Opsada Tvrđave - SkyPvP Rodjendanski Event [Završeno] [Neograničen broj slotova]

SERB-[color=blue]CRAFT ove godine slavi svoj 9. rodjendan, te povodom toga, SC tim je za vas pripremio jedan vrlo interesantan i zabavan event.

[hr]
Osnovne informacije o eventu:
➤ Event će se održati 19.08.2019. u 19:00h
➤ Prijava nema, broj slotova je neograničen i svi ste dobrodošli. Ako želite učestvovati, sve što treba jeste da budete na SkyPvP podserveru u vrijeme održavanja eventa.
➤ Biće postavljen poseban warp, a iteme ćete da dobijete. Sve što trebate jeste da ispraznite vaš inventar, jer ukoliko dođete punog inventara na warp, vaši itemi će automatski biti obrisani.
➤ Imamo vrlo posebne nagrade za ovaj event, ali nećemo otkrivati šta je u pitanju, neka ostane mala tajna :slight_smile:

[hr]
Već devetu godinu za redom, zidine SC tvrđave još ni jedan igrač nije uspio da osvoji. Mnogi su pokušavali, ali bezuspješno. Priča se da su u tvrđavi postavljene mnoge zamke, te da je čuvaju stražari, naoružani do zuba, sa jednim jedninim zadatkom: ZAŠTITI TVRĐAVU OD OSVJANJA.
Mnogi su pokušali, tvrđava je bila pod opsadom dosta puta, ali nikada nije osvojena. Da li ove godine igrači SC-a mogu složno zajedničkim snagama poraziti stražare, proći sve zamke i osvojiti tvrđavu? Ili će i nakon 9 godina ova tvrđava ostati samo misterija za sve igrače SC-a?

[hr]

NAJAVA

SkyPvP Rodjendanski Event Najava - YouTube

UPOZORENJE: Ko bude igrao sa vise od jednog (1) naloga na turniru, bice trajno banovan na svim nalozima (globalnim banom), jer kršite pravilo Multi nalog!

Event je završen, igrači su poraženi i nisu uspjeli osvojiti tvrđavu :frowning: