivanje ili dodate potrebne stvari u shop! (Kao sto je hopper u shopu).

[quote=“xandreiiiix post=278961 userid=20946”][center][i]Slazem se, sa obzirom na to da za veliku fish farmu (koja radi) treba pistona (sticky) i jos nekih stvarcica koje mi nismo u stanju da napravimo ( jer ne moze ) trebalo bi da napravite neko mesto za iznajmljivanje ili dodate potrebne stvari u shop! (Kao sto je hopper u shopu).

Hoper već ima u shop-u.

Za ovu fish farmu vam ne trebaju pistoni, a pogotovu ne sticky.

Što se tiče mesta za iznamljivanje, nema potrebe za tim, jer već na drugom RU imaš mogućnost da kupiš plot. [/i][/center][/quote]

Pozdrav,
da bi igra bila zanjimliva predlazem da iteme koje su potrebne za afk fish farmu da se ubace u shop da se moze kupiti. Tako bi igraci trebali kopati u rudnike, zaraditi i kupiti potrebne iteme za farmu :slight_smile:

potreban je sticky piston, kao i observer i repeateri, cini mi se

Farma koja se pravi za 1.16.5 za nju nisu potrebni nikakvi sticky pistoni, observer, repeareri. Tako da nema potrebe da se bilo kakvi itemi stavljaju u shop. Sve što je potrebno za ovu fish farmu možete naći na YT.