Odlazim

Eh ovako ljudi, odlazim sa servera. Razlog tome je sto jednostavno ne vidim svrhu zasto bih vise igrao. Jednostavno je sve smorilo, a imam i malo vremena tako da ne idem samo sa servera vec i slabo cu igrati minecrafta. Dakle ovo ne bih ovde pisao da nema jedna stvar. Na accountu emirrr imam 620 SC poena i 35k, pa bih hteo to da dam nekome ko igra jer je njemu potrebnije. Deo iteme sam dao svom drugu iz f, a deo itema igracu IGodYouNah (DarkEvilGod). Za ovaj account ne trebate ni subovati, ni likeovati nista, jednostavno napisite neki komentar, dati cu account nekome s kim sam bio dobar. Nije nikakva prevara, sutra cu izabrati pobednika u popodnevnim satima. Samo hocu da znate da sam ovaj server zavolio kao da je moj, i da ce mi uvek ostati u secanju jer je obiljezio jedan dio moga zivota, verovatno cu se vratiti na sljedecem GR-u. Srecno svima!
Vas drug emirrr :wink:

Pogrjesio si temu xD
Eto moj odgovor :stuck_out_tongue:

:frowning:

Ode emir,ode megas :frowning:

Ae pozz :slight_smile: vidimo se na 1.9 :wink:

Hajd dobro megas xD ali emir
I megas nije otisao danas je bio msm sad

Ne 1.9 :ohmy: :frowning:

Ni ja ne igram, vjerovatno ću fakciju (ime) dati XShadowIce-u, ako hoće, i tek posle GR-a igrati, a u Minecraft uđem jednom, eventualno dva puta u sedmici…

Cekaj ti tek posle gr ces igras stalno :wink:

Cekaj ti tek posle gr ces igras stalno ;)[/quote]
Možda.

Cekaj ti tek posle gr ces igras stalno ;)[/quote]
Možda.[/quote]
Nije mozda neko oces :wink: :stuck_out_tongue:

Mene jebe skola i devojke pa i nisam puno na mc, Danijele ako nadjem vremena dogvoricemo se dal da uopste uzimam f ali nikako ga nemoj disband.
Aj emire srecan ti put, meni acc ne treba. :lol:

xD Nemoj nas rasplaces :smiley: I ja bih voleo iteme posto nikad nismo bili u nekoj svadji i bio sam sa tobom truce al je neko iz tvog f-a stavio enemy…
EDIT: Ipak sam banovan zbog psovanja mame jednom igracu… Nez dal cu dobiti unban al trebalo bi :stuck_out_tongue:

ae ovako emirre
jeste da si mi dao home al ajde
znamo se od 1.7.2 kada niko nije imao cit osim megasa groma I amer0na
Bili smo celu verziju zajedno na toj verziji :slight_smile:
Stalno smo se svadjali sa phitofexom LOL
Pa da ti kazem
Voleo bih da imas sve dobre ocene,
kako vi u bosni kazete da imas curu
I da uzivas u zivotu
Sve najjbolji poZZdrav brate

Daj meni acc

[quote=“DarkEvilGod” post=45717]ae ovako emirre
jeste da si mi dao home al ajde
znamo se od 1.7.2 kada niko nije imao cit osim megasa groma I amer0na
Bili smo celu verziju zajedno na toj verziji :slight_smile:
Stalno smo se svadjali sa phitofexom LOL
Pa da ti kazem
Voleo bih da imas sve dobre ocene,
kako vi u bosni kazete da imas curu
I da uzivas u zivotu
Sve najjbolji poZZdrav brate[/quote]

Voli brat
#NoHomo

creeper1blow usao sam jer je roasu potrebna bila pomoc moja ne jednom serveru necu da reklamiram sada

Poene i pare je dobio DarkEvilGod jer ocito niko nije pokazao interes za account :slight_smile:
Srecno svima dalje :*

Megase zajebi Sc slobodno reklamiraj 1 ip ban ili ban vise xD

:frowning: ako hoćeš napusti nema veze sto me neznas ali nemaš razloga da napustiš to je tvoj život i nikad nemoj da napustiš vrati se za mc i nastavi život :wink: