[OneBlock] Predlozi za Sezonu Zima 2025

Pozdrav, igrači!

➤ Zimska sezona OneBlock-a je pred nama, a SC Tim uveliko radi kreće sa radovima za istu!

➤ Sada je pravo vrijeme da podijelite svoje prijedloge! Recite nam šta biste voljeli vidjeti na serveru, kao i što vam se možda nije svidjelo u dosadašnjem gameplayu. Naš tim već ima spremne planove, ali želimo čuti vaše ideje i sugestije kako bismo dodatno poboljšali igru. Sve povratne informacije i kritike su dobrodošle! :blush:

➤ Svoje prijedloge možete ostaviti u sljedećem formatu:

Vaš Nick:
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:

➤ Pokušajte što realnije i detaljnije opisati svoje prijedloge i kritike. Trudit ćemo se da odgovorimo na većinu vaših prijedloga, pružimo vam detaljan feedback i otvoreno razgovaramo o svemu što predložite, u duhu konstruktivne diskusije.

➤ Komentarišite i tuđe prijedloge koje igrači ostave kako bismo na taj način mogli sklopiti šire mišljenje svih vas i uzeti neku sredinu.

Vaš SC Tim!

Vaš Nick:konjina
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Ove predloge sam dodao u tiketu adminima ali bih i ovde dodao.
1.Dodati Netherite Smiting Template ugbrade u /shop za veliku cenu npr 200.000 i zabraniti da se moze craftati/duplati u crafting table.Razlog je jer prosle sezone neth pik je ne moguce bilo dobiti.
2.Dodati Infinity harvester hoe u /scshop za 2500 scp I dodati u Legendary crates kao Mytic item.Ako ga budete dodali napravite da se ekonomija zasniva na primer na bambus,netherwart,psenicu i krompir i tako dalje…
3.Dodati novu fazu pre rudnika ili ako ne mozete da smislite koja to moze biti pomeriti da se doFaze Rudnik moze dodji na 9.000.000 bloka.
4.Dodati infinity sell wand tier 2 1.5 multipley u legendary crates a infinity sell wand neka ostane ali da bude 1.0 miltipley.
5.Dodati eff 7 netherajt kramp u Legendary crates za mnogoo male sanse kao djuksov kramp na prison.
Ovo si neki moji predlozi koji bi bili korisni(mozda sam malo pretero za eff 7-ali razmislite).

1. Mogao si dobit nederite pik samo treba malo više mozak uključit :stuck_out_tongue_closed_eyes:
    A što se tiče krampa kramp treba samo da ima do eff 5 ništa više! :laughing:

Vaš Nick: Basque
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:

1. Vratio bih da se na kraju sezone ocenjuje najlepse ostrvo
  2. Dodao bih sc rulete ( ne mora za ceo srw nego samo za pod srw (oneblock))
  3. Mozda stavio jos mini igara (parkour npr.)
  4. Voleo bih da se cesce odrzavaju eventovi na oneblocku

to je sve sto bih predlozio

Pardon mogo sam dobiti Netherite pik ali ne i lopatu i axe…

Vaš Nick:LUCHKE
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Mislim da je najbolja sezona bila prosla zimska sezona pa mislim da treba biti ista takva i ova sezona.
Vratiti [item] i [inv] komande.
I jedina stvar koja se mozda moze promenit jesu faze,treba ostati samo 1. faza Mesa the end i rudnik i dodati nove faze.
To je moje misljenje