Poz

Ne ne leftam server xD Ovo je ozbiljno moja poslednja biografija :stuck_out_tongue:
Takodje ovo pisem jer mi se bas pise a nemam domaci xD

Bilo je to davne 2008 kad sam sa 5 godina shvatio i poceo igrati svoju prvu igricu…CS 1.6.Dap CS 1.6 sam mnogo zavoleo iako sam bio dete nisam znao nista da sam igrao na botove :pinch:.Kad sam krenuo u vrtic moj drug je poceo pricati o nekoj igrici sa zmajevima (na Facebook),ta igrica me je toliko odusevila da je evo i dan danas igram.2011 kad sam krenuo u skolu,bio sam najstariji u razred,moj drug je poceo da prica o Minecraftu.Rekao mi je da dodjem posle skole kod njega da mi je pokaze.Posto sam ja avanturisticki tim,minecraft mi se specijalno svideo.Iste te godine samo u 2. razredu mi je rekao za Serb-Craft.Zapravo je rekao da je taj server sranje i da mozemo igrati na njemu samo ako znamo lozinku.Bili smo toliko glupi da smo nasli nekog lika na YT koji je rekao da treba da se kuca /register (lozinka) (lozinka).On je napisao 5555.Mi smo mislili da je to lozinka za sve servere xD.Moj drug je odmah prestao igrati mc a ja sam naravno nastavio.SerbCraft mi se posebno svideo zbog Roleplay gde sam upoznao igraca kom cu uvek verovati i nadati se da ce se vratiti na srw…DeXa00.On mi je postao idol i uzor da nikad ne odustajem!Zahvaljujuci DeXi,stigao sam do rudnika H i postao jedan od najbogatijih igraca na serveru.Sledece verzije doso je SkyWars,poceo sam to da igram i postao skoro nepobediv (bio sam noob 100 score xD),barem sam ja tako mislio xD.SkyWars sam igrao cele sezone a kad je dosao global restart,doso je i Anti Cheat (RIP).Nisam znnao kako da ga instaliram i prestao sam sa Serbom :(.Otisao sam na neki server gde su mi nick raptin10 hakovali,a na drugom acc gde sam imao LEGEND rank dobio sam IP Ban za reklamu :pinch:.Usavsi na Serb,neki lik je spamovo www.serb-craft.com/AntiCheat.Kad sam to skinuo bio sam odusevljen kako je nesto tako moguce napraviti LOL.Poceo sam da igram SkyPvP a tako sam opet sreo DeXu :side:.Bio sam u njegovom clanu SCEliteTM gde sam upoznao XKingFire.Posto Dexa nije voleo RaCu,non stop smo isli na njega i njegov clan DarkTitan.Kupio sam generala,sto je bio i moj prvi rank.Posle sam usao u Racin clan DarkTitan i isao 1v1 sa Dexom gde sam naravno izgubio :oops:.Na kraju sam se vratio u Dexin clan ali on je dobio perm Ban :pinch:.Kad je Dexa dobio unban,otiso mu rank,a ja sam mu se smejao ko lud :pinch:.Tako smo se posvadjali i on me kicko iz clana.Na kraju sam odlucio da mu se izvinim i on je to prihvatio ;D.Taman je bio kraj sezone i pocetak 1.8 verzije (Druga sezona).Tada sma poceo igrati survival.Usao sam u f od MNE_Lp koji je dobio ban zbog xray i nikag nije dobio unban,nazalost.Posle sam usao u XMAN koji sam prvi put sreo na 1.6 verziji.Onda sma usao u Jugoslaviju,tacnije JugoAvAsT koji se kasnije raspao i nastala su 2 f,Jugoslavija i AvAsT.Naravno ja sam bio sa Jugosalvijom i tu sam sreo N0LEta.N0LE mi je pokazao kako da skinem TS3 gde sam bio po ceo dan i pricao sa prijateljima.Nazalost kao i DeXa on je prebrzo otisao i rastuzio citav server :(.Na YT sam video kanal CREEPER1BIH tacnije danasnji Kamber.On je poceo snimati vanillu,i zato sam ja i kupio pristup vanilli :side:.Sprijateljili smo se a kasnije mi je pokazao i tajnu sobu koju je napravio,takodje sam bio u njegovom clipu hihihihihihih.Onda sam sreo lovemaxi09,jako dobru osobu.Bili smo zajedno u selu sa Marre_MC Vukodlak5835 i peshacar.Jednom smo pricali na TS o tome kako… Ovaj sadrzaj nije za siru javnost.
Dosao je global i 1.10.Ja sam se takodje vezao za jednu igricu koja je po meni ne prevazidjena,FNAF 3.Bio sam Night 5 koju nisam mogao preci i jednom dok sam to igro na casu srpskog,usro sam se od Foxya i nastavnica mi uzela telefon koji sma uzeo tako sto sam sa prijatlejima usao kroz prozor i uzeo telefon heeheheheh.Jeste da smo svi dobili smanjenu ocenu iz vladanja,ali brzo smo je popravili :pinch:,i dan danas se cudim kako pored svih gluposti koje sam radio josuvek nisam dobio ukor,mada ima vremena hehehe.
Sad cu malo pricati o skoli…ne brinite bice zabavno :slight_smile:
-Imao sam bandu poznatiju i kao Preletacevici xD.Poceli smo da se zezamo po skoli i naisli na jednog sedmaka :pinch: KOJI NIJE BIO BAS RASPOLOZEN.
Prebio nas je na mrtvo (svu setoricu) i zato je on dobio ukor :3.Krenuo sam na takmicenje iz biologije i bio prvi na republickom,sto je znacilo da necu morati da radim test iz biologije (Idemo sine).Pose kad sam dosao u 6. razred krenuo sam sa Fizikom koja mi je toliko dobro isla da sam i tu otisao na opstinsko ali nisam proso :(.
Idemo nazad na mc…
Vanilla se izmenjala,a ja sam se posvadjao sa lovemaxi09 jer…Ovo nije za siru javnost.Mnogo sam se kajao toga sto sma uradio,msm i dalje se kajem ali jbg zivot je zivot.Onda sma kupio SCMastera i poceo SkyBlock da igram gde sam upoznao TONE IGRACA.I eto imam prijatelje koje znam 1 mesec i one koje znam 6 godina :).Postao sam poznatiji serveru kao posten igrac koji voli da pomaze.Konkursi za moda su se otvarali a moji prijatelji dobijali moderatore.Bio sam neverovatno srecan zbog njih ali sreca nije dugo trajala…Umro mi je moj veran pas kog sam voleo vise od svega na svetu,to me je nateralo da postanem neverovatno bezeobrazan.Naucio sam da trpim bol i da onesvestim ljude.Jednog decaka sam onesvestio,jer je pricao o mom psu…zapravo sma mu lupio pesnicu u glavu i on je dobio blazi potres mozga i slomljen zub…NE NEMAM JAK UDARAC NEGO JE PAO NA BETON PA SAM GA SLUCAJNO SUTNUO U GLAVU…
I eto ne plasite me se samo me ne provocirajte PLS :stuck_out_tongue:
Evo lista mojih prijatelja (ne svih onih koje sam se setio)
lovemaxi09
CREEPER1BLOW
Milan95
zazabam
RaCa1234
DeXa00
N0LE
Kaktus
Lemi_Okrob
Quitgame
AcaPaki
KingOfDarkBro
LordXIV
Lord_Melon
DuleSrbenda
dario
TheGamingPro
AndraPro
Berkut007
SkeletonJack___
TheDuliX_
IiDGames
stefan3112
Apple
TheMarreCake
Martin_Br
MihajloMSJ
Predator12345
…
Ima njih jos mnogo ali neka ih ovako za sad :slight_smile:
Zelim svima uspesnu godinu i da prezivimo Vucica (JK) raptin za kralja heheheheh