Predlog za povratak Skyblock-a na SerbCraft!

Iskreno moje misljenje je da ovo nije uopste potrebno. Ovo je bas u stilu Hypixela i dosta OG igraca nece hteti da se ovo ubaci, ako bi se ovo ubacilo ne bi bio taj SkyBlock isto zanimljiv kao sto je bio…

1 Like

Sa povratkom starog SkyBlock-a, dosta ce se starih igraca vratiti i opet ce biti zanimljiva igra kao sto je bila ukoliko ispune predloge OG igraca. Recimo Timez je gore lepo napisao sta treba da se uradi, PirateEnderman, Dark, Wbu, ja itd… Mislim da nema potrebe da se ubacuju minioni i ti ostali gluposti, vec da se vrari stari SkyBlock uz sitnih dodataka i promena i sve cr biti super. Isto sto moze isto da ostane je da se /is level da se racuna ko ranije tipa 2018god, i da budu isti rankovi ( SkyCrafter zuti, SkyLord crveni )… Ostalo nema sto da pisem zato sto dosta OG igraca imaju dato predloge kako treba da bude SkyBlock koji ce ja verujem povratiti dosta starih igraca i ozivjeti server. :slight_smile:

1 Like

pa dobro ne razumem zasto bi hteo da kopas cobble u generatoru i da ti to bude 70% gameplaya. mozes i u singleplayer da igras takav skyblock. promena valja u ovom slucaju jer ce da privuce i mladju publiku. napraviti unikatan gameplay koji bi zainteresovao sve, bilo da si OG ili newgen.

Ne bi se slozio oko minione i neke druge stvari. To je moje mislenje bar. Slazem se sa @mishevskii sta je odgovorio.
ALI za minione bi rekao da mogu biti samo neki kao Build blokove sta ne mozemo kraftati ili dobiti preko vanilla gameplay, a ovako za sve ostale resurse nisu potrebne

1 Like

Obrni okreni odvoijo sam vreme dao predlog svidjao se tebi ne svidjao dajemo nasa misljenja zar ne?. Slazem se trenutno sa markom a i gore sam i ja napisao da bi ovo ako se doda privuklo i newgen ne samo OG igrace, fora bi bila iskreno. a i ako mozes iskreno pojasni zasto ne bi bilo potrebno samo da cujem tvoje misljenje opsirno, a ne ovako nepotrebno potrebno, ne bunim se tvoje misljenje al kao…

Mislim da SkyBlock bi bio dosta zanimljivi kao sto je bio ranije… Sa tih stvari od Hypixela i ostalih SkyBlock servera gameplay bih bio dosta drugaciji i po mene to ne bi bilo to, ne bi bio to taj SC SkyBlock. Uopste ne bih bilo zanimljivo da se mogu kopati i rude sa generatora… A ne da se ubaci ekonomija sa Hypixela i ostali stvari. Jednostavno SkyBlock ranije je bio pre zanimljiv to newgen ne znaju zato sto nisu okusili to vreme kad smo mi igrali 2016-2019. Tako da bilo bi super da novi igraci probaju “Pravi SkyBlock” koji je dosta zanimljiviji od svih ostalih zajedno sa stranskih servera. :slight_smile:

1 Like

@DRVENAKOLIBA ne smeta mi tvoj predlog lepo je sto si napisao i sto si predlozio super je sve to. Minioni bih bili dobri, ali verujem da Classic SkyBlock je dosta zanimljiviji… :slight_smile:

1 Like

@Kamber najbolje zna sta valja za SkyBlock… :slight_smile:

ja se vidis tu ne slazem, igrao sam oba. mmo rpg je dosta zanimljiviji

Novosti male što se tiče izrade SkyBlock-a.

Povrat fajlova je uspješan tako da uskoro šaljemo novi Hard Disk, fajlove vrv dobijamo taman kad i meni završi godišnji za par dana tako da kreće pun gas čim dobijemo fajlove :slight_smile:

SkyBlock će biti masovno baziran na OldSchool varijantu koja je ovoj regiji uvijek odgovarala i manje više ono što je veći dio igrača ovdje i tražio.

Što se tiče prijedloga od @DRVENAKOLIBA za ovaj server je takav neki gameplay previše entuzijastičan ako ćemo realno, jer se kod nas gameplay mora gledati da će dobiti restart kroz par mjeseci, dok tamo manje više restart se nikada ne dešava.
A i ovdje nećeš sigurno imati 20k igrača koji bi mogli da održe tako realno odličan gameplay.

Ali svakako određene stvari se mogu iskoristiti i uklopiti kroz OldSchool kao što su minioni i slično. Minioni i jesu bili u planu za Gameplay pa ćemo da vidimo kako će da ide :slight_smile:

Volio bi da čujem kako želite da izgleda ekonomija.
Šta da bude glavna zarada, da li neke farme i da vas natjeramo da sadite kupite stalno itd.
Da li spawneri i slično.

Volio bi da dobijem taj info jer realno ekonomija je 90% jednog servera.

1 Like

Kamber ne znam jesi pogledao drugu temu koju sam otvorio “SkyBlock Predlozi oko Gameplay V1” tamo sam malo vise opisao neke od moje predloge.

1 Like