➤ Ljetna sezona OneBlock-a je pred nama, a SC Tim uveliko radi kreće sa radovima za istu!
➤ Sada je pravo vrijeme da podijelite svoje prijedloge! Recite nam šta biste voljeli vidjeti na serveru, kao i što vam se možda nije svidjelo u dosadašnjem gameplayu. Naš tim već ima spremne planove, ali želimo čuti vaše ideje i sugestije kako bismo dodatno poboljšali igru. Sve povratne informacije i kritike su dobrodošle!
➤ Svoje prijedloge možete ostaviti u sljedećem formatu:
• Vaš Nick:
• Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:
• Vaše kritike:
➤ Pokušajte što realnije i detaljnije opisati svoje prijedloge i kritike. Trudit ćemo se da odgovorimo na većinu vaših prijedloga, pružimo vam detaljan feedback i otvoreno razgovaramo o svemu što predložite, u duhu konstruktivne diskusije.
➤ Komentarišite i tuđe prijedloge koje igrači ostave kako bismo na taj način mogli sklopiti šire mišljenje svih vas i uzeti neku sredinu.
• Vaš Nick:VOZDOVACCC
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Da kada se igrac fighta u areni da ima bar 10 sekundi pvp mode.Da nemoze da se pearla ili da ikako pobegne iz arene
• **Vaše kritike:**Nemam kritike.Sezona je bila potpuna.Ocekujem bolju sez poz za administraciju.
• Vaš Nick:LUCHKE
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Pozdrav,prvo i glavno supreme rank je bezkoristan.Samo ima fly i 2 donator keya vise u njemu a razlika je 200 dinara.Vratiti da imaju samo ragnarok i mighty ili dodati jedan rank ispod mighty i da ragnarok opet bude najbolji.Vratiti nagrade na polusezoni (1. mesto eff7 set i 500k, 2, mesto eff7 set, 3. mesto eff7 pikeks i 250k).Vratiti staro racunanje ob levela(a ne ovo po 1-10 bodova za sve blokove i vratiti da diamanti opet imaju najvecu svrhu grinda a ne emerald).Dodati vise turnira za rankove/in game pare.Bolje nagrade za najlepse ostrvo i da te nagrade moze setovati lider ostrva bilo kom igracu kojem zeli.Smanjiti cenu hoppera,chunk upgrejdbl i obicnih.Vratiti svrhu rabbit spawnerima(konkretno da rabbit ili slime spawneri budu najjaci i da se mora bas iscimati za njih,ali da bude dosta veca cena kao davnih sezona).Vratiti samo da villageri imaju ai,a ne i ostala bica znaci samo oni i da imaju vece sanse da se spawna zombie villager.Nagrade za ob top su smesne neko se iscima da bude top 3 a one nagrade su kriminalne,zato kazem vratiti samo mighty i ragnarok ili dodati jos jedan rank ispod mighty a izbrisati supreme svakako.Dodati da pvp ima vise smisla,privuklo bi to dosta igraca i da taj pvp bude diamond a ne netherite(ovaj predlog sam dodao jer sam na jednom balknasnok serveru(da ga ne imenujem)na skyblocku video koliko igraca je zapravo doslo zbog pvp-ea(na ovom podserveru pvp je bio konkretno za envoy)).Vratiti stare faze bile su mnogo bolje i lakse za zapamtiti(eventualno dodati koju izmedju mese i rudnika(2-3)).Ako ova sezona propadne jer niko nece igrati zbog leta poslusajte ove predloge za zimu,verujte mi privucice te dosta igraca.Ja znam jer na ovom serveru igram skyblock i oneblock vec jedno 5-6 godina(i zbog propadanja tih podservera sam presao na prison/survival i to je bila odlicna zabava ali vidim da se i prison polako raspada :/).
• **Vaše kritike:**Ova sezona je bila najgora sezona oneblocka.Konkretno ja i 3 ekipe sa kojima sam se takmicio nisu bile ovde,premalo evenata ili su previse lose uradjeni,staff nikako da dolazi na podserver i da privlaci igrace turnirima i takodje nisu aktivni po cetu ,ljudi svasta pisu i svadjaju se tamo.Nemamo konkretnog moda za oneblock koga mozemo pitati sve u vezi podservera.Ova sezona je kao sto sam reko bila najlosija,i nadam se da cete sa mojim predlozima i predlozima ostalih igraca napraviti sledecu sezonu bolju,privuci nove igrace i vratiti stare.
