POTREBNA JE PODRŠKA

Pozdrav, ne igram mc, skroz slabo u poslednje vreme, ali jedan je razlog, gde sam pre igrao to je bio serb. Tu sam počeo jos od prvih srw na kojima sam bio. Moram priznati uvek je sve bilo oke, svi su bili dobri prema meni, bilo je zabave i svega. Ali sad me nesto ne privlaci uopšte da ulazim, jer fora je u tome da treba srediti srw da bude zanimljiv. Predloge možete pisati u komentare, procitacu. Ja mislim da se treba fokusirati na par podsrw i bazirati se na ulepšavanju i sređivanju istih, na primer, roleplay je u početku haos, mnogo dobar ali kako prolazi vreme tako i zainteresovanost, treba uvesti nesto novo, uvedite da ima da se igra i da se prelazi nesto citavu sezonu pa najbolje nagraditi sledeće sezone, uvedite da sc poenima možete kupiti neke zanimljive stvari, alate na role, survival itd. Ali bas dobre neke A za manje sc poena. Videli bi vi onda sta bi bilo. Uvedite u skywars insane stvari, uvedite event nedeljom, uvedite parkour takmičenja pa ko predje, na svakom podsrw, dobije nesto i kad predje vrati se na početak, uvedite zanimljivije rankove, da ima nesto bas cool. Uvedite smugler pikova na role, i kao prave rudnike. Imam ideju za to strasnu. Pišite mi ako ste zainteresovani. Ali ljudi treba se pokrenuti. A ja znam kako. Samo napred. No hejt. Love serb.

Treba da stave da su itemi u sc shopu jeftiniji.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk