Novi Mute Sistem

E ovako, vec 3 puta sam dobio mute zbog vaseg “dobrog” novog sistema za mute, to nije ni toliko bitno svakako ne pisem toliko u chat ali sistem vam je toliko glup i toliko nema nikakvog smisla da je to strasno. Kao prvo mutira ljude koji se dopisuju u msg, 3 puta sam ja licno dobio mute jer sam napisao drugu sa kojim igram tu od pocetka sezone u msg “sjebo sam se” ili nesto slicno tome, aj da je bilo neko vredjanje stvarno pa da razumem ali to su neke basic reci i stvari koje svako koristi u msg sa ortakom ili sa nekim igracem, ja kapiram da je server toxic kao i pojedini igraci na njemu ali ovo nije resenje sigurno, na kraju krajeva cemu postoji komanda /ignore nego da nekoga ignorate ako vas vredja u msg ili sta vec, kao sto postoji i prijava igraca tema ovde na forumu onda sve to gubi smisao. Tako da ovaj vas novi sistem za mute je samo najgora stvar koju ste dodali u prethodnih 7 godina i jako je losa samo zbog tog mjuta msg poruka koje pises sa nekim koga poznajes cak ga ni ne vredjas ili nesto slicno tome, razmislite dobro koliko je igraca u ova 2 dana popusilo mute bez ikakvog razloga, samo zato sto su drugu napisali u msg “sjebo sam se” ili “zajebo sam se” ili “jebes ga” itd itd.

Hvala lepo.

Slazem se sa pachom herrerom

ja se ne slazem svi na rp pusuju!

Predlog odbijen.

Lock.

Odbijanje predloga odbijeno.

Unlock.

Ja sam nateran da se slozim sa Nikolom.