Ljudi pisem vam ovu temu da bi vas obavestio.Nadam se da ste svi culi za youtubera Gaga Stajls.Kojeste cuo za njega i pokledao neke njegove klipove sami ste videli u kakvoj situaciji on zivi.Para nema,srednju nije zavrsio, a prevarili su ga za 7000e. Tako da onaj komp i telefone sto ima to su mu dali ti ljudi koji su ga prevarili.Da skratim pricu pisem temu da vas obavestim da mo pomognemo.Posto kriza vlada na citavom Balkanu para se nema mi mu mozemo pomoci ako ne materijalno pomoc cemo mu pruziti subom na kanal klikom na reklamu i lajkovanjem svakog videa.
Njegov link od kanala: GagaStajls - YouTube
Fan page na fb: Redirecting...
Evo linka od njegovog house tour: - YouTube
Ako ste pogledali ovaj klip primetite njegovu situaciju. Roditelje ima a njihova sveukupna plata je svega 20000 dinara. Oni od toga ne mogu nista.U jednoj epizodi gledao sam ga i on je rekao:"Ja imam roditelje,obadvoje su zaposleni i njihova plata je 20000 dinara.I sta mi mozemo sa njima,kupimo ugalj.Onda imamo da se grijemo a sta da jedemo? "
Eto ljudi ja bi vas zamolio da odradite.To vama nije nista a njemo mnogo znaci.Vama je to 5 minuta dnevno a njemu je to veoma velika podrska. Hvala svima koji ce ovo da odrade. I molim sve vas da ne pisete ovde neke gluposti kao sto ste me vec smarali.
Ne bih da ulazim u raspravu ali ne vezano za stambene situaciju (nedaj Bože nikom) mogu zaključiti da je ovaj čovjek beter, kad si već u takvim uslovima potrudi se malo sredi, ona govna što je snimio stajaće tamo dok neko drugi ne dođe i skloni … Vidio sam ljude u dosta lošijim uslovima i koji imaju djecu ali opet se potrude na od neimaštine naprave red, eto one opuške od cigara nije 3 dana istresao ja mislim a to je minut posla … Opet napominjem ja sam za da se tom liku pomogne (pomogao bih i ja da sam iz Srbije) ali ovo je čisto moje mišljenje …
jBT KOJI CIGAN!
A sta je sa ostalim ljudima? Sta je sa cijelom Afrikom? Sa Ukrajinom u kojoj se i dan danas vodi rat? A ne ovaj lik, sedne na komp i ajde vi se subujte i lajkujte a meni pare u djep. Pa nije on jedini sa takvom situacijom, i njegovi roditelji bar rade, a koliko dece ima bez roditelja, i dece sa roditeljima koji nigde ne rade? Dajte molim vas. Nema leba bez motike, uvek bilo. Jos kao govori “necu da pusim ako vi budete aktivni bla bla” pa decko, te cigare sto ti pusis ne stete meni, vec tebi. Pusi i 5 kutija dnevno sto se mene tice. Ja licno mislim da je sve ovo FEJK prica, da se on dogovorio sa tim takozvanim prevarantima kako bi zaradio pare i podijelio s njima. Ne budite slijepi. Ima mobitele, kompjuter bolji nego moj, skuter, CIGARE, a nema za hleba? Takodje kada je Mudja rekao da bi ga zelio posjetiti sa caletom, on je odbio tu posjetu i trazio samo pare? Ajde objasni mi to.
U OVOM KLIPU JE SVE OBJASNJENO POVODOM OVE SITUACIJE. NE BUDITE NAIVNI!
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk
Ok ja sam samo izbacio da nu date jedan jebeni sub.Emire ako ti je tesko nemoj.Srdjo slazem se sa tobom.
Emire ovaj klip sto je shadow postavijo je istina.Znaci svi ga podrzavaju jedino taj Nik mrzi jer gagini subovi su rasli nenormalno. Otvorio je novi kanal jer ga je neki dusmanin prijavio i zarada mu je blokirana.
Prvo kaže kliknite na reklame a sad kao vu ste krivi što mi je kanal banovan … Još jedan dokaz da je lik beter kad kaže ovo će biti moj posao, pa kad toliko loše živiš idi kopati kanale ako ništa, dosta ljudi je traženo za branje voća (što se dobro plaća) ne vjerujem da je i tu išao… U neposrednoj blizini živi lik kojeg je zena napustila zbog neimaštine i ostavila mu djecu a nikad nije javno govorio e dajte mi ja nemam para, veš prao u mješalici za beton i tek nedavno poktenuta akcija da mu se pomogne. Ima puno nelogičnosti u njegovoj priči a i ozkud mu onakav računar (čija je vrijednost sigurno 250 evra) a mogao se hraniti 1 mjesec ko čovjek …
U branju voca ti je zarada 1000din dnevno i jos imas sva tri obroka, ali radis ceo dan. Svakako sto se mora nije tesko, a mogao je da bere voce vise bi zaradio za 30 dana branja nego njegovi roditelji zajedno. B)
Srdjo on ima neku bolest nesto tako da moras i to da uzmes u obzir.
Svakako liku nije lahko, ali sto kaze ovaj Nick to se treba dobro ispitati, a ne da se ovaj slucaj odma daje u medije i da se dijeli. A prvo je govorio kao ajdee samo klikcite na reklame, klikcite kad god mozete, a sad kad je banovan gledaoce okrivljava jer su kliktali lol hahaha
Buraz shvati pokajo se i gotovo baci mu sub baci lik.Ako ti je mrsko gledati klip nemoras.Eto toliko.Ja pokusavam na ovajnacin da mu pomognem.Imajte srca.Prikupio je neki kes reko je da pocinje sredjivanje kuce.
Sretno mu dalje, sve naj mu zelim
Ja ne znam kako on zivi, da li ima para ili nema, da li ga bole pluca, da li je bolestan…ali mislim da postoji mnogo vise dece koja zasluzuju bolje, kojima je zaista potrebna pomoc, osobama koje nemaju za parce hleba a kamo li za kolu i cigare koja nemaju krov nad glavom, onima koji su tesko bolesni njima treba pomoci. Niko ne voli da se hvali kako nema svi govore dobro je, ali on, on zeli nama da pokaze kako on to bedno zivi, da nas ubedi da on zaista nema para ljudi u to poveruju, poveruju da mu fali jos 6 evra da sredi kucu pa mu salju pare, pritiskaju na reklame, lajkuju videe i ne kontaju da on manipulise njima da on tim parama kupuje nesto drugo, dok ima osoba koje bih kupile lekove na primer…Svako ume da slaze i izmisli evo primera, pre 2/3 meseca sam srela coveka koji je drzao parce hleba u ruci i koji mi je prisao i rekao “Ja zivim kod pijace imam samo ovo parce hleba zivim u bedi imas li nesto malo para da mi das“ ja sam mu poverovala i dala mu neku sitninu…da bi mi pre par nedelja isto prisao taj covek samo sa drugom pricom ovaj put je rekao da zivi negde sasvim drugde i tad sam skontala da je on ustvari prevarant, tako je i u ovom slucaju ovaj lik nama govori da mu trebaju pare da sredi kucu, za hranu i tako dalje, sto se tice kuce postoje osobe koje zive u mnogo losijem stanju a sto se tice hrane kad se ima za cigare onda ima i da se jede. On samo u klipu ponavlja “Sub me, lajkuj te video, pritiskajte na reklame“ i tako on zaradjuje na nicemu a postoje youtuberi koji snimaju originalne i zanimljive klipove koji zasluzuju mnogo vise pregleda. Uvek ima posla za vrednog coveka onog ko oce da radi …Iskreno ja mislim da on to ne zasluzuje, tu pomoc.
Eto rekla sam sta sam imala, recite slobodno da gresim, da nisam u pravu, da se*em, da se pravim pametna…ovo je samo moje licno misljenje i sta ja mislim o tom liku.
Klarax ok je sve al to sto prosi po stranici be pise on.Ako ga pratis izbacijo je objavu za to.
Sto nije uzeo i radio, a ne prosio. B)
Ali ti se pravis lud ili.Ima neku bolest nesto plasi se veliki kao mesta koje ne poznaje.
Prevedi nama koji ne znamo da pročitamo te tvoje hiroglife…
Ja sam reupload klip na svoj kanal od bega official. Al opet vise bi zaradivao da nesto radi ovamo pored. Hajde dobro mi ovi mladi sto snimamo.na yt iz zabave i kad nam je dosadno, ali ovako neki stariji ljudi bi trebali traziti sebi posao, gara dobro bolestan ali ja u to nevjerujem jer samo cigare drka.
Ja i moj drug smo ocu od tog mojeg druga pomogli u njegovom poslu, radi kao mesar. Mi smo cjeli dan radili i onda smo naravno i zaradili 100km nez koliko je to din.
To je fino xD. Ali nema srednju skolu zavrsenu.To je problem.Rade njemu roditelji.Plate kasne i male su.Prevarili su ga neki za 7k eura.I svaki klip sto ima kao sospodar S4 i ono sto je snimio za S5 to su mu ti likovi dali da snimi pa im vrati,Komp je jedino zadrzao.