Par stvari - dekidy

Da se javim samo povodom ovog stefana iz bate sto me prijavljuje za iks rej, prvo tih 25 stekova golda je od toga sto sam kopao i sinoc i danas po 2 sata, odatle sam i skupio, inace biom koji si naveo je pun golda inace, pa odatle i dodje logicno da imam zlata dosta, ali ti to verovatno ne znas, bitno znas da palis teksturice i nadjes mene kad dodjem gold da pecem. Druga stvar nemas potrebe da se vadis na near, ti si mene mogao naci jedino uz pomoc iks rej-a, drugacije nikako, ali nema veze, neka bude da je near. Treca stvar upucena za moda [BaneBoban] koji ocito samo zna da deli neke opomene i izigrava nesto modom, napisao sam mu i na ts-u, kad god ‘oce moze da trazi da mu seram skrin na skajpu ili timviver da mu dam, pa neka nadje taj iks rej koji se spominje. Ako si mod ne moras odmah da izigravas nesto, nisi me ni proverio i fazon pises mi poslednja opomena za iks rej, al’ nema veze, ipak si ti mod, a mi smo obicni igraci. Ja kad prijavim preko report-a na serveru za iks rej nekog, tog nekog ni ne provere i nikom nista, on i dalje nalazi i dmd i baze i sve redom, a meni se bez provere dele nekakve opomene, smeh.
Hvala na paznji, srdacan pozdrav.

Ovako. Imamo sistem za automatsku proveru xray-a i tamo piše da si na granici za xray. Meni ne treba deljenje tvog ekrana da bi zaljučio ima li xray ili ne. Nema potrebe da me nadapaš ja sam te samo opomenuo i što si se odma uvredio? I nikad nije bilo toga da smo mi modovi neka svetinja a vi robovi neki, to ste vi sami igrači tako umislili :slight_smile:

Vidim odlicno vam radi taj sistem, ljudi kopaju sa iks rej-om samo tako, niko nista, toliko o tom sistemu, bajo neka pise sta ‘oce, trazi lepo da ti pokazem resourcepacks, downloads i ostalo pa vidi je l imam nesto lol. Kopam po 2 sata kad odem da kopam, skupim golda i to je odma’ neki iksrej, nekog prozivaju miselinko, pitam za koga pricaju, sesi meni prica kako ce me banovati na 20 dana, a fazon lepo pitam jer ne znam koga prozivaju, nisam rekao taj i taj je miselinko, ali nema veze, ipak je on mod, pa je visa sila hehe. Ma tako je, ne treba ti nista, banuj ljude random, nema veze ima ili ne. Vec dovoljno jurite igrace koliko sam stigao da vidim i zale se mnogo kako je SC tim uzasan, krenite i random banovati pa najurite lepo sve redom. Ne napadam te, samo kazem sta imam, i nisam se uvredio vec ne razumem na koju osnovu ja dobijam nekakve opomene i bilo sta za nesto sto nije ni provereno lol, da sam barem jednom nekom share screen ili nesto pa i da razumem. Da toga ima i suvise, lik je mod i preti meni kako ce me banovati 20 dana jer pitam ko je miselinko jer vidim da prozivaju nekog, al’ nema veze ni to, sve mi umisljamo, vi ste svi fini i dobri. Takodje tog istog kog spominjem tj sesija mrzi dosta igraca, neki od razloga sto ga ne podnose moji iz fakcije neki su ti sto se prijave medju prvima i ne stavi ih na turnir namerno bukvalno, a ubaci nekog tamo random lika.

ja sam blizu tebe imao setan /home mesa i kucao sam /near i lagano te nasao.Ja u zivotu nisam koristio xray…i ne pametuj sada

Sent from my Tesla_Tablet_L7_3G using Tapatalk

a sto se tice moderatora oni obavljaju svoj posao super.

Kako ne, kako ne heheh, tu sam pekao gold jos od kad, ti imas setan home tu i nikad ranije da me nadjes, a pekao je i Pajke iz moje fakcije tu, nikog ranije da nadjes ni mene ni njega, sad bas nadjes heheh. Verujem ti potpuno, svi ste vi posteni igraci i nalazite sve redom, sve pomocu near-a i nick-a koji ste videli, sve je to tako.

Sto se tice moderatora necu komentarisati, ako budem 'teo napisacu zalbu i to je to, a tebe nisam pitao za misljenje ovde kako oni obavljaju posao. Hvala, cao.

verovatno nikad nisi koristio komandu /near i ne znas kako je lagano naci nekoga tako.

Ne, nisam, nauci me molim te, ja ne znam da koristim to. Juce sam prvi put upalio majnkraft, objasni mi molim te

Sa obzirom da je i stefan kopao tu, cim ima sethome, nisi mogao tek tako za 4 sata da nadjes 25 stacka golda, pogotovo sa tim sto imas manje sanse da nadjes cave u mesi na otvorenom.

Druze niko kopao tu nije, ja sam kopao stalno tu, niko ali jebeno niko tu kopao nije, jedino dole na dnu sto je neko prosao po malo da vidi ima li spawnera, i to ne redom nego na par mesta i taj neko verovatno iks rej ima. To ti misli da ja nisam mogao naci za 4 sata hahah, znas li ti sta su 4 sata alo HAHAHA

ooo da, znamo sta je 4 sata. To je preeemalo vremena da nadjes 25 stekova golda, ja jedva nadjem stek a kamoli 25 stekova, i sad mi reci da si ti neki pro u tome… :* jer pro u kopanju nema, kopas random pa ako te sreca prati, nadjes nesto, ne mozes bez x-raya da znas i bas ovde idem kopati 100% cu naci nesto. dobro mozes naci nesto, al uvek da znas gde kopas i uve nesto nadjes :wink:

ako nisi imao xray dodji ts da resimo to s moderatorima.

Ček dao ti opomenu odmah nešto izigrava. Daj ba

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

i treba da se buni kad ga lik opominje jer kopa gold… Ako misli da ima x ray ne treba da ga opominje nego da ga pozove na ts3 i da ga provjeri

creeperu ni tebi ne bi bilo prijatno da te neko bez razloga opominje!

Ne treba se ponašati bahato ma sta god bilo

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

jeste ali malo je glupo da odma stajete na stranu moderatora iako on ocigledno nije u pravu

Onaj što se najviše brani je najsumnjiviji. :silly:

mogu li dobiti gold nazad ako vec stvarno lik nije iskopao to xrayom?

Je l ste to svi ostali bez komentara? h3h3h3h