Objasnjenje

Trebali ste bar border smanjiti na 10k. :wink:

Za Bridges su i ponuđene pare da nama da kod da mi mijenjamo nije niti odgovorio, a plugin je premium i platili smo oko 20$ bili ako se ne varam.

Jer eto to oko warzone znači toliko mi je ljudi govorilo prošle sezone produžiti warzonu, produžiti warzonu pod hitno i govorio sam ne uvijek jer se to ne radi mid season. Uradim sad niko ništa. Isto je tako bilo i za ukidanje trapova, na glavu se pola survivala popelo nama da zabranimo trapove uradimo to i rezultat je nikog u pvp.

Neke stvari se jednostavno moraju čuvati za sljedeću sezonu jer ne mogu ubaciti nešto sada što će promijeniti igru u potpunosti :slight_smile:

Pucanje obs pod vodom smo riješili.

Već smo rekli da je nemoguće vraćati 1.8. jer od mogućih 40 plugina kojih imamo na factions jedva 50% će se njih load, a i na 1.8. su i uništeni sand cannoni tako da ništa ne bi bilo riješeno. I nijedan plugin nema za cannone koji ih riješava u potpunosti i da ne uništava tps. Takve stvari je mojang uništio :slight_smile:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Factions 2.0

Resite mi 60 spawnera i wand baze. Stavite arenu 1v1 da moze i smanjite warzonu. Obe strane ce biti zadovoljne.

Nije se rodio čovek kome je svakome udovoljio.

Krece izvlavenje hail? :smiley: zelim wand baze kao honeyu onaj put, glitchali su se isto

Kakvo podmitivanje? Ne mozes podmititi coveka da ti da Source Code za jedini bridges plugin koji je na trzistu. Ja ako ga napravim na ljeto source niko nece imati a ja cu plugin naplacivati po 35€ pa protresite dzepove. Logicno imacu pomoc koja ce biti placena.

Wandali su mi bazu jer su je oni greskicom disband f, to je jedno xD
Spawnera ima Jogisa, ja sam se zacudio da zapravo i dalje ima. I to ima dosta. Samo moras traziti.
A sto se tice glitchanja i nemogucnost pravljenja cannona, to je druga stvar skroz…

Tacno… pobrkao sam loncice. Kasnije mi je tek krenulo nalazenje spawnera. Ne bih trazio wand da nije bilo do pucanja obs pod vodom, a prijavio sam to pre nego sto su me raidali.

Mozda je i problem drzati server na 1.12 a pvp i te stvari na 1.8