Raptine pitao si me da ti objasnim s
zasto mislim da je factions unisten.
Evo objasnicu ti.
Od samog GR pojavili su se mnogi laggovi.Samo nekolicina njih je sredjeno.
Povecanje warzone je bio jako los potez jer pvp je sveden samo na 2-3x dnevno.
Glitchanje nikada nije bilo zastupljeno kao ove sezone.
Canoni ne rade(mada to nije problem posto se jednostavno uglitchas u bazu).
PvP nije optimizovan.
Igraci koji su koristili xray su dobili ban samo na mwin accu, a i Batica je na lajvu rekao da ce se dobijati MAC Bann .Xray idalje moze da se koristi.I oko 30% servera ga koristi.
Moderator jedini koji je dobar za Factions je CREEPER1BLOW dok je Ostalim moderatorima(oni koji ulaze na factions) bitnije da provociraju igrace nego da resavaju probleme.
Mob spawn rate je smanjen i sada rade presporo.
Da ne pricam samo o ovim kickovima tokom kotha ovih dana.
Samim tim prestajem da igram factions jer sam izgubio zelju.A i nema vise one cari igranja zbog toxicnih igraca.Prelazim vanillu da nolife.
[quote=“Gennerator” post=160584]Pa i prosle verzije je receno da ce biti mac za xray pa opet nije[/quote]Bilo je mac banova prošle sedmice za xray
Znaš sta je problem kada vodiš server, što ne znaš kada će ti se šta “sjebati”. Neka napravim jednu stvar dobro napravit će se 2 baga. Npr evo to što je kickalo sa servera u toku kotha je proizveo samo koth scoreboard koji smo ubacili prije dva dana.
Mi testirali sve normalno radilo, i evo šta se desilo.
Evo radim SkyWars 2.0. napravim jednu stvar, ode druga u bag listu.
Isto i za ove texture, spremili cijeli sistem već napravljen menu sve funkcionalno i pojedinac našao rupu i sada stopirao taj projekat. I tu da dodam famouzni Bridges koji je ugašen zbog neaktivnosti developera koji je napravio taj plugin
Jednostavno rečeno nije lako voditi server koliko se to kod nekih priča
Superwoman tvoj posao je samo da banujes za vredjanje i timovanje. Tako misli 90%igraca na serveru, dok drugih 10% nemaju mozak da misle. Sto se tice to Bridges podstaknite devoplera sa 200 evra i za pola sata ce sve da uradi. Nema ni kod babe za dzabe. Sto se tice pvp na factionsa… napravio sam temu da se skrati warzona i ja mislim da ce biti 24/7h pvpa. Kamberu dobro znas da je pvp mrtav i da je jedini pvp na kothu(a zbog buga nema ga trenutno), pvp rupa ulete dva lika 1v1 ulete jos 10 i odrade sve lagano 1v1v10 ili 1v11. Ne mozete za svaki predlog da kazete bice u obziru za sledecu sezonu. Mi hocemo ovu sezonu da igramo!!! Bagovi kao pucanje obsidiana pod vodom, MORAJU da se rese u roku od 30-60mim zato sto je mnogo kritican bug. Raidali su mi home sa 2 fireball i 3 cegga. Cannoni ne rade tako da je realno sada najbolja ideja da se ubaci power factions ili kako se vec zove. Izbaci se tnt i cegg i raida se samo ako fakcija izgubi power. Neaktivnost od 24h smanji power za 5. Mozda ubaciti hcf? Mozda naci plugin neki da to fixa. Otvoriti odvojen server koji je na 1.8 da rade cannoni. Mnogo resenja postoji, samo treba ljudstvo. Ajmo dalje… danas sam trazio spawnere po svetu i nasao sam samo 2 za 1h kopanja. Inace sam nalazio minimum 6(bez xray naravno). Kamberu skrati warzonu na warppvp i bice pvp-a. Mislim da sam video da oni kotlovi ne rade. Tebi ce to trajati 5min za postavljanje teme na forumu u koliko ce sati biti i jos 10 da odradis to. Nece biti ne zadovoljnog igraca, sem onih koji umru u trapu kao poslednji nub.
Oko spawnera nisam zavrsio. ISKOPANI SU SVI spawneri u svetu. Iskopano je oko 4000 spawnera. Pola tih spawnera poseduje jedna fakcija (no ljutnja honey). Mora da se obnove spawneri u svetu. Nasao sam oko 7-8 cave i svaki iskopan. Takodje da se ogranice spawneri po fakciji 1500. Previse spawnera poseduje jedna fakcija. Takodje i ig 50 u jednoj fakciji. Pomogao sam pre nekoliko sezona za pronalazenje resenja za silk2 da se stavi ogranicenje. I jos dosta stvari ste me poslusali , ali trenutno odbijate lakse i bolje predloge. Silk2 ne bi mogao da kopa spawnere u netheru da onda nije bilo mene. I vi stavite 2k border… eeee ljudi…