Ne treba dirati Suprime rank jer je razlika samo 200 dinara što nije neka veliki problem…
Svi koji žele uzeti ragnarock imaju mogućnost da uzmu i taj od 200 skuplje jer im daje neke pogodnosti koje ovaj jeftiniji nema.Jednostavno 200 dinara nije puno i ne pravi problem igračima
eff7 u nagradi takođe nije pametan jer će na početku sezone bukvalno biti “Pobediš jednu sezonu i sledeće je sve lakše i lakše od napredka u prošloj”
Ob leveli su isti samo fora ne piše ob value nego ob level,odnosno jednostavno je da proračunaš manje cifre nego bilione i trilione
Spawnere treba totalno eliminirati sa servera i što manje cene staviiti da se dobija od njih,
AFK-to win ne vidim poentu “Igrice/zabave”
Faze su odlične,ne treba ih menjati,mogu da ih dorade/dopune/urede,mora nešto i da se vremenom menja a ne da 10 godina bude isto ,Takođe raspored faza je dobar i ne treba dodavati ni jednu fazu između ostalih. “Ova je sezona je bila najgora sezona oneblocka” Ova sezona kao i sve ostale je došla kao i prošle samo malo više promena na koje se ti jedini žališ (Očigledno promene ne voliš u životu)
Eventi koji su održani su prošli dobro i niko se na njih nije žalio dok su trajali niti posle
Moje je pitanje što se nisi žalio prije na mene/drugog moderatora koji je organizovao event i fino tada rekao da vidimo šta princezi više odgovara
Ovo za ljude što pišu svašta je istina a bogme i ti pišeš svašta..Žali se malo na sebe a ne samo nama mane da tražiš
Sve u vezi podservera možes pitati u tiket i dobićes odgovor kroz 12 sati
Čisto sumljam,prosto ne verujem da će sezona biti bolja uz ove predloge. Pripazi na rečnik što sam ti pre neki dan rekao takođe
Ako ne znaš da je ovo IGRICA i ne podnosiš gubitke izađi bolje napolje i razmisli oko čega se nerviraš i radi čega gubiš živce.
• Vaš Nick: paradox969
• Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:
uradit nes u vezi bal topa msm nema nikakave poente trenutno biti naj bogatiji tkd tipa neki bedz na tabu ili nesto nzm mozda cak i nagrada na kraju sezone
isto dodati bolje iteme na scshop realno zavrasavam sezonu sa 3k sc poena nem sta kupit da valja
• Vaše kritike:
• Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: ja bih vratio preproslu sezonu posto ja smatram da je bolja od ovih novijih, procitao sam druge predloge, za 200 dinara samo fly se dobija, to je vec preterivanje, stare faze, staro bodovanje levela je bilo bolje po kako mirko kaže, billionima, trillionima po meni je bolje jer veći brojevi izgledaju izazovnije i zapažnije. rabbit spawneri više nisu toliki hajp baš zbog velikog pada u ceni dropova istih. ostavio bih sc rulet crate, dodao bih jos jednu kutiju u kojoj mogu da se dobiju bas op stvari, npr rank, sell stick 2x (200 korišćenja), fly 2h i tako još neke nagrade koje izgledaju primamljivo. ukloniti AI za životinje (napraviti GUI na kojem se može uključiti/isključiti AI za posebnu vrstu životinje/moba). vratiti mesa fazu na mestu (otp deseta faza). dodati end party svake nedelje kao što je bio pre na skyblocku (ne znam da li ima i dalje) ali privuklo bi igrače da dodju i da se takmiče za najbolje nagrade. napraviti jos neki event koji bi bio na svake dve nedelje ali da bude malo jači sa nagradama. dodao bih novi hub na kojem ima pvp arena, rank zona, kutije, pecanje, itd.. dodati custom tagove koje se mogu kupiti putem /scshopa ili shopa sa web site, dodati bedževe na tab-u npr za najbogatije igrače na /baltop i tako za još neke privilegije.
• Vaše kritike: nemamo aktivan staff, lose kutije, vote crate nema svrhe, nisam već duže vreme video nekoga ko ima jači status od moderatora na serveru, ovakvu sezonu bih uklonio, battlepass takodje. i slažem se sa LUCHKE, i takođe mislim da je supreme rank suvišan da bi i on trebalo da se ukloni.
sada, drago mi je što ste pročitali moj predlog za sledeću sezonu, usvojili ili ne neki od ovih predloga, hvala vam na svemu. pozdrav.
• Vaš Nick:VOZDOVACCC
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Unapredio bi da se iz donator creatova izbaci trident.Nema smisla da 2 createa za redom dobijem trident koji nevredi nicemu.Jedino sta mogu da radim sa njim jeste da ga bacam u void.Jednostavno nema svrhe.
• Vaše kritike:
To je ustvari najgora nagrada koja ima razlog da bude tu, nije bas logicki da dobijes na primer najbolju nagradu svaki put, moras neki put dobiti i nesto beskorisno.
Traženo je tada bilo da se upravo rabbit spawneri u smanje.
Koliko god da ovo top zvuči, nažalost nije moguće. Mi možemo jedino globalno da gasimo svima da taj i taj mob bude free. Ili lupam da izbacimo stacker plugin koji gasi ai i da zabranimo ai samo za mobove koji izlaze iz spawnera lupam.
Kao što je i na ostalim serverima i ovdje mora da postoji crveni tier ranka. Ukoliko imate neki prijedlog kako da poboljšamo uslugu supreme ranku možete da ostavite prijedlog pa da poradimo na tome
Niko nije svakako uslovljen da kupuje najveći tier ranka, tako da svaki ima izbor šta želi da kupi što se tiče toga.
Volio bih da ostaviš još prijedloga slobodno jer je većina bila konstruktivna, pa da ih i prodiskutujemo i da spremimo jednu top sezonicu oneblocka do 12-tog kako bismo se svi zabavili.
hvala na odgovoru kamber, kazem kao i pre da bude, da postoji mighty koji je losiji rank a da ragnarok ili supreme budu na vrhu, samo dva ranka, ili ako hocete da bas supreme bude na vrhu ostavite crvenu boju kao najbolji rank, dodajte mu jos funkcija, jer bas ne ide da bacas vise para na igricu da bi mogao samo da letis, dodajte mu jos neku upotrebu, a za ovo sto si rekao “Možemo da gledamo da kružimo oko te sezone ”, na sta tacno mislis?
Pozdrav ne zanima me tvoj odgovor,vise nisi deo staff tima ne igras radis za druge server smatram te kao visak na ovom.To sto ja vredjam druge igrace to je pod broj 75% odbrana a pod 2 sam odsluzio kazne za ta ista vredjanja.Pretprosle sezone su bile odlicne i takve se trebaju vratiti to vecina igraca misli(neki novi a uglavnom svi stari.Biti afk je glavna tema oneblocka i to je bilo jos i dok si ti bio staff tkd ne znam sta pricas jer ti da si hteo to da promenis bilo bi promenjeno.I da ovo je bila najgora sezona oneblock i kad je bilo po 30 igraca na pola serveru tu je zapravo bilo maks 10 jer su svi ostali bili altovi/afk igraci.Treba se dobijati nagrade na na polusezoni ne bitno da li za ob top baltop ili sta ja znam leaderboard.Jos jedan predlog je bio da pvp ima vecu funkciju, da npr igrac sa najvise killova na kraju sezone dobija rank u sledecoj ili nagradu.Da ima pvp crate kad ubijes (u tom crateu treba imati nagrade za pare,ob levele bolje armore itd(i mythic nagrada beacon ili pv 1 vaucher na 14 dana).Sto se tice faza ima ih previse i mnoge se ponavljaju samo imaju drugo ime,ja mislim da treba vratiti stare faze staro racunanje ob levela stari oneblock jer bi to vratilo stare igrace a ove nove bi zadovoljilo.Ne mora se izbaciti supreme rank ali posto je ragnarok rank samo 200 dinara jeftiniji (1.70e otprilike) treba se u njega ubaciti fly.Po tome bi se supreme rank razlikovao po znatno boljim kitovima i nekim boljim funkcijama.Odlicna stvar je sto ste u ove zadnje dve sezone ubacili nagrade za najlepse ostrvo to je dosta falilo i to treba ostati u sl, sezoni.Nagrade za baltop se trebaju dodati jer je stvarno bruka da top 3 ne dobijaju nikakve nagrade(3. mesto mighty 2. ragnarok 1. supreme(i to ne moraju biti po mesec dana nego po 14-21 dan jer je ipak baltop najmanje bitan od svega ovoga))Treba imati dosta vise eventa i zanimljivijih (pvp,droperi sumo eventi a ne onaj X O ne znam ko je to igrao niti kako mu je to bilo zabavno jer sam ja pitao moje drugare koji su igrali ovu sezonu i oni su rekli da je to najgori event ikada ubacen.E sad sto se tice spawnera treba se vratiti da postoji neki op spawner (kao sto je davnih sezona to bio slime/magma i ovih proslih rabbit),Zbog manjeg laga moj predlog bi bio da se vrate rabbit spawneri da budu op.E sad ovo sto je najveca greska je farmovanje biljaka na oneblocku.Nijedan dobar igrac na oneblocku nikada nije farmao nikakvu vrstu biljaka.
