Novi Mute Sistem

E ovako, vec 3 puta sam dobio mute zbog vaseg “dobrog” novog sistema za mute, to nije ni toliko bitno svakako ne pisem toliko u chat ali sistem vam je toliko glup i toliko nema nikakvog smisla da je to strasno. Kao prvo mutira ljude koji se dopisuju u msg, 3 puta sam ja licno dobio mute jer sam napisao drugu sa kojim igram tu od pocetka sezone u msg “sjebo sam se” ili nesto slicno tome, aj da je bilo neko vredjanje stvarno pa da razumem ali to su neke basic reci i stvari koje svako koristi u msg sa ortakom ili sa nekim igracem, ja kapiram da je server toxic kao i pojedini igraci na njemu ali ovo nije resenje sigurno, na kraju krajeva cemu postoji komanda /ignore nego da nekoga ignorate ako vas vredja u msg ili sta vec, kao sto postoji i prijava igraca tema ovde na forumu onda sve to gubi smisao. Tako da ovaj vas novi sistem za mute je samo najgora stvar koju ste dodali u prethodnih 7 godina i jako je losa samo zbog tog mjuta msg poruka koje pises sa nekim koga poznajes cak ga ni ne vredjas ili nesto slicno tome, razmislite dobro koliko je igraca u ova 2 dana popusilo mute bez ikakvog razloga, samo zato sto su drugu napisali u msg “sjebo sam se” ili “zajebo sam se” ili “jebes ga” itd itd.

Hvala lepo.

1 Like

Slazem se sa pachom herrerom

ja se ne slazem svi na rp pusuju!

Predlog odbijen.

Lock.

Odbijanje predloga odbijeno.

Unlock.

Ja sam nateran da se slozim sa Nikolom.