Poz od z00y

Eto…Nisam igrala na srw oko 10 dana.Videla sam da je propao i odlucila sam da necu vise igrati na Serb.
Pocela sam igrati na Serb od 1.7. Igrala sam SkyBlock s bracom. To su bila vremena…Bili smo na is top.Dosao je i 1.8 Nastavila sam s SkyBlockom.
Krenula sam da igram S Kryptex (tako nesto,.)i filio. To su mi bili prvi timeri na serveru. Posle smo poceli da igramo Bridges. Tamo sam upoznala dosta likova. Secam se Balkan_Boy (GreenLionHd) bio haker uvek nam je davao armor . Skoro svaku partiju smo winali. Kada je ubacen AntiCheat mnogi igraci s bridgesa su prestali igrati. Tada sam krenula igrati Skypvp. Secam se 20v20 :smiley: . Tamo sam upoznala kitty10(nzm sta reci za nju)…Nikad me nije izneverila. Uvek smo ripali u areni kad smo igrali 2v2 al nmvz. :pinch: Ona me je naterala da se vratim Bridgesu. Na Bridgesu sam upoznala jelenu(GirlyGem) Sve najj za nju. Neko vreme sam vezbala pvp na SkyPvP. Tamo sam upoznala TheDuliX (vezbali smo pvp s fishingom :smiley: ) Tada sam imala rank koj sam osvojila na eventu. To vreme sam svima davala kitove. Timovala sam s svima. Istekao mi je rank. Svi timeri su me killali…Posle sam skontala da su samo hteli tim zbog kitova al aj nmvz…Neko vreme sam pocela igrati Survival. Tamo sam upoznala stefan3112(Koj se mnogo promenio) Napravila sam f TheGiRlX gde sam igrala sama. Imala sam tri tezge gde sam zaradila oko 200k. Posle sam dala tezge braci (RaCa1234 i Stefdzeksu). Dosao je i 1.11.2. Otvorio se KitPvP koj sam dugo ocekivala. Eto tamo sam bila 4.mesto. Tamo sam upoznala TheApex( upocetku smo se svadjali sad smo najj friendovi) Johnny01(nzm sta reci za njega lik kraljina …Dobio ban…) iParty ( Uvek je mislio da sam nub xD Sve najj za njega) Leftala sam zbog likova koji su me u zadnje vreme toliko nervirali. Nmg da se nerviram zbog igrice. Hari_Vitez,wowlol et jel ste sad srecni? Igrajte sad … Sad sam u Jugi na survival ,krenula sam da se pvpam i na survival. Svaki dan sam isla na divljinu gde su zabranjeni trapovi… Svaki put divljina przna… Al et sad su ubacili Koth crate. Lord_Kass i Creeper jedini brinu o survivalu… Eto to su jedini modovi koji se brinu za srw…Krenula sam SkyBlock s RaCa1234. On je dodao jos jednog lika kome je ime bilo MaliCraft. Krenuo je da me psuje uzeo dmd-e ,srusio is i otisao,.Tako je to…Necu da oduzavam to bi bilo to POz

Eto ovd cu da izdvojim neke likove koji me nikad nisu izdali…

kitty10
Johnny01
Martin_Br
ak_snark
vdv-DarkClimber
iParty
GirlyGem
TheApex
TheDuliX
stefan3112
filio-lik koj je prestao igrati…
Kryptex
DjFantom
Juso69
Kipe_PvP
Obsidian
NixTheLord
zazabam
kokosovorah1
Peximus01
Shrekt_
lilly002
oneepicfail

Ima jos , ovo su samo oni kojih sam se setila … zPpOzZ

Nick mu je Johnny01 i da banovan je xd zz i srecno u daljem igranju ako nastavljas! :smiley:

Pozz. :frowning:

[quote=“girl1” post=96303] Secam se Balkan_Boy (GreenLionHd) bio haker uvek nam je davao armor . Skoro svaku partiju smo winali. Kada je ubacen AntiCheat mnogi igraci s bridgesa su prestali igrati.

Hahhahaha da :D, inace poz srecno, odlicna si osoba. :slight_smile:

Pozz :confused:

Poy :frowning: .

Aj cibe avi stoko samo idete al nije losa ideja mogo sam i ja neku temu da sasijem da iapratim desavanja hahaha

Z00y , hvala ti sto si me naucila 1.11 pvp :slight_smile:
zPoz :’(

z00y ovo ti nikad nisam rekao ali ti spadas u grupicu igraca kojima se divim.Nedostajaces mi.Zbogom.

Sent from my D2005 using Tapatalk

Sada se samo ceka stefdzeks :D:D:D:D Vrvatno ce to biti u jos par dana pa familijarno napustiste srw xD Zezam se, poz

Zz

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

[quote=“GreenLionHD00” post=96309][quote=“girl1” post=96303] Secam se Balkan_Boy (GreenLionHd) bio haker uvek nam je davao armor . Skoro svaku partiju smo winali. Kada je ubacen AntiCheat mnogi igraci s bridgesa su prestali igrati.
[/quote]

Da apff to s Bridges ja sam bio najjaci na mojoj mapi uvek sam znao gde su chestovi napamet xd… to je bio best bridges
z00y nesto mi se cini da sam cuo za tebe ali se sada ne secam

Hmm… zanimljivo GreenLionHD haker, pitam se sta su onda bili Stefdzeks i RaCa1234, njima ne zelis reci da su hakeri, ali dobro sve u svemu pozzdrav!

[quote=“1080InstaSwap_” post=96405]Hmm… zanimljivo GreenLionHD haker, pitam se sta su onda bili Stefdzeks i RaCa1234, njima ne zelis reci da su hakeri, ali dobro sve u svemu pozzdrav!
Pa nikad nisu bili hakeri…
‘‘I moving like shadow’’
Nice engleski.

[quote=“1080InstaSwap_” post=96405]Hmm… zanimljivo GreenLionHD haker, pitam se sta su onda bili Stefdzeks i RaCa1234, njima ne zelis reci da su hakeri, ali dobro sve u svemu pozzdrav!
Pa nikad nisu bili hakeri…
‘‘I moving like shadow’’
Nice engleski.

1080Instaswamp, pa pitaj greena? On mi je jedan od najj frendova… Jeste da smo na survival malo upropastili prijateljstvo, ali njega znam vise nego ovi iz njegovog f-a…

Iskreno da ti kazem, mogu i da potvrdim. Stefdzeks i ja nikad nismo imali ni 1 hak, niti x-ray texture i ta sranja…
Moras malo da verujes u sb da bi killao nekog… Ja sam danas na badlionu igrao 1v1, lik me je odrao bukvalno, imao 1 jedan gapple vise, 8hp-a ja 2, i uspeo sam da ga killam… ne zato sto sam ko zna kako se pvpao, nego zato sto sam mislio da imam sanse.

Pa lol green lion je I imao hack ja I on x-ray xd ali kako kaze nikada nije hackovao pvp

Imao je x-ray ne pvp hackove

Istina hahahahhah al uvijek sam koristio sve do 1.11 verzije :smiley: koristio sam i pvp hack polovinom 1.8 verzije. ;), kao stu su Bruda2211,rwr, MrSpirit itd ;D

Jaoo MrSpirit, jel on jos igra?