Eh ovako ljudi, odlazim sa servera. Razlog tome je sto jednostavno ne vidim svrhu zasto bih vise igrao. Jednostavno je sve smorilo, a imam i malo vremena tako da ne idem samo sa servera vec i slabo cu igrati minecrafta. Dakle ovo ne bih ovde pisao da nema jedna stvar. Na accountu emirrr imam 620 SC poena i 35k, pa bih hteo to da dam nekome ko igra jer je njemu potrebnije. Deo iteme sam dao svom drugu iz f, a deo itema igracu IGodYouNah (DarkEvilGod). Za ovaj account ne trebate ni subovati, ni likeovati nista, jednostavno napisite neki komentar, dati cu account nekome s kim sam bio dobar. Nije nikakva prevara, sutra cu izabrati pobednika u popodnevnim satima. Samo hocu da znate da sam ovaj server zavolio kao da je moj, i da ce mi uvek ostati u secanju jer je obiljezio jedan dio moga zivota, verovatno cu se vratiti na sljedecem GR-u. Srecno svima!
Vas drug emirrr
Pogrjesio si temu xD
Eto moj odgovor
Ode emir,ode megas
Ae pozz vidimo se na 1.9
Hajd dobro megas xD ali emir
I megas nije otisao danas je bio msm sad
Ne 1.9 :ohmy:
Ni ja ne igram, vjerovatno ću fakciju (ime) dati XShadowIce-u, ako hoće, i tek posle GR-a igrati, a u Minecraft uđem jednom, eventualno dva puta u sedmici…
Cekaj ti tek posle gr ces igras stalno
Cekaj ti tek posle gr ces igras stalno ;)[/quote]
Možda.
Cekaj ti tek posle gr ces igras stalno ;)[/quote]
Možda.[/quote]
Nije mozda neko oces
Mene jebe skola i devojke pa i nisam puno na mc, Danijele ako nadjem vremena dogvoricemo se dal da uopste uzimam f ali nikako ga nemoj disband.
Aj emire srecan ti put, meni acc ne treba. :lol:
xD Nemoj nas rasplaces I ja bih voleo iteme posto nikad nismo bili u nekoj svadji i bio sam sa tobom truce al je neko iz tvog f-a stavio enemy…
EDIT: Ipak sam banovan zbog psovanja mame jednom igracu… Nez dal cu dobiti unban al trebalo bi
ae ovako emirre
jeste da si mi dao home al ajde
znamo se od 1.7.2 kada niko nije imao cit osim megasa groma I amer0na
Bili smo celu verziju zajedno na toj verziji
Stalno smo se svadjali sa phitofexom LOL
Pa da ti kazem
Voleo bih da imas sve dobre ocene,
kako vi u bosni kazete da imas curu
I da uzivas u zivotu
Sve najjbolji poZZdrav brate
Daj meni acc
[quote=“DarkEvilGod” post=45717]ae ovako emirre
jeste da si mi dao home al ajde
znamo se od 1.7.2 kada niko nije imao cit osim megasa groma I amer0na
Bili smo celu verziju zajedno na toj verziji
Stalno smo se svadjali sa phitofexom LOL
Pa da ti kazem
Voleo bih da imas sve dobre ocene,
kako vi u bosni kazete da imas curu
I da uzivas u zivotu
Sve najjbolji poZZdrav brate[/quote]
Voli brat
#NoHomo
creeper1blow usao sam jer je roasu potrebna bila pomoc moja ne jednom serveru necu da reklamiram sada
Poene i pare je dobio DarkEvilGod jer ocito niko nije pokazao interes za account
Srecno svima dalje :*
Megase zajebi Sc slobodno reklamiraj 1 ip ban ili ban vise xD
ako hoćeš napusti nema veze sto me neznas ali nemaš razloga da napustiš to je tvoj život i nikad nemoj da napustiš vrati se za mc i nastavi život