Da bude zasnovana na toj sezoni je malo eto bolja riječ. Samo su potrebne informacije koje su sve specifične stvari koje su vam se svidjele baš iz te sezone i koje ne.
Nije me zanimalo da li te interesuje moj odgovor ili ne ja samo pomažem i govorim kako bi bilo bolje za server,to što nisam deo staff tima nije bitno opet imam mogućnost da predložim i iskritikujem tvoje predloge na max.Jednostavno predlozi ti nisu dobri.
Ti smatraš da sam ja višak??? Ko si ti da smatraš da sam ja višak?Niko i ništa.
To što ti psuješ i vređaš nije moja stvar ali sam odbranio sam sebe tvojim porukama psovanja i vređanja iznad
Porediš prošla vremena odnosno vremena kada se jednostavno minecraft igrao više kao igrica i vremena sadašnja gde je minecraft kao igrica opala u potpunosti.
Na polusezoni se nagrade nikada nisu dobijale a i ne treba da se dobijaju.svakako 100x može se promeniti rezultat do kraja .Krejtovi koje si nabrojao odnosno kako kažes pvp create postoji ali izmešan u ostalim creatovima tako da je to beskorisno da se dodaje novi krejt.
Faze se trebaju redovito menjati i nije bitno da li se ponavlja neka ili ne ovde ne postoji ni jedna faza koja ima iste iteme u toj fazi…Sve faze su promešane…
Nema razloga za vraćanje starih faza i olakšavanje igrača da dodju do svog cilja brže i lakše.
Štaviše treba se dodati još faza ako je to u mogućnosti,jer i ovo je premalo i prebrzo se stigne do kraja
Fly treba da ima samo najjači rank na serveru.Jer ipak to je Op moć…
Što se tiče eventa to su samo glasine da nije bio dobar Ako nisi bio tu i čuo si od nekoga drgog znaci da ni sam ne znas da li je to istina ili nije .
Rabbit spawnere ne treba vraćati u funkciju radi novca..
