Planiram da pocnem da snimam za YouTube dajte mi teme sta da snimam sa Serb-Craft i teme o kojima da pricam
YouTube: ZR40 - YouTube
Web Site: http://zemayt.webs.com/
Snimaj sta god samo nemoj survival.Jer ne znas pvp,i niko te ne voli…:evil:
imam vise prijatelja nego ti i tvoj Budjavi Gheto
Lol.
Da zato izdajes "drugove"dok si na skajp s njima i pokusas ih kill sa 3 encike,dok on ima 4 goldenke i onda kad vidis da si bot zatrpas se u nether i pobegnes spawn i posle vredjas po server…Da,imas prijatelje.
Sent from my D2005 using Tapatalk
Stefane uz tebe sam !
A ti imas prijatelje Stefane i tvoj Budjavi ghetto malo doso da komentarisem … A ovaj Stefan neki pvp master
Da sam on skocio bi sa mosta il buraz nabij prst u dupe i izvrsi samo ubistvo
Na sta se sveo survival kada se svadjaju ghetto i ovi supci ko je najjaci…
Ovaj Telsar i ovaj IvanDream (koga pamtim kao najveceg scamera) utripovali nesto a zajedno nemaju godinu dana igranja na serveru… -.-
Ja sam najjaci.
HANZ, BRING THE FLAMMENWERFER !
Jeste kao sto Honey kaze ja sam najjaci xD
[quote=“UnIlAnE” post=96008]Na sta se sveo survival kada se svadjaju ghetto i ovi supci ko je najjaci…
Ovaj Telsar i ovaj IvanDream (koga pamtim kao najveceg scamera) utripovali nesto a zajedno nemaju godinu dana igranja na serveru… -.-[/quote]
Slažem se…
Послато са ROME_X уз помоћ Тапатока
What Ever!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: