NEPRAVDA JE VELIKA ZAVLADALA NA OVOME SERVERU.
ZNACI ZADNJI JUTJUBER KOJEM JE TREBAO BITI SKINUT RANK JE BIJELI MOJ DOBRI DRUG.
STALNO JE BIO TU SNIMO JE KLIPOVE PRAVIO NEVJEROVATNE ZURKE PO TS KOJE SU BILE BOLJE I OD VASIH LIVE STREAMOVA
OVI OSTALI YT-ERI NE VALJAJU NICEMU KVALITET KLIPOVA 0 NIKAKVOG SMISLA NEMAJU NISTA NE RADE A GLUME TU NEKE MUDONJE PO SERVERU
ISKRENO BEZ IKAKVIH UVREDA NIJE TO ZASLUZIO LIK JE STVARNO SUPER I SAMI ZNATE KOLIKO JE LJUDI SAMO DOVEO TU NA TS I DNEVNO NASMIJAO SVOJIM TS DRUZENJIMA…
I ON NIJE REKLAMIRAO NIGDJE NA VASEM SERVERU ILI TAKO NESTO VEC U PRIVATNIM PORUKAMA PO FB ILI NA TS PO ZAHTJEVU DRUGIH
BILO BI LIJEPO I POSTENO OD VAS KAD BI STE PRVO PRICALI SA NJIM A NE ODMA SKIDATI RANK ZBOG NEKIH LJUBOMORNIH LJUDI TU …
PS: MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA
PS VOLIM VAS SVE ZNAM DA CU DOBITI BAN ZBOG OVE TEME NA FORUMU AL JEBI GA DOBRA STE VI EKIPA SAMO STE GLUPI MALO VISE I TJT
Picke uzimaju rankove zbog jebenog servera koji nema igraca i koji je u beta fazi
TO STO SU NEKI TRAZILI IP SERVERA NA KOME IGRAMO DOBIJALI SU IP U PRIVATE CHAT PICKE… #PICKE
Aa bree , ovaj coek je totalno upravu
Ovi ostali yteri ( gledao sam Milkija i Onog Luku) to samo snima da bi pozdravljalo likove i uzimalo iteme. Klip citav samo coek pozdravlja i uzima iteme sa trejd , nigde veze. Bukvalno je yter da bi mogao dobijati iteme i paznju, lepo…
Posao Ytera je da snima srw , da pokaze koliko je srw zanimljiv da bi igraci dolazili, ako vidis da ovaj citav klip pozdravlja likove, lepo klikne back button ili x button i skoro nis da nije video, klip trb biti zanimljiv a ne sto ovi vasi snimaju( ovo sam naucio na informatici pre neki dan)
Hvaka na paznji
[quote=“Mr.Mracni” post=161567]Picke uzimaju rankove zbog jebenog servera koji nema igraca i koji je u beta fazi
TO STO SU NEKI TRAZILI IP SERVERA NA KOME IGRAMO DOBIJALI SU IP U PRIVATE CHAT PICKE… #PICKE
IP SU DOBIJALI U PRIVATE CHAT…[/quote]Pročitaj šta si napisao ponovo i razmisli zašto
slazem se sa svima pogotovo sa onim da srw propada belom nije trebao biti skinut yt rank zbog jedne greske a neki mi tamo mq3ko kakav nick boze me sacuvaj udje i psuje po srw mudonja beli barem na ts dovede 20-30 njih pa se ismijemo i zabavljamo
#MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA #MANICU,BATICE DA LI VAM SE DOPADA KAKO SERVER PROPADA
¸HAHAHHAHAHAHHAAHAHAH BOLI NJIH K BITNO JE MJESECNO DA TRPAJU PO BOG ZNA KOLIKO PARA OD RANKOVA I NA KRAJU NISTA OD TOGA NE ULOZE NA SRW JBG NEGO MORAM PRIZNATI DA IMAJU DOBRE DEVELOPERE
izvini ubacit cemo sumo koji ce izgledati kao gapple a hit register cemo jos ujebati cisto nako jer vama pojedincima iq u minusu samo pametuju i prete bananama jer nista drugo ni ne znate vi pojedinci osim banovati kad ste nesposobni