Konacno istekao ban na forum od 3 meseca pa reko da udjem da vas podravim kako ide I tako to ja MAC ban dobio I tako to samo cepajte uzivajte vidimo se sledeci global <3 caos lovemaxi09 volim te IsidoraS <3 ljubav
Mislim da se necemo videti…
Tebi treba vise-godisnji odmor nekulturni stvore,potrudi se da se naucis lepom ponasanju i da shvatis da si i ti obican igrac kao i svi ostali
Nema tebi sledeceg globala sreco moja.
Ko tebi dozvoli da igras, taj nije pri zdravoj pameti. Ti bi trebao da naucis da se ponasas i da ne psujes kao kocijas da bi igrao na nekom srwu poput SC-a.
Nemoj pliz da se vrati ovaj kocijas,moras malo ponasanje da popravis nisu te dzabe ban a ne brini dobices MAC vrlo brzo to ti je posao!
Mac ban se ne skida posle gr
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Miloseeeee ala te je r3ktaooooo Creeper :d AHAHAH :d
[quote=“CREEPER1BLOW” post=81311]Mac ban se ne skida posle gr
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk[/quote]
ezz srecice moja. <3
Dobar si i ti na neki nacin samo ne gledas realno stvari .
To je taj toltosko anoniman jebac
Ezz to kriperu <3neka si ga:P
Nema potrebe da hejtas osobe koje ne poznajes.
Ocito da je problem tolokosa bio sto je Felix bio mudriji precutio uvrede i samo ga prijavio dok se ovaj nije suzdrzio i vredjao ga.
Samnom se oba igraca dobro slazu i dobre su osobe bar po meni.
Samo nekada nečije mane isplivaju previše visoko na videlo.
Nole, ono je bilo preterivanje. Prevrsilo je svaku meru. Ali opet, iritiralo me je na neki nacin. Nisam ja to nista shvatao ozbiljno, ali sam shvatio da njemu, iskreno, treba pomoc.
On ne bi pricao onakve stvari da ne postoji neka zackoljica, gore u umu.
Sada ovo bez hejta, i bez sale kazem. Neka potrazi pomoc strucnjaka, jer ce prerasti u psihopatu ako tako nastavi.
Nije moje da pricam o tome ali ne volim da vidim da ih 10 tak ugnjetava druge kojima nista nije skrivio ,nego je samo razlog da dobiju forum rank i da se ŠUPKAJU modovima i vlasnicima.
Felix ne mislim na tebe msm ti i on niste jos izgladili svadju ali opet msm da si samo trebao zaobici ovu temu.
Hack pravopis HLJEBEEE