PracticePvp Predlozi ____

Pozdrav, sa obzirom da ima poprilican broj igraca na practicepvp, a dosta manji broj non rank igraca, unranked queue treba da bude unlimited za svakog, a ranked moze da ostane na 15 dnevno. Takodje ne bi bilo lose da se skorije dodaju jos par kitova poput No speed - Netherite pot - diamond pot - UHC.

Takodje bi bilo extra da se izbace encke iz svakog kita posto nemaju korist kao na skypvp za void, i u duelima nece niko nikog napasti 2v1 pa da mora da se jednu encke. Za sada samo prave problem gde ih ljudi jedu cesto i pvp nije zabavan kada ti moras da pojedes 4-5 gappla dok covek sa 36hp crit spamuje konstantno.

Pre par sezona je na spawnu imao mali parkour do nekog Hot Air Balloon koliko se secam, moze se dodati neki tako parkour da se ubije vreme dok se ceka queue.

2 Likes

Takodje ne bi bilo lose da se doda /warp event, gde ce 1. mesto dobijati rank kao sto je pre bio donator gde ima unlimited queue za unranked i ranked.

Limit za unranked mečeve ostaje 100, uz to da će uskoro biti podešen Vote sistem sa kojim ćete moći najvjerovatnije da povećavate broj mečeva koje imate.
Čekamo samo update lika koji radi ovaj plugin za practice

1 Like

A u vezi vise kitova ? Da li ce skorije da se dodaju ili za tipa open Factions ?