Nova generacija moderatora SERB CRAFTA (Locked, vređa server i staff)

Zelim samo da napravim temu povodom toga kakvi moderatori vode ovaj server a vi gledajte sto prije pa mi obrisite ovu temu .

Igrao sam prison odem na skyblock i pitam sta se desava moderator mi u msg napise event warpam se na event izgubim sve stvari pozalim se na to i dobijem ove odgovore .

VI se potrudite da jos nekom date moderatora kao sto je gangula da se server najkasnije do sledece godine ugasi.

Hteo sam da pomognem serveru na nacin da postanem i ja moderator da pokusam dovesti igrace na skypvp kao sto su to radili nekada pravi moderatori poput Midza43 i tako dalje.

Na to slobodno mozete da zaboravite obrisite moju prijavu jer sa ovakvim idiotima ne zelim da provodim svoje slobodno vreme.

A obecavam vam da je ova zadnja sezona koju igram na ovom serveru nista ovo nisam napisao jer mi je zao itema koje sam izgubio vjerujte mi boli me ceo za iteme

muka mi je dok gledam ko vodi ovaj server

Da mi moderator napise NIJE NASA GRESKA STO TI NE CITAS TEMU ‘‘‘‘‘‘ LOL “‘‘‘‘

objasnite mi od kad se ovako ponasaju moderatori prema igracima nesto sam propustio za 2 godine pauze sto nisam ulazio na srw

Pozdrav,

Pre svega, žao mi je što si izgubio iteme, ali moramo razjasniti nekoliko činjenica kako bi ostali igrači imali pravu sliku događaja:

1. Svaki event na serveru ima unapred objavljenu temu na forumu i Discordu gde jasno piše da li se inventar briše ili ne. Ovo važi od pamtiveka na našem serveru. Dužnost igrača je da se informiše pre ulaska u opasne zone. Reći ‘nije moja greška što ne čitam’ je isto kao da uđeš u PvP zonu i ljutiš se što te je neko ubio jer nisi pročitao da je to PvP zona.
  2. Informacija o pražnjenju inventory-ja je ponovljena i in-game više puta pre samog početka. Moderatori ne mogu snositi odgovornost za individualne propuste igrača koji ignorišu globalna obaveštenja.
  3. Moderatori poput Midže i ostalih su takođe zahtevali poštovanje osnovnih pravila servera. Red na serveru se održava upravo tako što pravila važe za sve podjednako, bez obzira na rank ili staž.
  4. Kažeš da si želeo da postaneš moderator da ‘pomažeš’, a u isto vreme vređaš trenutnu administraciju nazivajući nas ‘idiotima’. Moderacija zahteva strpljenje i objektivnost, a tvoja reakcija na sopstvenu grešku pokazuje da možda trenutno nisi spreman za tu ulogu, a od sad si i na crnoj listi.

Server postoji zahvaljujući pravilima koja štite fer-plej. Ako ih ignorišeš, svesno prihvataš rizik. Što se tiče tvoje odluke o igranju, mi bismo voleli da ostaneš, ali pravila se zbog jednog igrača neće menjati. Nema potrebe da se priča širi dalje. Svako snosi odgovornost za svoje iteme, a pravila su tu da bi se poštovala, a ne birala po želji.

Srećno u nastavku igre, GangulaX!

1. Ja koliko znam ni jedan igrac nije duzan da cita ono sto ti napises na forumu ili discordu pogotovo ako taj isti igrac ne ucestvuje na eventu znaci ja sam dosao sa strane. to od pamtiveka sta vazi meni nemoj da pricas ja igram 3 puta vise na ovom serveru od tebe i pvp zona i zona koju je napisao mod u komandi ne moze da se poredi to zaboravi.
  2. informacija o praznjeju inva ja mogu izvaditi logove da nigde na mom ekranu nije pisalo tako nesto i od pamtiveka sto ti kazes iteme su gubili igraci iskljucivo oni koji su ucestvovali na eventu
  3. nisi igrao kada je midza bio mod necemo o tome
  4. ne vredjam trenutnu administraciju idiotom sam nazvao jedino tebe sto i jesi tvoje ponasanje na serveru nije onakvo kakvo bi trebalo da bude.

i ovo je stanje u koje ste doveli server takvi kao ti da vas drugi balkanski server presisa sto se tice broja igraca

zato igraci odlaze, od moderatora ko ti mogo si mu uzeti iteme i vratiti posle turnira

nije stvar u itemima stvar je u njegovom ponasanju

slazem se sa makedoncom

Link najave eventa od koleginice koja je zadužena za vođenje SkyBlocka gde je jasno označeno da se gube itemi iz inventara - SkyBlock - Dropper [18.01.2026.]

Ostavljen ti je prostor da izneseš svoje argumente i dobio si direktne odgovore na svako pitanje. Umesto kulture dijaloga, ti si izabrao vređanje i nazivanje moderatora ‘idiotom’.

Kao što je već rečeno:

• Pravila o eventu su bila javna i dostupna svima.
  • Tvoja istorija od preko 50 kazni jasno pokazuje da ti vređanje staff-a i igrača nije strano, a ovim odgovorima si to samo potvrdio.
  • Moderacija nije dužna da trpi uvrede od igrača koji svesno krše pravila, a zatim odbijaju da prihvate odgovornost.

Budući da je ova tema prerasla u vređanje i da više nema nikakvu konstruktivnu svrhu, tema se zaključava. Svako tvoje dalje vređanje i nepoštovanje osoblja biće sankcionisano prema pravilniku servera.

Tema zaključana.