Doslo je vreme i za mene.Nemam sada bas inspiraciju da pisem, ali evo je moja prcia
Zovem se Filip Blagojevic i rodjen sam 16. avgusta 2003 (igram ovde 3 godina niko se nije setio da mi barem jednom cestita rodjendan) Za minecraft sam otkrio kod druga.Imao sam tada mozda 10 godina i dok sam gledao njega kako igra i meni se svideo.Posle kod kuce sam i ja skinuo minecraft i poceo da igram.Nisam voleo te ,strasnije’’ igrice, tako da mozete da pretpostavite moju prvu rekaciju.Napravio sam moj prvi world i poceo da igradim gluposti.Videci skeletona ili bilog kog drugog monstera bih samo ugasio komp i otisao u drugu sobu.Nisam se ni usudio da igram obicno prezovljavanje, vec sam uvek preferirao creative.Zatim mi je drug rekao da postoje i serveri, tako smo ja i on poceli da igramo na serveru pod nazivom CENZURA igrali smo na njemu nas dvojica, radio sam isto kao i u singleplayeru, bezao cim video nesto cudno…Zatim sam se malo opustio i uziveo u igri.Moram da priznam poceo sam da nolifam i igrao sam minecraft po 5 sata na dan.Naucio sam osnove, a brzo nakon toga i vecinu ostalih stvari.Server je prestao sa radom, tako sam i ja prestao sa igrom.Nisam igrao minecraft mesec dana dok nisam saznao za Serb-Craft.Kada sam prvi put usao na server stvorio sam se isod sawna sa oko 20 kripera oko mene posle cega sam brzo umro.Zatim sam se sprijateljio sa likom ciji je nick bio TheBig063.Inace je bio hacker, tj koristio je x-ray,cime ja pritom nisam ni znao sta je to.Onbio obicno nakopao 2 stacka dmd na dan, a ja bih napravio armor i otisao u pvp.Ali to i nije bilo bitno.Zatim je on dobio ban i ja sam nastavio da igram sam.Ubrzo sam upoznao lika pod nazivom MakiFull00.Pustio me je u f koji se zvao XxPvPxX i dobro smo se druzili.U tom f-u je bio i igrac Akix koga sada znate kao andrija2332.Nas troje smo uglavnom bili glavni u tom f-u.Ubrzo je dosao global restart i server se prbacio na 1.8.Bilo je puno novih stvari koje sam hteo sto brze da naucim.Ponovo smo osnovali f XxPvPxX ali bez Andrije jer nas je izdao i poceo da igra sa jozom.Sezona prosla, kao i svaka druga, nista posebno.Medjutim hteo bih da nabrojim ljude koje sam upoznao te sezone i koji su mi bili dobri drugiovi.A to su Roass, brzi, megas, hiroki…Sledece sezone ponovo isto, medjutim ovog puta sam bio medju jacim igracima.Te sezone sam odlucio da hocu da budem dobar builder, na cemu se i zasnovao nas f koji je bio do f-a sa leaderom TheLuzo.(ne mogu da se setim kako se f zvao)Uglavnom f je bio zamak ispunjen kucama i skinovima.(najvise sam voleo da pravim skinove igraca)Ubrzo je i stogla nova verzija,prva verzija na kojoj sam dobio ban.Uglavnom dobio sam ban zbog akb-a i ako ga nisam imao.U tom trenutku nisam znao ni sta je to bilo, niti sam znao kako mogu da zatrazim unban.Pa sam ponovo prestao da igram.Sledeca sezona je bila mnogo drugacija.Cuo sam za forum i pridruzio se.Na forumu sam upoznao dosta ljudi za koje sam misleo da su ok likovi, kao sto su nole, dexa, raca, zaza, iidgames , mare…Uglavnom da se vratim na server.Znaci sezona je bila mnogo drukcija nego prosla.Bili smo medju najjacim fakcijama sa TheLuzom kao leaderom.Nisu nas mnogi smatrali kao jaka fakcija ali 2 meseca u sezoni smo vec imao 3 chesta p4 i 2 chesta s5 maceva.Znam da je to za mnoge slabo i jadno, ali ja sam se osecao jakim.Igrao bih od 6 ujutru do 12 i zatim bih otisao u skolu.I tako iznova i iznova…Sezona je prosla kao i svaka druga.Ali zatim je nastupila 1.10.Uglavnom tu sam se udruzio sa igracem Stojkalaa02 i zajedno so igrali.Imali smo veliku kaktus farmu i home kod kojih i sada imam sethome i koji su raidani od strane Milsura.Uglavnom, posle 2 meseca oboje nas je smorilo da igramo i tako smo prestali.To je za sada to.
Ima mnogo onih koje nisam pomenuo, ali uglavnom, evo ih svi koje bih vileo da spomenem:
MakiFull00
Akix
Wasdas
TasaSrbin
hiroki
Raca1234
Dexa00
GreenLionHD
Hack (Priest)
Nole
TheBig063
Roass
brzi
Megas
Munejviti
Menki
zazabam
Dullix (dusanjelenkovic05)
Alda08
andrija2332
Ima ih jos mnogo ali bas sada ne mogu da se setim.
Uglavnom razlog zasto prestajem da igram jesu igraci, i pojedini modovi(Mare nije zbog blocka sa foruma da znas)
Jedino sto bi moglo da me oraspolozi i da me vrati na server je Builder kome se jako nadam, i Maki.Inace rekao je da nece da igra, ali ako on hoce, i ja se vracam.
Toliko od mene za sad :side:
Izvinjavam se ako nesto niste razumeli ili niste mogli da protumacite.Nisam bas gledao da gramatika i ostalio bude kako treba.