PracticePvP i KitPvP - Spajanje!

Pozdrav igrači SC-a

Zbog jako male igranosti PracticePvP podservera odlučili smo isti podserver da ugasimo!
Povodom toga na KitPvP od sledeće sezone će imati /duel komanda gde možete igrati 1v1, 2v2 i 3v3 duele sa nekim od kitova koji su bili na Practice!

Takođe povodom gašenja Practice odlučili smo da nagradimo TOP igrače iz prethodne sezone!
Igrači će dobiti SC poene kao i rankove na KitPvP.
Rankovi se dobijaju na početku nove sezone KitPvP

Elo - Folkef1 - 1088 - 150 SCP + 10 dana Baron
Kills - cxnthiaa - 1923 - 150 SCP + 10 dana Baron
Lms - cxnthiaa, Folkef1 - 13 wins - 150 SCP + 10 dana Baron
Brackets - tri8 - 11 wins - 150 SCP + 10 dana Baron
Party - cxnthiaa - 165 wins - 100 SCP + 5 Dana Baron

1 Like

NE slazem se sa ovim uopste, smatram da ima jos uvek dosta igraca koji su voljni toga da vezbaju i boostaju svoje sposobnosti sto je vise moguce. Ukidanjem ovog podservera povecavate igranost kit pvpa , ali ovo sto dodajete 1v1 2v2 3v3 svakako nece dostici tako dobar nivo kao sto je bio practice. Smatram da ste jako omanuli i smeta mi to sto niste nagradili top igrace meseca koji si jako voljno igrali i hteli da prime nagradu. Sve je to otislo u vodu i nije nikako fer , pobrinite se za to. Ne oduzima vam previse vremena. Ne stavljate sebe u tudju kozu i ne postujete tudji trud .
Niste ljudi…

Takodje mi se apsolutno ne svidja kitpvp jeste sto nema speed 2, dok speed 2 i sve to op ima najvecu primenu na serveru . Na kitpvp uglavnom samo svi biju 10 v 1 i to je to.

Pozdrav, kao što je već napisano PP je ugašen zbog jako male igranosti, što se tiče vežbanja na KitPvP će biti dodati dueli kako bi mogli da vežbate i boostate vaše sposobnosti. Što se tiče speed 2, na KitPvP je fokus uvek bio na no speed pvp, prvenstveno zbog igrača koji više vole no speed pvp i zato sto već imaju podserveri sa speed pvp, ali svakako već postoji par kitova koji se plaćaju a imaju speed 2. Ako imaš ti ili neko drugi još neki predlog slobodno napišite!

Kad je restart kitpvpa?

Practice Ima malo igraca zato sto od server koji najmanje laga postao server dje najvise laguje.

Svidja mi se ideja o spajanju al kazem ako bude lagova I to nece se igra.

URADITE SISTEM DA NEMA 2-1,3-1… NA KITPVP

  • Dodajte neki sistem kad ste u combat sa nekim da ne moze drugi likovi te udaraju. To bi bilo Very very very very happy