Izgleda da ti nisi bio tu pre 4-5 sezona pa ne znas baš oko farmanja biljaka i da je to najjveći način zarade bio (Krompiri)
e sad hvala Bogu da neko razume da treba da se vrate stare sezone jer su bile bolje.pod to “stare sezone” trebaju se vratiti stare faze odnosno stari redosled faza i sto se mene tice moze se malo promeniti na koliko se blokova dobijaju (npr pre je mesa bila na 500k sad moze na 750k ako razumes sta hocu da kazem).onda racunanje ob levela (diamond 1350 lvl raw copper/ispecen copper 90 lvl iron blok 40 lvl gold blok 80 lvl emerald blok 69lvl acient debris 500 netherite blok 2500 lvl).onda eff7 toolovi za ob top nagrade (ako se secate kako se to delilo ja nisam skroz siguran znam znam da je 1. mesto full eff7 toolovi 2. valjda eff7 pik i axe a 3. mesto samo pik(i naravno bili su tu neki key bonusi i pare ali to su sporedne nagrade)).spawneri trebaju ostati 500 scp i vratiti da rabbit spawneri budu op (najbolji) ili rabbit ili slime/magma(mada je moja preporuka rabbit zbog manjeg laga kao sto sam vec rekao)ali da se ti rabbit eggovi malo teze dobijaju( mighty rank 1 rabbit egg i ragnarok u supreme po 2).onda sledeca stvar mnogo bitna vratiti u ragnarok rank fly,smanjiti mu malo kitove da bi bilo razlike izmedju njega i supreme ali obavezno vratiti fly.vratiti u sc shop 1.5x sell wand (2000 sc poena) a u vote crate ubaciti 1x (I naravno da su ti sell wandovi unlimited) a sto se tice harvester hoe -a treba ostatiti u sc shop i biti 2500 sc poena(i naravno da biljke imaju malo vecu svrhu(osim biljaka kao sto su kaktus sugar cane i bambus zato sto se oni mogu afk-ati dok npr afk kopas ili dok si afk na xp farmi)).sta treba ostaviti iz ovih novih sezona: novi signovi za ob warp(ali i da stari mogu funkcionisati);chunk i upgreadable hoppere(mnogo pomazu za sortering sisteme i da im se limit moze povecati odredjenom kolicinom novca(500k za jos 3 npr));fish event(vrh stvar najbolji event ovih sezona).kritike ovih sezona: bez uvrede ali neaktivan staff;jako mali broj evenat i vecina su dosadni nego igraci igraju smao zbog nagrada.sta treba dodati pored ovih predloga iz prethodnih sezona: kao sto prison ima flash mine,survival coockie mine,tako i oneblock treba imati jos jedan kratak event poput fish eventa ali da traje 5 minuta(jer su oneblock i skyblock prosto takve igre da trebaju imati neke grind evente).Eto ako smislim jos nesto da napisem,napisacu ali se moram prvo posavetovati sa starim i novim prijateljima.
• Vaš Nick:konjina
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Ovako
1.Vratiti staro bodovanje ob levela,da se racuna u value a ne u ob levelu.Tako je bilo svake prethodne pa neka bude i ove.Kidam zivce kad vidim da sam postavio 1 stek dmd bloka a pise vi Unapredili ste ostrvo za 10 levela mislim to je bolesno.
2.Alati eff7 izbaciti uopste i ako ih planirate ubaciti nemojte.Jer ovo sto ovi igraci pisu vratiti Ob top mesec kao eff 7 to sto bi reko nas drugar Mirko: “Pobediš jednu sezonu i sledeće je sve lakše i lakše od napredka u prošloj.
3.Dodati listu na koliko iskopanih blokova se dobijaju keyevi.
4.Dodati nove nagrade koje se mogu dobiti u Donator crate.
5.Vratiti stari rankup sistem,mislim da se vrati isti redosled fazi kao pre 2 sezone a ne da Mesa bude na 3.5m blokova.Ili ako vec mislite da ne treba menjati fazu Mesa onda stavite da se faza Rudnik moze dobiti kad se iskopa 10m blokova.Po meni je to uredu.(svako ko se slaze da se rudnik poveca na 10m bloka neka ostavi like na moj predlog jer po meni je to iskreno dobro).
6.Sto se tice ovih rankova Supreme i Ragnarok.Dodati neke jace nagrade na Supreme rank jer 2 donator keya za 200 dinara vise je malo barem 4 komada a i mozda cak dodati /kits toolssupreme gde se mogu dobiti pocetni eff 5 unb 3 alati kad se aktivira rank.Jer gledano po mom misljenju taj rank trenutno sluzi samo da neki kidos ili random koji udje na server i vidi na Tab crvenim slovom da pise SUPREME konjina odma uzme komandu /msg konjina e da li mogu dobijem pare,mogu tim,mogu neke iteme.
7.Zamolio bih staff da gleda predloge samo od ovih starijih igraca koji su i pre igrali,koji su dali zadnji dinar za mesecni internet/struju koji su igrali do kraja sezone a ne od ovih igraca na primer StaSeRadii koji doda neki svoj beskoristan predlog koji mu padne na pamet i udje da igra 1 mesec(na kraju nista ne uradi)i samo napusti srw kao da ga nije igrao.
8.Dodati da AntiCheat moze da prepozna citove za kopanje kao sto je na primer jedan od najjopasnijih citova za kopanje Speed Mine.
• Vaše kritike: