Popricajmo ?

Ovako vec duze vreme razmisljam da napravim ovaku neku temu,gde bih mogao iskreno popricati sa igracima prvenstveno(factions-a)…Ovako na factions me mozda svi znaju kak TheLuzo,Xerr4 itd… ko me ne zna neka procita moju biografiju od Xerr4 ja sam osoba koja stalno menja nickove nzm zas al okej sad imam novi premium napokon ako neko zeli da zna GIGAntic,no da se vratimo na temu ovako zeleo sam popricati sa vama na trenutnu situaciju na factionsu …Vec nekoliko dana trazim stare forum postove iz 2014/15/16 i po tome cak mogu da primetim koliko je drugacije bilo na serbu…Toliko igraca koji su quitali server,koji su bili zaista dobri igraci no zbog cega sada cu vam obljasniti,stvar kod igraca ne trenutna samo da se svadjaju ajde,ja mogu razumeti svadju ciji se f jaci bolji itd…Ali da neko moze dostici level ponizenja da pocne da vredja nekog kakav je u rl,kakvi su mu roditelji razne nadimke psovke vredjanje po nacionalnoj osnovi pre toga na serbu nije bilo…Jednostavno sve se menja,voleo bih bar na jedan dan videti sve drage igrace koji su quit pre 2-3 godine…Takodje koliko god se trudio igrati na serveru toliko me demoralisu igraci koji su p2w/ili igraci koji baguju iteme/Xray itd… koji daju srw bar po 30k u jednoj sezoni,al to toliko nije ni bitno sto bi rekli,takodje moje misljenje jeste da to sto ste stavili da moze u fakciju samo 20 igraca je sasvim glupo svi su rastrkani na sve strane vi kazete da vam je to i cilj,valjda je cilj igre da svi igraju zajedno …Nadam se da ima i onih koji se slazu da se vrati kao pre da moze nmz sad koji broj igraca da mozete imati 200-300-400-500 pow max,a oni koji imaju multi acc dobijo mac ban ili slicno…Znam da ce sada neki pisati kako pricam neke stvari ne vezane jedna za drugu ali ovo je tema u kojoj cu da razgovaram sa vama :slight_smile: Inace zaboravio sam da napomenem dan smo pre neki dan poceli opet da igramo mi igraci iz ReBoRn s namerom da obnovimo nekadasnji najaci f na srw ;)Nadam se da ce bar neko procitati ovu temu i da ce se bar sloziti sa ovim,takodje igraci koji su na serveru cisto onako da bih naudili drugima da vredjaju provociraju itd takodje ima i onih koji namerno udju na server zauzmu vam ime fakcije dodaju jos jedan svoj acc i tako udju 1 u mesec,dana da im se ne bih resetovao acc …Jedna od stvari koju mozete uraditi za sledecu sezonu staviti da u fakciju mozete,dodavati igrace bez limita ? Takodje voleo bih ako procitaju neki stari igraci ovu temu npr,ili da igraju ali ne tako cesto da se vrate malo na server i da bude sve kao sto je i pre bilo :wink: Nadam se da ste me razumeli iako je ovo sve bilo “Z’brda Z’dola” kako bih rekli Hvala napisite misljenje za predlog oko fakcija :wink:

1. Za clanove imali su po 500 ac nisu dobijali ban
  2. Mogu malo povecati samo 5 mesta npr. , al ovako ce vise fakcija biti…a ne 3 fakcije 100 igraca…
  3. Stari igraci koji su quit ugl imaju 16,17,18 god tkd da ih boli k za igrice
  4. Factionsu sto jedino je treba je jedan aktivan “igrac, jer ne smatram da to moderator moze da uradi…” da bi se vratilo na staro;
    Jer je toliko “odvaljen” , msl da ovakav game play u 1 danu u ovo vreme nije moglo videti kroz citavu sezonu a danas je to svakodnevnica

Kad bi uporedjivao “1.8 prvu veriju sa (hakerima) i 1.12.2(bez)” NEBO I ZEMLJA

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Vreme prolazi, ti igraci koji su quitovali nisu sigurno quitovali zbog gameplaya nego su presli na drugu igricu ili ih je smorilo jednostavno. Svi bi zeleli da ponovo vide nekoga ko je otisao ?
Dolaze novi igraci a stari odlaze

Iskrno poceo sam da igram od kraja 1.8 verzije i bio sam najgori bot onaj… imao sam unclaim home na brdu i vodopad a ispod vode staklo… mogao je svako da ga nadje. Kada je dosla 1.10 verzija bio sam i dalje botina, ali tada sam skontao kako je zabavno biti medju dobrim igracima koji ce zrtvovati sve za tebe. Najvise sam zahvalan Lekksi i Marexu koji su me ubacili u fakciju ReBoRn. Takodje i jugoslaviji protiv kojih je bilo zanimljivo ici u pvp i kada umres i kada ubijes igraca. Danas ubijes jednog ko da ga nisi ni ubio. Nema te čari :smiley: nije isto ubiti Menkija i Jaleta ili Amer0na. Juga je isto bila takva uvek zabava ne bes i psovanje. Posle kada se reborn raspao, a i juga. Napravili smo zajednicku fakciju. Selke Vasic Leksa stefan3112 i tada je bilo zanimljivo jer niko nije mogao da nam prkosi jer smo bili slozni. Ako se obnovi ovakav factions bice igraca na njemu i ako se poprave bugovi(cannon,bagovanje…) . Danas server tolko laguje da ne moze da se armor napravi. Cak i posle tolkih donacija. Ovaj zmurio sam decko se usro od donacija ove sezone. Bacio brdo para po meni. Za te pare mogao je da se uradi bolji factions. Takodje 70% donacija je rankovi za factions i scpoeni za silk2 cegg encke ig. Obnovimo stari factions! Naravno ako cela juga i reborn mogu da se vrate!

Upravo o tome vam i pricam mogu povecati barem na 35,u fakciju takodje neki nisu quitali zbog godina,quit su zato sto je server los ne rade(cannoni,tnt,spawneri) barem onaj lik zmurio sam kako mu vec nick daje 10k serveru mesecno …

[quote=“TheLuzo_” post=163598]Upravo o tome vam i pricam mogu povecati barem na 35,u fakciju takodje neki nisu quitali zbog godina,quit su zato sto je server los ne rade(cannoni,tnt,spawneri) barem onaj lik zmurio sam kako mu vec nick daje 10k serveru mesecno …[/quote]Canoni nikada nisu radili kako trb…

Iskreno,receno server samo nije(isti) kao pre … Ljudima na srw se svelo samo na vredjanje … a do gameplaya im nije ni stalo a koliko vidim zazo opet igras sam … uvek ti ostanes u nekom f vecito da igras sam nadji neki f koji je aktivan kao sto kaze ovaj captain vreme jugoslavije je proslo kao i britanije,horda,crazynortha itd … Mislim da je bilo vreme oprositi se i od toga .

[quote=“TheLuzo_” post=163600]Iskreno,receno server samo nije(isti) kao pre … Ljudima na srw se svelo samo na vredjanje … a do gameplaya im nije ni stalo a koliko vidim zazo opet igras sam … uvek ti ostanes u nekom f vecito da igras sam nadji neki f koji je aktivan kao sto kaze ovaj captain vreme jugoslavije je proslo kao i britanije,horda,crazynortha itd … Mislim da je bilo vreme oprositi se i od toga .[/quote]Smori sve nakon 1 mesec…xD

Slazem se za veci broj igraca u fakciji/veci power igraca.
I nemojte pricati gluposti, kako je pre bilo bolje kako ovo kako ono. Oces da izvadim slike kad CrazyMunjeviti “Iz juge vase” psuje svima sve zivo i mrtvo i to skoro svaki dan. Menki takodje. Unillane isto, kolko oces (Ne znam da li stariji ili mladji no nebitno) .
Fora je pamtite samo dobre stvari, tj sta vam se svidja, lose zaboravljate.
Ne kazem ja da je sad savrseno stanje na serveru, daleko bilo, ali psovanja/vredjanja uvek ima, i uvek je bilo.

SMANJITI SEZONU NA 2/MAXIMALNO 3 MESECA !

Bilo je manje psovanja… ne ovoliko. Slazem se da se skrati sezona duplo…

Eh eh ti stari igraci , vecina njih su bili citeri koji su quitali kada je AC ubacen ili zato sto su jednostavno “odrasli” pa nece da igraju vise. 2014-2015, jedini mod na factionsu ti je bio Dulje i to je svracao negde uvece , Manic i Batica su isto svracali ali ono… Tada si mogao psovati , vredjati ovoga sta vec i samo bi ti rekli da ga /ignore. Danas nije tako , za najmanje vredjanje dobijes mutanje to je ono ok. PRE je bilo mnogo vise bagovanja , coece imo si sekiru sharp lvl 127 odes u pvp rokne te jednom ti mrtav. Stanje jeste bolje , ima manje bagovanja i vredjanja al mn nije zanimljivo kao pre :stuck_out_tongue:

Ne znate vi deco sta’e 1.5.2 <3 Dace bog da se vrati :smiley:

Bas ta verzija je verzija u kojoj sam ja krenuo da igram minecraft eks di.

https://www.serb-craft.com/forum/zastarele-teme/1850-evo#11124

Ne daj boze nikom :dry:

LOL

Za to se slazem sasvim … Imam i ja par slika,CrazyMunjevitog kako vredja po nacionalnosti itd itd …

Samo ime kaze da je lud. Imao je eff7 kramp koji mu je dao manic12? Wtf rusio blokove one hit bez beacon. Ja mu reko da mi dropa ja vidim eff 7 u3 pik lele… hali reklamira uvek juce me zvao na njegov neki server. Ima pola slota. :smiley: sa’im se. Ne daj boze 1.5 verzija ko zna na sta je tada licio mc.

Problem najjveci,sto modovi rade po svom sto ne naprave anketu lupam da se na factions poveca broj igraca na 50 ako njih vise kaze da ako ne onda ne … A ne na svoju ruku