Ono kad svom timu doneses pobedu...

:lol: :lol: :lol:

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/3850/2015-08-30_16.22.42.png

Ajde jednom igraj samnom pa gledaj kolko ce da pobedimo puta zaredom

Condator
Dusan213 (ne hvalim se… sta da radim kad sam po 5 puta imao i 10 kilova po rundi lol)
xShadowIce
CREEPER1BLOW
IskoGamerBIH
ToZaX (JayHardway)
Danijel55
Jednostavno Dream Team B)

Inače ja samo umirem, kad’ propadnem kroz “Upu”. :stuck_out_tongue:

Ja sam igrao par puta bridges i primetio sam da su vecina igraca noobovi, vecina ih nema armor, lagan win uvek, a danijele u to sam se uverio i sam dns kad smo igrali zajedno hahahaha :smiley:

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

Ja sad igrao i lik dodje ima dmd helmet, i iron pantalone i nzm sta jos ja nisam imao nista od oklopa, on imao iron mac, a ja ga ubijem sa kamenim pikom i onda pocne da pise citer.

Poginuo sam tako sto kreno na 2 lika mislici da su to moji pa da se drzimo kao zajedno( ja bio plavi tim a oni zeleni) kad oni me krenu da tuku i ja onda umrem .

I meni tako ja dosao fino full dmd ubio igrace i uzimao i dodem pojedem obicni golden apple i odem na 2 oni mene nevide i ja ih obadvojicu kill i oni ko ludi u catu citer imas xray otkud ti full dmd citerrr.
Ja mu samo nastavi prijavi me boli me briga xD

Ja nekad radim neverovatno trikove i fazone i izvlacenja.
Evo primera koji mi se sinoc desio:
Ja sam zuti tim a zeleni tim u centru i ja mislim to su moji (Msm noob sta rec xd) i krenem ja ono opusteno vidim ja ovo mene bije imali neki blokovi pravljeni od mosta ja tu brzo osto na pola srca reko bezi ili si mrtav i ja nekim nacinom ost’o ziv ostanem ja sam na 5 plavih i pobedim i gledam o boze koliko botova xd
I naravno dobio sam citer sto je veoma retko (samo obrnuto lol)

[quote=“emirrr” post=44235]Ja sam igrao par puta bridges i primetio sam da su vecina igraca noobovi, vecina ih nema armor, lagan win uvek, a danijele u to sam se uverio i sam dns kad smo igrali zajedno hahahaha :smiley:

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk[/quote]
Tako sam i na Sky PvPu, propao sa full P4U3, i sa god mačem. xD

Послато са LT18i користећи Тапаток 2

[quote=“Danijel55” post=44273][quote=“emirrr” post=44235]Ja sam igrao par puta bridges i primetio sam da su vecina igraca noobovi, vecina ih nema armor, lagan win uvek, a danijele u to sam se uverio i sam dns kad smo igrali zajedno hahahaha :smiley:

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk[/quote]
Tako sam i na Sky PvPu, propao sa full P4U3, i sa god mačem. xD

Послато са LT18i користећи Тапаток 2[/quote]
Trebas sa mnom jednom odigrati, svi beze ko djavo od krsta, a ni s kim ne timujem :smiley:

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

Ja sam king of propadanja kroz rupe na skypvp xd

Queen* :stuck_out_tongue:

Послато са LT18i користећи Тапаток 2

Queen* :stuck_out_tongue:

Послато са LT18i користећи Тапаток 2[/quote
Mrs :stuck_out_tongue:

emirrr-e neka su noobovi neka su i pro ma sve, ali nisu citeri.
Dusane213 secas se onoga kad full dmd lik prelazi most i ja ga grudvom oborima, nije vazno kako si opremljen nego kakvu taktiku imas i kakav si u pvp.
Ja napravim chest sa itemima jer cesto kad moji vide da na sebi nosim ness ubijaju me jer necu da im dam.
Dusane ono kad si napisao za 5 rundi sve po 10…esu to runde sa kojima sma ja igrao sa tobom? :lol:

Pa i nije bas da nema citera na bridges xD
Jednom ja udjem i tako igram i ostanem ja sam u svom timu i jos neka 2 iz plavih ja msm i obojica full dmd a ja full iron i dmd mac i sta cu sad ja njih napadnem ma nema sanse da ih udarim obojica aure i nekako im pobjegnem preko onih mostova i okrenem se i gadjam ih sa strelama ali imali antiknb i budale dok su me ganjali obojica propadnu kroz rupu xD i pobjedimo :stuck_out_tongue:

Meni se jos nije desilo da naidjem na hakera uhh. :lol:

[quote=“xShadowIce” post=44330]emirrr-e neka su noobovi neka su i pro ma sve, ali nisu citeri.
Dusane213 secas se onoga kad full dmd lik prelazi most i ja ga grudvom oborima, nije vazno kako si opremljen nego kakvu taktiku imas i kakav si u pvp.
Ja napravim chest sa itemima jer cesto kad moji vide da na sebi nosim ness ubijaju me jer necu da im dam.
Dusane ono kad si napisao za 5 rundi sve po 10…esu to runde sa kojima sma ja igrao sa tobom? :lol:[/quote]
Nop xD
Ako sam ja npr pola dmd pola iron treba mi neka podrska mozda polu iron polu gold da je lik da ima ko da me brani a ne oni svi samo iron sword xD
Onda sam ja ajde da kazem “glavni” a kad mi ostane malo srca okrenem se i taj lik napadne ubije i mi postanemo jaci lol
I koje si ti srece da ne naletis na hakera…

Snimio sam ja jednog hakera jos pre par dana ali me mrzi da secem video i postavljam na yt.

Dusane imas skill-a i imas vece sanse za pobedu. :wink:

Ajde neko sad the bridges da igramo. Kad udjete ja cekam odma levo skin mi je saren nema sanse da promasite.