[quote=“Markings” post=161260]Ne zna da koristi shematic hah :3[/quote]on cak nece ni da ti odgovori na provokaciju jer nece da se spusta na tvoj nivo.
Idi ukradi jos neki nick i lazno se predstavljaj po forumu Odde,
a normalne likove koji su bolji od tebe ostavi na miru
Odd,Xenons,Light,Loner, Delamey, Markings itd; ostavi se drugih igraca, tebi je krivo sto je kriper pronasao tvoje mape na netu.
Hahahahah okej updateovacu link
Markings promenio si vise accova neg carapa
Sta ste zapeli?
Svakog novog ko dodje na forum prozivate da je Odd
Koji vam k vise
Ne mogu ti dam zahvalnicu jel sam zabranjen.
Isto banujte ovog rasistu Nurija
[quote=“Gennerator” post=161297]Sta ste zapeli?
Svakog novog ko dodje na forum prozivate da je Odd
Koji vam k vise[/quote]ovo je odd
Ja sam Bog,Odd,Xenons,Loner,Delamey,Light,CREEPER1BLOW,SuperWomen123,Stefan3112,Manic12,Batica
Opusteno ja sam svi.
Ne mi smo ti rekli sta si, ponasas se isto kao i Odd,Light,Xenons,Loner,Delamey i vidim bas dobro pamtis te sve nickove, sto dokazuje da si ista osoba. Svakako nista drugo nego propali programer. Uglavnom link je updateovan
[quote=“Gennerator” post=161305]Isto banujte ovog rasistu Nurija[/quote]Rasista???
Послато са PMT3157_3G уз помоћ Тапатока
Samirs aj ne gubi se kretenicno mala ciganska
CaptainWolfz barem znam da postavim scoreboard i world edit a pitas me preko fb 100 puta koji plugin lol.
[quote=“Markings” post=161318]Samirs aj ne gubi se kretenicno mala ciganska
CaptainWolfz barem znam da postavim scoreboard i world edit a pitas me preko fb 100 puta koji plugin lol.[/quote]
A mn pre neki dan govorio da nisam lepo vaspitan hahahahahahahahahaahhahahahah inc tvoj dobar drug Strax mi je rekao da si ti 04???
Upravo sam zavrsio plugin za BombLobbers-130 linija, poz!
Pazite se Markingsa, pravi opasne Anti Cheat-ove 0_0
Ha sam 09
Послато са ZTE BLADE A310 уз помоћ Тапатока
Hahhahaha
Kaze napravio 130 Linija za dva dana,a naso source code celog resource na netu.
Ne znas pravila kodiranja,ne moze se nauciti Java za nedelju dana,treba 1-2 godina iskustva.
I 02 ko je taj Strax?
Mislis? Ima 1 plugin za BombLobbers. Logicno tebi necu pokazati source jer ces ga za 2 min spakovat u JAR i dat ga na spigotu. Mislis da nije moguce, za 3 sata lagano napravis ako nisi glup… Source cjeli nisam uzimao, nisam kao ti. Uzeo sam throw tnt kod i ubacio ga u moj ScoreBoard. To sto si propao nije moj problem, poz.
Jedino nisam stavio teleportaciju arenu i jos par stvari ali to cu sjutra.
Meni si ti sa Loner acca rekao da si 04 :*