[Pitanje] Da li moze se vrate DONACIJE PREKO PAYPALA

Vratiti donacije preko paypala jer je bilo lakse se donira ne ides nigde uzivo vec sve od kuce a mbanking neam ili da se dog nesto ako nije prob

Pozdrav,

Hvala ti na interesovanju za PayPal donacije. Kapiramo da je koncept plaćanja od kuće jako bitan i baš zbog toga trenutno radimo na dodavanju plaćanja putem kartice.

Sličan je princip kao kad odeš u prodavnicu i platiš karticom umesto kešom, samo što ćeš u buduće to raditi preko našeg sajta unosom brojeva sa kartice. Očekujemo da će taj koncept biti dostupan od sledećeg meseca.

Da li imaš karticu i da li to rešava tvoj trenutni problem?

Nemam karticu kod sebe imam samo PP nema veze cu se snadjem nekako ako nije problem nekako ja da doniram preko PP ako se ne pravi problem

Razumem da ti je bitno da uplatiš rank, ali nažalost ne možemo da pružamo različite načine plaćanja i to posebno kako kojim igračima treba jer postoji sistem i procedure po kojima plaćanje funkcioniše, a u skladu sa tim bude u pravnim okvirima države u kojoj smo registrovani kao organizacija.

PayPal nažalost neće biti opcija u bližoj budućnosti, odnosno, sve dok Srbija sa PayPalom ne reguliše plaćanje i dovede ga u pravnu formu koja odgovara.