PracticePvP Map | Captains Team |

Sa Loner acca si mi rekao da si 04. Imam negdje sliku :*

Ne znas da kodiras sine,ne znas osnove idi se ubij odma.
Verovatno gledas one klipove sa interneta,kazes vamo da znas nesto o kodiranju.Ne znas da drzis kurac a ne nesto drugo.Ne moguce je napraviti plugin za 2-3 sata.Verovatno si uzeo Source code sa neta ili nekog foruma.

I 02 sam.

alo pravite vasu temu pa tamo pisite.

[quote=“Markings” post=161333]Ne znas da kodiras sine,ne znas osnove idi se ubij odma.
Verovatno gledas one klipove sa interneta,kazes vamo da znas nesto o kodiranju.Ne znas da drzis kurac a ne nesto drugo.Ne moguce je napraviti plugin za 2-3 sata.Verovatno si uzeo Source code sa neta ili nekog foruma.

I 02 sam.[/quote]
Sad ces i tu popit ban + nisam ti pa da kradem sa pisljivog blackSpigotta.

Ako ti je tezak Bukkit i Spigot API ubij se ti, to je lagana stvar za neke iz C++ koje ja ucim.

Ne mozes za 5 meseci da naucis C++ i Java programiranje

I bole me k ako dobijem ban ovde.
Napravim novi acc
I da si pametan sta ces ovde na serbu?

[quote=“Markings” post=161345]Ne mozes za 5 meseci da naucis C++ i Java programiranje

Napravim novi acc

Послато са ZTE BLADE A310 уз помоћ Тапатока[/quote]
Kao sto si do sad. Ako imas mozga mozes. Ja C++ vec radim baze podataka i prelazim na Sql integraciju sa Javom.

[quote=“Markings” post=161345]Ne mozes za 5 meseci da naucis C++ i Java programiranje

Napravim novi acc
I da si pametan sta ces ovde na serbu?[/quote]
Ne brini se ti za mene, kad napunim 15 idem radit negdje kao Java Dev, vec se spremam za to :wink:

Ti mozes sve da znas o Javi i dt,ali bez doslovne skole ne mozes nista jel tako?
Kako ti ide matematika dobro hah?
Znam te u rl…

Ajde dacu ti Task da napravis,ukoliko si dobar programer
Napravi ovakav plugin:
Kad ispalis strelu i bacas npr egg da projektil prati particle trail.
Ovo je lako.

Usuti Odde ucini nesto u zivotu tvom.

Jeste radim,imam placen posao
Radim na Anime sajtu
Ajde cuveni Devolperu Aleksa ajde mozes li da uzmes simple task like that?

Pitao sam te odakle ti FB plugin, ti si rekao da si ga kupio i onda sam te smarao milion puta oko toga da bi mi rekao da si skinuo sam blackspiggota odakle si inace skinuo ceo server <3
Ne znam samo koliko puta ces da lazes ljude sad si izmislio da radis na nekom Anime sajtu, druze propao si, vidi se po tebi da nisi propao samo na forumu vec i u rl, nemoj ti da diras aleksu gledaj sebe
Usput tim replayem na moju poruku vezano za fb poruke si samo otkrio da si odd
Samo da te obavestim da je tvoj server imao tonu bugova, zasto? Zato sto je lakse skinuti ceo server paket sa neta i ubaciti ga celog lepo, naravno server paket koji je neko drugi uradio jer ti ne znas nista drugo nego da uzimas neciji rad

sad kad dobijes ban pravi markings1 markings2 markings3 itd kao sto si radio sa Odd accom

Radim ne pismeno krentencino dobijam 10$/measecno ubacujem anime,nisam kriv sto ne mozes da nadjes sugavi posao,dodjes na server pitas me kako ubaciti World Edit ti ne znas ni kurac da drzis a kamoli nesto.

[quote=“CaptainWolfzz” post=161370]Pitao sam te odakle ti FB plugin, ti si rekao da si ga kupio i onda sam te smarao milion puta oko toga da bi mi rekao da si skinuo sam blackspiggota odakle si inace skinuo ceo server <3
Ne znam samo koliko puta ces da lazes ljude sad si izmislio da radis na nekom Anime sajtu, druze propao si, vidi se po tebi da nisi propao samo na forumu vec i u rl, nemoj ti da diras aleksu gledaj sebe
Usput tim replayem na moju poruku vezano za fb poruke si samo otkrio da si odd
Samo da te obavestim da je tvoj server imao tonu bugova, zasto? Zato sto je lakse skinuti ceo server paket sa neta i ubaciti ga celog lepo, naravno server paket koji je neko drugi uradio jer ti ne znas nista drugo nego da uzimas neciji rad[/quote]objasnio :slight_smile:

ko je jadniji od vas ne znam

koja fora ee cekamo novi acc stay tuned
Nova cinjenica ovog puta sam te pitao kako ubaciti we