New partnership

Pre svega, želim da pozdravim sve korisnike ovog divnog foruma i da Vam poželim prijatan dan/veče.
Danas se okupljamo povodom najnovijeg partnerstva sa članom Serb-Craft community zajednice, imam veliku priliku a takođe i još veću čast da Vam predstavim gospodina preduzetnika Yumeka. Ovaj gospodin je nov u poslovanju trgovine na Serb-Craft Factions pijacama. Poseduje tezgu18 koja je izuzetno uređena i za takvu je morao da plati nekoliko miliona dolara… Samim tim zaslužuje da dobije podršku od svih nas koji smo članovi već pomenute zajednice. Biću počašćen tako što ću predstaviti lično ovog gospodina i u par slika dokazati da se nećete pokajati ako dođete da kupite neke proizvode iz njegovog velikog asortimana, ono što je zanimljivo jeste da, Yumeko poseduje najjeftiniji String na Factions pijacama zbog čega je donekle već na dalekom i dobrom glasu. Ne bih više da odužavam, već sami dođite i uverite se u nešto što do sada niste mogli da vidite!

Napisao: MatyPower
Novi generalni partner: Yumeko



Cena za ovakvu reklamu uopšte nije bila mala.

HAHHAHA STEK STRINGA 1K

Ako na serveru slucajno zeli da izvredja coveka koji je napravio ovu temu njemu je je nick MatyPower. I nemojte se sudrzavati na uvredama i kletvama koje budete pisali ovom coveku.

[quote=“Buljograd post=280411 userid=18537”]Ako na serveru slucajno zeli da izvredja coveka koji je napravio ovu temu njemu je je nick MatyPower. I nemojte se sudrzavati na uvredama i kletvama koje budete pisali ovom coveku.

Молим те, напусти моје присуство![/quote]

Pozdrav, ja mislim da ide gas i ovde vidim gaserske cene koje vrede svaku paru. Lock.

Ja mislim da je vas novi Generalni partner skuplja sredstva za lecenje, poznajem decka par godina on se nalazi u nasoj korporaciji HORD bio je vredno celjade malo se ulenjio ali od kako je pokrenuo biznis sa paucinom u kojoj ste ga vi gospodine MatyPower podrzali skrasio se hvala vam na tome

[quote=“luke post=280414 userid=8151”]Ja mislim da je vas novi Generalni partner skuplja sredstva za lecenje, poznajem decka par godina on se nalazi u nasoj korporaciji HORD bio je vredno celjade malo se ulenjio ali od kako je pokrenuo biznis sa paucinom u kojoj ste ga vi gospodine MatyPower podrzali skrasio se hvala vam na tome

Uvek sam bio rad da pomognem novojlijama, našoj omladini je stvarno potrebna pomoć. (Kako god Vi to shvatili)
[/quote]

Svaka ćast momci na radu i trudu, vidimo se sutra u srpskoj dzamiji.

Sve pohvale, i preporučujem svima da svrate i kupe ovu neverovatno kvalitetnu paucinu, lep pozdrav i ugodna noć !

Jednog lepog dana , otac pomenutog igraca “Yumeko” je svoga sina pitao jedno veoma skakljivo pitanje. To pitanje je glasilo: “Sine kad ces ti da skines paucinu vise”, dok je mladi igrac Yumeko rekao: “Evo tata sad cu”. Mladi igrac SERB CRAFT ZAJEDNICE nije bas najbolje razumeo pitanje svoga oca i poceo po svim coskovima kuce podruma i dvoristu da skuplja paucinu. Zato sada igrac Yumeko ima najvise paucine koje je odlucio i da prodaje na svojoj milionerskoj tezgi BROJ 18……

Ozalosceni: Otac koji je rodio glupog sina

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sve najgore hejterima.

NOVI UPDATE

Naime, pošto je naš već sad “standardni” preduzetnik na ovim prostorima Yumeko tako mlad i željan uspeha pokušao da se nametne u ovom svetu Factions Pijaca, ali nažalost i dalje nedovoljno iskusan, nije sve baš sve išlo po planu. Zato, danas već sa mnogo većim standardima nego uobičajeno što smo navikli od njega, možemo da kažemo da je on zaista spreman da učini sve kako bi postao većinski monopolista na serveru. Zato želim da ga maksimalno ispoštujem i podržim u tim planovima, i da Vas još jednom pozovem da dođete da mu pomognemo da bude ono što zaista zaslužuje! Bez odugovlačenja, vidimo se na najboljem serveru na Balkanu i ono što je najbitnije od svega, VIDIMO SE NA NAJBOLJOJ TEZGI IKAD (TEZGA 16) !




Dobro vece gospodine,
Da li mozemo znati koliko vam para mladi yumeko daje za ovakve predobre reklame?

Dobro veče i Vama!
Stvarno koliko god ja hteo da Vam otkrijem koja je ta cena tačno za koju su me mnogi pitali, iz prostih razloga ne mogu jer pre svega imam veoma odličan partnerski i prijateljski odnos sa gosn. Yumekom, i određen kredibilitet na ovom sjajnom serveru zbog čega me mnogi ljudi cene. Mogu Vam samo reći da je cena sasvim korektna.
Srdačan pozdrav.

Tezga 2 najbolji string

Cena za ovakvo umetničko delo, ne reklamu je više nego korektna, samim tim prelazi odnos cena-kvalitet.

[quote=“Buljograd post=280411 userid=18537”]Ako na serveru slucajno zeli da izvredja coveka koji je napravio ovu temu njemu je je nick MatyPower. I nemojte se sudrzavati na uvredama i kletvama koje budete pisali ovom coveku.

[/quote]
da si malo duze na forumu znao bi da je on troller

da si malo duze na forumu znao bi da je on troller

Ma kakav troller, ti se bodes bozanac lol
[/quote]

Ja bih licno prodao sve organe za par stekova stringa