Novi forum modovi

Evo da cestitam svima jos jednom.Svaka im cast…Uvek su tu da pomognu za razliku od nekih modova :).Danas da nije bilo Sesi_King a leftao bih swr i napravio bih neko sranje zbog retardiranih kidara…Skoro se nisam iznervirao ovako.Hvala ti brate jos jednom.Nadam se da cete nastaviti da radite i dalje ovako dobro .Sve pohvale !
Poy :side:

Hvala :smiley:

Cestitam i ja novim forum modovima . Samo momci ne morate odmah zakljucati temu gde vam neko cestita jer ce odmah i drugi i treci otvarati nove. Samo bezpotrebno gomilanje tema. :slight_smile:

Hvala Dexa,tu smo uvek da resimo problem.

Послато са LG-H220 уз помоћ Тапатока

Da ne bih otvarao novu temu, cestitam novim forum moderatorima. :slight_smile:

Hvala :smiley:

Hvala Nocni. Isko hvala ti brt… :wink:

Andjelko procitaj privatnu :wink:

Nije bitno da li je zaključana ili otključana, bilo je mnogo otključanih tema, ali se vecina odlucila za to da napravi novu temu i na taj način nam čestita…

Mislim da gresis ( verovatno bi se svi nadovezali u prvoj temi ) ali svako ima pravo na svoje misljenje :wink: u svakom slucaju zelim ti srecu na novom poslu. I jako puno zivaca i strpljenja jer ce ti trebati. Pricam ti iz iskustva jer sam pre bio moderator :slight_smile:

Znam ja tebe jos od 1.7. Ne znam koliko se vas seca mene, ali to je nebitno… Hvala jos jednom, mislim da imam strpljenja vise nego dovoljno, ali to ce se pokazati u narednom periodu.

Ps : napisi nick a ove sve teme ( 28 strane ) prebaci u zastarele tj bar 20 starih strana :smiley:

NixTheLord sa SkyBlocka

Aha znam :wink: ccc skyblock preuzima moderatorski posao. Sad ce svi samo sb da igraju :slight_smile:

Ma da bre, invazija… ;D

Ma ja necu nije u skyblocku to za moda