P5 kapica na SkyPvP

Pozdrav, pravim ovu temu za podserver SkyPvP.
Ova tema je namenjena p5 kapici. P5 kapica je trenutno useless bukvalno je isto dal si p4 ili p4 sa p5 kapicom.Sve jedno je kad ti dodje neko i pocne da te krita bukvalno isti damage skida ne pomaze nista ne razumem koja je svrha ubacivanja p5 kapice a izbacivanje P6 kapice koja je bila u prosloj sezoni i u ostalim sezonama. Jedina razlika je ako ti neko dodje sa Sharpness 6. Ovim putem zeleo bih da vam kazem da izbacite p5 kapicu jer je beskorisna i da ubacite (vratite) Protection 6 kapicu.

Nadam se da ce ova tema uticati na to. Srdacan pozdrav.

~Signed by Shadow

slazem se, mada kada bi ubacili p6 mislim da bi bilo fer da igracima zamene p5 kapice sa p6. (onima koji je imaju)

Realno

Slazem se

Slazem se

slagala bih se

momci bitno je samo da IDE GASSSSS, slazem se btw

Slazem se, zamolio bih moderatore da uvaze ovu temu.

Бок, ја се усаглашавам. Јер зна се, дрва се слажу.

slazem se…

Slazem se sa ovim mladiCem

Slazem se zas da ne

slazem se

Pozdrav, zar niste prethodne sezone pravili slične teme i dolazili ts da se žalite na p6 kapicu? Tj u prevodu želeli ste da se izbaci ili smanji protection.
Pravljen je takođe sastanak sa igračima prethodne sezone u vezi kapice i ostalih p5 delova, doneli smo odluku zajedno sa igračima da se Protection 6 smanji na Protection 5. Mislim da ovakve teme nisu potrebne, jer sad većina Vas želi da se vrati Protection 6. Stvarno samo voljni i ja i ceo SCTim da sarađujemo sa igračima,Vi ste takođe bili uključeni u izradu SkyPvP-a kakvog vidite danas. Izuzetno nam je drago što imamo takav odnos sa igračima da možemo otvoreno da prodiskutujemo o nekim stvarima, izmenama i slično na serveru, ali ne na ovakav način (Hoćete pa nećete), znam, ne možemo svima da ugodimo, ali se trudimo da svima bude top dok igraju na našem serveru, slušamo Vas, trudimo se da zajedno postignemo neki cilj, pravednu igru, jednaku, onakvu kakvu vi želite i kako je Vama ugodno. Takođe ove sezone neće biti vraćen p6, možemo napraviti neki sastanak na ts3, tu možemo pričati o stvarima koje želite da vidite na SkyPvP-u sledeće sezone, zajedno sa mnom. Svakako hvala na predlogu, nadam se da si shvatio poentu mog odgovora.

-Lock.